Florida – Edmonton 3:4 (kon.) | Philadelphia – Washington 1:4 (kon.) | Anaheim – Boston 5:3 (kon.)
koniec
Philadelphia Flyers
1:4 (0:2, 1:1, 0:1)
Washington Capitals
cz Štvrtok 23.02.2017, 02:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Česká stopa v utkání:

    Jakub Voráček (PHI) 0+0, 2 střely, čas na ledě 18:32
    Radko Gudas (PHI) 0+0, 4 střely, čas na ledě 18:07
    Michal Neuvirth (PHI) 25 zák., 4 góly, 86,2% (04:59:37)
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Jevgenij Kuzněcov (WSH) 1+0
    2. T. J. Oshie (WSH) 1+1
    3. Brayden Schenn (PHI) 1+0
     
    Statistiky: Střely na bránu: 34-29; Zablokované střely: 12-23; Vhazování: 66%-34%; Hity: 35-31; Přesilové hry: 0/2-1/2; Trestné minuty: 10-10.
    FOTO: Caps odehráli skvělý zápas a velkého rivala porazili 4:1!

     
    Nicklas Bäckström, T.J. Oshie a kapitán Alexandr Ovečkin, tedy kompletní první útočná formace, zaznamenali všichni tři shodně dva kanadské body a výraznou mírou se podíleli na vítězství svého týmu, který v souboji dvou velkých rivalů porazil Philadelphii a odvrátil hrozbu třetí porážky v řadě. Konečný výsledek: Philadelphia Flyers 1 Washington Capitals 4.
     
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Flyers se ještě na levém křídle dostali ke střele, která skončila na přední tyči v náručí Bradena Holtbyho.
     
    59:00
    Do konce utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    57:49
    Utkání už se pouze dohrává a je jasné, že Philadelphia dnes podruhé v řadě Washingtonu podlehne.
     
    56:05
    Hokejisté Capitals vyrazili do nebezpečného přečíslení dva na jednoho, které zastavila nepřesná diagonální přihrávka z pravého křídla, po níž se jeden z hostů do zakončení v blízkosti levé tyče nedostal!
    54:43 T. J. Oshie - 1:4
     
    54:43
    Washington právě vstřelil branku!
    Alexander Ovečkin se řítil do samostatného úniku a po nádherném bekhendovém blafáku se puk zastavil na brankové čáře, kde ho dorazil do brány ze druhé vlny najíždějící T. J. OSHIE! Všichni tři hráči podílející se na čtvrtém gólu zaznamenali v dnešním utkání druhý kanadský bod – první útok válí! Nádherná akce a gól. Asistence: Alexandr Ovečkin a Nicklas Bäckström.
     
    54:34
    Hned vzápětí to zkoušel Radko Gudas, brankář Washingtonu ale jeho střelu z vrcholu pravého kruhu také vyrazil. Flyers si vytvořili obrovský tlak.
     
    54:25
    Brandon Manning skvěle vypálil od modré čáry a brankář Braden Holtby pravým betonem puk krásně vyrazil mimo tři tyče své brány!
    FOTO: Jevgenij Kuzněcov oslavující důležitý gól na 3:1.

     
    54:04
    Michal Neuvirth si snadno poradil se střelou Karla Alznera z pravého kruhu pro vhazování a po přerušení hry následuje další a zřejmě poslední reklamní přestávka.
     
    54:00
    Wayne Simmonds a T. J. Oshie naskočili zpět na ledovou plochu a hraje se opět ve hře pět na pět.
     
    53:30
    Dmitrij Orlov po pravé straně zavezl puk do útočného pásma a po krásném překřížení útočného pásma vypálil v levém kruhu pro vhazování z úhlu, jeho pokus vzápětí mířil nebezpečně pod horní tyč, Michael Neuvirth ale dokázal puk s menšími problémy vytěsnit mimo!

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 27. B. Schenn (Manning) – 7. Bäckström (Oshie, Ovečkin), 17. Kuzněcov (Carlson, Williams), 38. Kuzněcov (Williams, Chorney), 55. Oshie (Ovečkin, Bäckström)


    Philadelphia Flyers: Neuvirth (S. Mason) – Provorov, MacDonald, Gostisbehere, Streit (A), Manning, Gudas – B. Schenn, Giroux (C), Simmonds (A) – Weise, Couturier, Voráček – Raffl, Cousins, Read – VandeVelde, Bellemare, Ljubimov.
    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Alzner, Carlson, Orlov, Niskanen, Orpik (A), Chorney – Ovečkin (C), Bäckström (A), Oshie – Ma. Johansson, Kuzněcov, Williams – Connolly, Eller, Sanford – Winnik, Beagle, T. Wilson.

    Rozhodca: Mike Leggo, Trevor Hanson. Čároví: Michel Cormier, Vaughan Rody

    Diváci: 19849