Inter – Bologna 3:2 (po pr.)
koniec po predl.
Inter Miláno
3:2 (2:1)
Bologna FC
cz Utorok 17.01.2017, 21:00 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Taliansky pohár • Osemfinále
Predzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro dnešek vše. Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (23:36:21)
     
    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 12:5. Rohy: 9:5. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 13:25.
     
    Inter Milán nakonec zvládl prodloužení náročného zápasu a postupuje do čtvrtfinále Coppa Italia! Domácí celek vstoupil do prodloužení aktivně, ale Bologna z počátku také zlobila. Rozhodující moment přišel v 99. minutě, kdy se prosadil Antonio Candreva! Od té doby už si Inter vedení pohlídal, nepustil soupeře do šancí a vydřel postup!
     
    120
    Konec zápasu.
     
    120
    Di Francesco se snažil prodrat do pokutového území. Hostující fotbalista ale narazil už na hranici velkého vápna a Inter se podle všeho dočká postupu.
     
    119
    Inter se nyní usadil na polovině soupeře. Domácí celek nikam nespěchá a v závěru prodloužení se snaží nastřádat cenné vteřinky k dobru.
     
    118
    Donsah krásným centrem hledal spoluhráče v pokutovém území, ale Medel výborně vystoupil na hranici pokutového území a přihrávku zastavil.
     
    117
    Icardi sice uspěl v hlavičkovém souboji na polovině soupeře, ale míč prodloužil jen za sebe, kde byl obránce Bologni. Hosté mohou zaútočit.
     
    116
    Mounier si popíchl míč mezi dvěmi hráči Interu. Hostující fotbalista poté přihrával na hranici pokutového území, ale k balónu se neprobil nikdo ve žlutém.
     
    115
    Na druhé straně napřáhl z úctyhodné vzdálenosti Pulgar. Středopolař hostujícího celku se opřel do skákajícího míče, jenže jeho pokus minul branku.
     
    114
    Icardi krásnou přihrávkou poslal do úniku Maria, který si posunul míč do levé strany a z ostrého úhlu poslal míč vedle branky!
     
    113
    Icardi odcentroval z pravé strany do pokutového území. Na zadní tyči si brousil zuby Brozović, jenže před chorvatským hráčem přizvedl míč obránce.
     
    112
    Antonio Candreva už je ale zpátky na nohou a opět pokračuje ve hře. Bologna mezitím rozjela postupnou kombinaci v blízkosti půlící čáry.
     
    111
    Candreva nyní zůstává ležet na trávníku a drží se za pravou nohu. Se střelcem dosud rozdílové branky to nevypadá dobře.
     
    110
    Žlutou kartu dostává Candreva (Inter Milán).
     
    109
    Icardi se v pokutovém území tlačil za centrem z pravé strany. Domácí útočník sice stačil balón líznost, ale brankář neměl s jeho pokusem problémy.
     
    108
    Candreva dostal přihrávku na pravou stranu. Střídající fotbalista Interu mohl centrovat, ale raději podržel míč a roztáhl hru na další hráče.
     
    107
    Krafth v tísni odehrál míč od postranní čáry. Krajní obránce hostujícího celku dopravil míč na polovinu Interu. Bologna by však potřebovala útočit.
     
    106
    Inter zahájil druhou část prodloužení výkopem. Domácí celek ihned útočil po pravé straně, ale domácí hráči rychle přišli o balón.

    Tomáš Kubečka

    Góly: 34. Murillo, 39. Palacio, 99. Candreva – 43. Džemaili, 73. Donsah

    Karty:   64. D´Ambrosio (INM), 105+1. Medel (INM), 110. Candreva (INM) – 53. Donsah (BLG), 103. Di Francesco (BLG)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 12:5. Rohy: 9:5. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 13:25.
    Inter Miláno: Carrizo – D´Ambrosio, Medel, Murillo, Ansaldi – Gagliardini, Kondogbia – Barbosa (71. Candreva), Palacio (72. Icardi), Eder (94. Brozović)
    Náhradníci: Handanović, Berni, Andreolli, Icardi, Biabiany, Ranocchia, Santon, Gnoukouri, Nagatomo, Brozović, Candreva, Miangue

    Bologna FC: Da Costa – Krafth, Oikonomou, Maietta, Masina – Donsah, Pulgar, Džemaili – Di Francesco, Destro (79. Okwonkwo), Rizzo (61. Mounier)
    Náhradníci: Mirante, Sarr, Viviani, Mounier, Krejčí, Brignani, Mbaye, Nagy, Floccari, Okwonkwo, Frabotta, Bianconi