Chicago – Minnesota 2:3 (kon.) | Vancouver – NJ Devils 1:2 (po pr.) | Anaheim – St. Louis 1:2 (po pr.)
Buffalo – Dallas 4:1 (kon.) | Boston – NY Islanders 0:4 (kon.) | Detroit – Montreal 1:0 (kon.)
San Jose – Winnipeg 5:2 (kon.) | LA Kings – Tampa Bay 1:2 (kon.)
koniec
San Jose Sharks
5:2 (1:0, 2:0, 2:2)
Winnipeg Jets
cz Pondelok 16.01.2017, 22:00 • SAP Center, San Jose • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Tři hvězdy utkání

    Joel Ward (SJS) (1 + 1)
    Martin Jones (SJS) (26 zásahů)
    Timo Meier (SJS) (1 + 1) (00:42:28)
     
    Československá stopa v utkání

    V zápase nenastoupil žádný z českých nebo slovenských hokejistů.
     
    Střely na branku v zápase

    San Jose Sharks: 32

    Winnipeg Jets: 28
    Martin Jones sice o čisté konto přišel, Sharks ale jasně zvítězili.

     
    Máme za sebou zápas mezi San Jose Sharks a Winnipeg Jets. Hosté si připisují čtvrtou porážku za sebou a rozhodně nemohou být spokojeni s dnešním výkonem. V první třetině ještě Sharks stačili a dokonce je i místy přehrávali. Jenže ve druhé polovině základní hrací doby převzali otěže mače domácí. Ve druhé i třetí třetině nastříleli dvě branky. Winnipeg pak těsně před závěrečnou sirénou snižoval, to však bylo příliš pozdě. San Jose si tedy v tabulce přilepší, zatímco Stíhačky míří z SAP Center s prázdnou. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezké úterý.
     
    Konec zápasu.
    59:51 Joe THORNTON - 5:2
     
    59:51
    San Jose právě vstřelilo branku!
    A přeci ještě není konec! Pátou branku San Jose Sharks přidává JOE THORNTON, který trefil přesně odkrytou svatyni Winnipegu. Na závěr mače tedy gólový smršť, ale všechny tyto zásahy jen kosmeticky upravily skóre. Bez asistence.
    59:45 Mark SCHEIFELE - 4:2
     
    59:45
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Symbolické snížení na rozdíl dvou branek patnáct vteřin před koncem. Skoro se zdálo, že Martin Jones už tohle zakončení ani nečekal. Také se pak brankář San Jose nad celou situací pousmál. Zkusil totiž rozehrát rychle puk, ale trefil jen MARKA SCHEIFELEHO. Ten chyby využil a trefil puk prakticky do poloviny odkryté klece. Radost ale z tohoto nic neřešícího zásahu pochopitelně moc nemá. Bez asistence.
     
    59:03
    Tak přeci jen ještě Hutchinsona nahrazuje hráč do pole. To už ale běží poslední minuta třetí třetiny a dost pravděpodobně také celého utkání.
     
    58:48
    Navíc hosté nemohou znovu poslat brankáře na střídačku, jelikož se stále nacházejí moc blízko své klece.
     
    58:32
    Golman hostů ale musí zpátky mezi tři tyče, protože Winnipeg vyhodil na zakázané uvolnění.
     
    57:45
    Hutchinson je na střídačce, Jets ještě zkoušejí hru bez brankáře.
    57:24 Josh MORRISSEY - 4:1
     
    57:24
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Teď už se ale Winnipeg raduje a přeci jen připravuje Martina Jonese o čisté konto. I když už to asi hostům na body stačit nebude, mohou mít radost aspoň z dílčího úspěchu. Nahození před klec San Jose zkoušel tečovat kapitán Stíhaček Blake Wheeler, ale netečoval jej a branku si do statistik připisuje JOSH MORRISSEY, tedy bek Jets. Domácí střídačka si ještě vyžádala kontrolu na videu, ale na verdiktu rozhodčího se nic nemění, gól platí. Asistence: Mark Scheifele
    57:17 Martin Jones levým betonem ukradl gól Staffordovi!
     
    57:17
    V přečíslení dva na jednoho ujížděli Little a Stafford. Martin Jones ale jen potvrdil svou dnešní dominanci, když se proti druhému jmenovanému fantasticky stihl přesunout k tyči.

    Martin Schwarz

    Góly a asistencie: 12. J. Ward (Braun), 23. Meier (Tierney, J. Ward), 28. Burns, 52. Tierney (Meier, Vlasic), 60. J. Thornton – 58. Morrissey (Scheifele), 60. Scheifele


    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – P. Martin, Burns, Vlasic, Braun, Dillon, Schlemko – Marleau, J. Thornton, Pavelski – Bødker, Couture, Labanc – Meier, Tierney, J. Ward – M. Karlsson, Haley, Wingels.
    Winnipeg Jets: Hutchinson (Hellebuyck) – Morrissey, Byfuglien, Enström, Trouba, Stuart, Postma – Ehlers, Scheifele, Wheeler – Perreault, Little, Armia – Matthias, Lowry, Stafford – Copp, Petan, Thorburn.

    Rozhodca: Hebert, Lee – Driscoll, Knorr

    Diváci: 17 479