Rusko – Česko 2:0 (kon.) | Švédsko – Fínsko 2:1 (kon.) | Švajčiarsko – Japonsko 5:2 (kon.)
koniec
Švajčiarsko
5:2 (1:1, 2:0, 2:1)
Japonsko
cz Streda 11.01.2017, 20:15 • Přerov • Majstrovstvá sveta žien U18 • O udržanie
Predzápasové kurzy
Partner:
    54:05 Mijuri OGAWAOVÁ - 5:2
     
    54:05
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Japonky po změně brankářek skórují! MIYURI OGAWAOVÁ to zkusila z mezikruží, a její trefa propadla za záda Maurerové. Asistence: Moeka Cucumiová.
     
    52:04
    Do branky se po páté inkasované brance staví Mei Satoová.
    52:04 Sydney BERTAOVÁ - 5:1
     
    52:04
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Tohle byla rychle využitá přesilová hra pět na čtyři. Pátou trefu do sítě Japonska přidává SYDNEY BERTRAOVÁ. Brankářka Tonosakiová navíc opouští brankoviště. Asistence: Nicole Vallariová,
     
    50:43
    Faul na straně Japonska, přesilovku budou mít Švýcarky. Kanami Sekiová (JPN) dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
    45:48 Shannon SIGRISTOVÁ - 4:1
     
    45:48
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarky odskakují Japonkám už na rozdíl tří branek. Tento solidní náskok se bude Japonsku těžko stahovat. SHANNON SIRGISTOVÁ překonává prudkou střelou brankářku Tonosakiovou.. Asistence: Sydney Bertraová.
     
    35:48
    2 minuty za hákování pro Laru Zimmermannovou (SUI)
     
    32:38
    Japonky z ničeho nic zahrozily a Maurerová předvedla parádní zákrok, kterým podržela svůj celek.
    25:40 Lisa RÜEDIOVÁ - 3:1
     
    25:40
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Hokejistky Švýcarska nabraly na aktivitě a na světě je třetí trefa v síti Tonosakiové. LISA RUEDIOVÁ si v utkání zřídila soukromý střelecký koncert, protože právě dosáhla hattricku. Asistence: Noemi Ryhnerová, Rahel Enzlerová.
    24:15 Lisa RÜEDIOVÁ - 2:1
     
    24:15
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Těsně po návratu Satoové se Švýcarky při stejném počtu hráček na ledě prosazují. Rozdílovou trefu na 2:1 si připisuje střílející LISA RUEDIOVÁ, která dělovkou z dálky přelstila brankářku Tonosakiovou. Ruediová dnes přidává druhý zásah do sítě Japonska i na svoje konto. Asistence: Rahel Enzlerová.
     
    22:11
    Airi Satoová (JAP) dostává dvě minuty za hru vysokou holí.
    14:17 Remi KOJAMAOVÁ - 1:1
     
    14:17
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Hráčky z Japonska se po několika zakázaných uvolěních vydaly před branku Švýcarska, kde dokázaly překonat brankářku Maurerovou. Autorkou vyrovnávací trefy je REMI KOJAMOVÁ. Asistence: Airi Satoová.
    11:00 Lisa RÜEDIOVÁ - 1:0
     
    11:00
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    LISA RUEDIOVÁ vlétla do útočné třetiny, přebruslila svoji soupeřku a rychlou a přesnou ranou zápěstím vymetla horní růžek brankářky Tonosakiové. Švýcarky jdou tedy do jednobrankového vedení. Asistence: Noemi Ryhnerová.

    Ivo Raiskub

    Góly a asistencie: 11. Rüediová (Ryhnerová), 25. Rüediová (Enzlerová), 26. Rüediová (Ryhnerová, Enzlerová), 46. Sigristová (Bertaová), 53. Bertaová (Vallarioová) – 15. Kojamaová (A. Satoová), 55. Ogawaová (Cucumiová)


    Švajčiarsko: Maurerová (Kobzaová) – Sigristová, Hauserová, Wetliová, Christenová, Capelliová, Vallarioová, Gremaudová, Bachmannová – Zimmermann, Schlegelová, Enzlerová – Bertaová, Rüediová, Ryhnerová – Emmeneggerová, Lutzová, Neuenschwanderová – Andenmattenová, Spiessová, Hänggiová.
    Japonsko: Tonosakiová (M. Satoová) – Akane Šigaová, Aoj Šigaová, Sekiová, Takenakaová, M. Sakurajová, Otaová, N. Sakurajová, Konišiová – A. Satoová, Kojamaová, Itoová – Jamamotoová, Cucumiová, Ogawaová – Suzukiová, Jamašitaová, Hinataová – Ušioová.