Buffalo – Philadelphia 4:1 (kon.) | Carolina – Columbus 5:3 (kon.) | Nashville – Vancouver 2:1 (po pr.)
St. Louis – Boston 3:5 (kon.) | Chicago – Detroit 4:3 (po pr.) | Edmonton – San Jose 3:5 (kon.)
Anaheim – Dallas 2:0 (kon.)
koniec
Carolina Hurricanes
5:3 (0:1, 3:2, 2:0)
Columbus Blue Jackets
cz Streda 11.01.2017, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:39 Victor RASK - 5:3
     
    59:39
    Carolina právě vstřelila branku!
    Jeff Skinner z levého křídla diagonální přihrávkou přenesl hru do pravého kruhu pro vhazování, odkud VICTOR RASK pohodlně nikým neatakovaný zamířil do prázdné brány. Asistence: Jeff Skinner a Justin Faulk.
    43:50 Jordan STAAL - 4:3
     
    43:50
    Carolina právě vstřelila branku!
    Elias Lindholm napřáhl na vrcholu pravého kruhu ke krásné střele zápěstím, kterou jemně tečoval clonící JORDAN STAAL a puk po ní zamířil do bližního horního rohu brány. Hurricanes potřetí v zápase vedou! Asistence: Elias Lindholm.
    39:05 Brandon SAAD - 3:3
     
    39:05
    Columbus právě vstřelil branku!
    BRANDON SAAD vyrazil po levé straně rychle do přečíslení dva na jednoho, které se rozhodl v mezikruží zakončit rychlou střelou zápěstím a mezi lapačkou a tělem brankáře Cama Warda zamířil ke vzdálenější pravé tyči. Columbus v závěru pohledné prostřední části vyrovnal na 3:3! Asistence: Alexander Wennberg.
    33:58 Brock MCGINN - 3:2
     
    33:58
    Carolina právě vstřelila branku!
    Matt Tennyson krásně objel bránu po nabrání rychlosti na pravém křídle a poté zpoza ní našel krásnou přihrávkou mezi kruhy pro vhazování BROCKA MCGINNA, který z blízkosti mezi betony Antona Forsberga procedil puk do brány. Asistence: Matt Tennyson a Ron Hainsey.
    28:01 Josh ANDERSON - 2:2
     
    28:01
    Columbus právě vstřelil branku!
    JOSH ANDERSON si z pravého křídla sjel obloukem před bránu a mezi dvěma protihráči puk bekhendem poslal do bližšího horního rohu brány. Cam Ward se sice pokoušel levým ramenem puk vyrazit nad bránu, jenže se mu to nepodařilo a stav utkání je nerozhodný 2:2!
    24:57 Derek RYAN - 2:1
     
    24:57
    Carolina právě vstřelila branku!
    Jeff Skinner na pravém křídle vypálil od modré čáry a jinak skvělý brankář Anton Forsberg nedokázal jeho střelu udržet v náručí, čehož v blízkosti levé tyče dokonale využil DEREK RYAN, který z ostrého úhlu poslal puk do odkryté části brány. Carolina otočila stav utkání a vede 2:1! Asistence: Jeff Skinner a Victor Rask.
    22:01 Jeff SKINNER - 1:1
     
    22:01
    Carolina právě vstřelila branku!
    Victor Rask v blízkosti levé tyče špičkou hole mezi dvěma protihráči posunul puk mezi kruhy pro vhazování, kde si ho zpracoval JEFF SKINNER a krásnou střelou zápěstím nad levým betonem Antona Forsberga zamířil k pravé tyči – 1:1! Asistence: Victor Rask a Derek Ryan.
    01:08 Cam ATKINSON - 0:1
     
    01:08
    Columbus právě vstřelil branku!
    Cam Ward sice skvěle zasáhl proti střele Boonea Jennera z pravého kruhu pro vhazování pravým betonem, jenže vzápětí se dostal k puku CAM ATKINSON, který rychle vybruslil zpoza brány a bekhendem po ledě kotouč zametl k pravé tyči. Asistence: Jack Johnson a Boone Jenner.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 23. Skinner (V. Rask, D. Ryan), 25. D. Ryan (Skinner, V. Rask), 34. B. McGinn (Tennyson, Hainsey), 44. J. Staal (E. Lindholm), 60. V. Rask (Skinner, Faulk) – 2. Atkinson (J. Johnson, Jenner), 29. J. Anderson, 40. Saad (Wennberg)


    Carolina Hurricanes: C. Ward (Leighton) – Hainsey, Faulk (A), Slavin, Pesce, Hanifin, Tennyson – Skinner (A), V. Rask, D. Ryan – B. McGinn, J. Staal (A), E. Lindholm – Aho, Teräväinen, Stempniak – Nordström, McClement, Stålberg.
    Columbus Blue Jackets: Forsberg (Korpisalo) – Werenski, S. Jones, J. Johnson, D. Savard, R. Murray, Nutivaara, Prout – Saad, Wennberg, N. Foligno (C) – Jenner (A), Dubinsky (A), Atkinson – W. Karlsson, J. Anderson, Hartnell – Sedlák, Gagner.

    Rozhodca: Kendrick Nicholson, Chris Rooney. Čároví: Scott Cherrey, Brian Murphy

    Diváci: 9351