Metallurg Magnitogorsk – Soči 3:5 (kon.) | Čerepovec – Novosibirsk 4:3 (kon.) | CSKA Moskva – Novokuzneck 2:0 (kon.)
Petrohrad – Omsk 5:3 (kon.) | Záhreb – Barys 4:5 (kon.) | HC Slovan – Jekaterinburg sk 3:2 (po pr.)
koniec po predl.
HC Slovan Bratislava
3:2 (0:1, 0:1, 2:0 - 1:0)
Avtomobilist Jekaterinburg
Streda 11.01.2017, 19:00 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    62:05 Jeff Taffe - 3:2
     
    62:05
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan rozhodol o zisku dvoch bodov presným zásahom JEFFA TAFFEHO, ruskí arbitri ešte zabrnkali domácim divákom na nervy a gól si overili cez videorozhodcu, samozrejme na požiadanie Michnova. Nepomohlo to nikomu, videorozhodca gól belasých uznáva. Asistencia: Jonathan Cheechoo.
    59:23 Kyle Chipchura - 2:2
     
    59:23
    Slovan Bratislava dal gól!
    Taffe vozil puk na palici a nakorčuľoval s ním na pravú stranu k bránkovisku, poslal ho jemne pred bránkovisko a KYLE CHIPCHURA puk poslal do siete Avtomobilistu. Asistencia: Jeff Taffe.
     
    58:20
    Brust na striedačke, Slovan hrá navyše power play bez brankára.
    55:19 Atak Golyševa na Nedorosta
     
    55:19
    Za zákerný faul na hlavu a krk dostal Golyšev trest päť minút a do konca zápasu, Nedorost opustil klzisko zafixovaný na nosidlách a rovno do nemocnice.
     
    54:35
    Jeglič vystrelil príklepom od modrej, Sochatskij puk vyrazil na ľavú stranu k mantinelu a hostia puk okamžite poslali von z pásma.
     
    49:54
    Hákovanie v podaní Nedorosta, Avtomobilist dostal výhodu v podobe presilovej hry.
     
    49:50
    Cheechoo sa dostal do brejku a zoči voči gólmanovi hostí zakončil na pravej strane pred bránkoviskom, minul však bránku hostí a to je veľká škoda.
    49:03 Pavol Skalický - 1:2
     
    49:03
    Slovan Bratislava dal gól!
    Spoza pravého kruhu príklepom puk na bránku hostí poslal Lušňák, na kruhu do trajektórie puku vložil hokejku PAVOL SKALICKÝ a zmenil jeho smer presne do voľného priestoru a puk skončil v cieli. Asistencie: Patrik Lušňák a Mislav Rosandič.
     
    45:04
    Jeglič sa snažil prekonať gólmana hostí na pravej strane pred bránkoviskom, Sochatskij v ľahu na ľade predsa len dokázal puk schovať pod svoje telo.
     
    37:16
    Šťastný dostal dve minúty za podrazenie Koukala, Slovan pôjde do štvorky v tom najnevhodnejšom čase.
     
    33:21
    Sersen pekne vystrelil z ľavého kruhu a Sochatskij v rozkľaku ešte krajšie puk schoval do svojej roztancovanej lapačky, nuž, domácim akoby dnes nebolo súdené vsietiť.
    25:53 Arťom Garejev - 0:2
     
    25:53
    Jekaterinburg dal gól!
    Tesne pred koncom oslabenia Slovan inkasuje, puk si prevzal na hokejku ARŤOM GAREJEV, ktorý strelou švihom od kruhov prekonal Barryho v bránke domácich. Asistencie: Alexej Vasilevskij a Michal Čajkovský.
     
    25:08
    Sersen ako naskočil na ľad, dostal presný puk na modrú, korčuľoval sám na bránku hostí, Sochatskij ho však vychytal a puk efektne schoval do svojej lapačky!
     
    23:59
    Za držanie dostal dve minúty Švarný, hostia budú hrať presilovku štyroch proti trom.
     
    23:02
    Koukalovi bolo smutno a tak opustil hraciu plochu pre nedovolené bránenie, samozrejme smerom na trestnú, sily na ploche sa nám rýchlo vyrovnali.
     
    23:00
    Sersen inkasuje dve minúty hrubosť, presilovka pre hostí.
     
    20:30
    Koukal fauloval prenikajúceho Cheechooa a hlavný ho poslal na trestnú, presilovka pre belasých.
     
    19:51
    Torčeňuk vystrelil od kruhu z pravej strany, puk zrazil Brust pred seba, v bránkovisku dorážal Ivašov, ktorý však trafil len konštrukciu domácej bránky a následne domáci puk upratali do bezpečia.
     
    09:48
    Podrazenie a na trestnú usadol Žuravľov, bude to tím belasých, kto si teraz zahrá presilovku.
     
    06:23
    Za seknutie dostal dve minúty Švarný, Avtomobilist dostal zasa výhodu v podobe presilovej hry.
     
    05:49
    Taffe mal na pravom kruhu na palici vyrovnanie, puk usmernil medzi tri žrde, Sochatskij sa však stihol presunúť k ľavej žrdi a puk v pokľaku zneškodnil.
     
    05:34
    Pekná kombinačná akcia domácich, Taffe poslal puk z medzikružia ešte na pravý kruh a Cheechoov puk Sochatskij vyrazil späť do hry.
    01:07 Anatolij Golyšev - 0:1
     
    01:07
    Jekaterinburg dal gól!
    ANATOLIJ GOLYŠEV prešiel s pukom poza bránku a nahadzoval puk do bránkoviska, od korčule Švarného sa puk dostal do siete domácich a hostia sa pomerne rýchlo ujímajú vedenia v zápase. Asistencie: Alexej Simakov a Alexej Vasilevskij.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 50. Skalický (Lušňák, Rosandić), 60. Chipchura (Taffe), 63. Taffe (Cheechoo) – 2. Golyšev (Simakov, Alexej Vasilevskij), 26. A. Garejev (Alexej Vasilevskij, Čajkovský)


    HC Slovan Bratislava: Brust (Pogge) – Ďaloga, Sersen (C), Švarný (A), Plastino, Bačík, Starosta, Rosandić – Cheechoo, Taffe (A), Sukel' – Jeglič, Sádecký, Nedorost – Chipchura, Surový, Musatov – Šťastný, Lušňák, Skalický – Halama.
    Avtomobilist Jekaterinburg: Sochatskij (Lisutin) – Čajkovský, Alexej Vasilevskij, Timašov, Ščitov (A), Žuravľov, Turbin, Ščemerov, Kivistö – Simakov (A), Romanov, Golyšev – Michnov (C), Koukal, A. Garejev – Moňa, Torčeňuk, Ivašov – Buchtele, Tičar, Čistov.

    Rozhodca: Beliajev, Ščeňov – Gordenko, Tomilov

    Diváci: 7.624