Mladá Boleslav – Liberec 8:6 (kon.) | Sparta – Kladno 13:4 (kon.) | Chodov – Pardubice 8:5 (kon.)
Bohemians – Vítkovice 9:3 (kon.) | Tatran – Otrokovice 6:4 (kon.)
koniec
FAT PIPE Florbal Chodov
8:5 (2:2, 3:0, 3:3)
Sokoli Pardubice
cz Nedeľa 26.02.2017, 17:00 • MSH Plzeň (Lokomotiva) • Livesport Superliga (CZ) • 21. kolo
Predzápasové kurzy
     
    To je z dnešního měření sil vše. Děkuji za pozornost a budu se těšit někdy příště. Přeji úspěšný vstup do nového pracovního týdne a na shledanou! (19:06:55)
     
    Chodov touto výhrou Pardubicím takřka znemožnil postup do play-off. Pražané navíc potvrdili své postavení na druhé příčce Tipsport Superligy a Patrik Dóža se přiblížil rekordnímu bodovému zisku Matěje Jendrišáka v základní části soutěže (73 bodů, Dóža jich aktuálně má 69).
     
    STŘELY – CELKEM

    Chodov: 34
    Pardubice: 35
     
    Konec zápasu.
     
    59:19
    Chodov právě vstřelil branku!
    Sokolu se opět nevyplatila hra bez gólmana. Čtvrtý gól dnešního souboje si připisuje PATRIK DÓŽA a potvrzuje chodovské vítězství. Asistence: Marek Vávra.
     
    58:18
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubické mužstvo nehodlá složit zbraně a rychlou odpověď na předchozí trefu do prázdné brány předvádí IVO TEICHMAN. Asistence: Martin Zozulák.
     
    57:31
    Chodov právě vstřelil branku!
    Východočeši chybovali při zpracování míčku a MILOŠ TYL se vydal vstříc opuštěné brance Pardubic. Střelu do prázdné klece zvládl bezproblémově. Bez asistence.
     
    55:57
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Početní převaha při hře bez gólmana Pardubicím vyšla. Přesným střelcem byl JAN KOUREK, který dramatizuje závěr duelu. Asistence: Ivo Teichman.
     
    55:30
    Pardubice zkouší hrát se šesti hráči v poli. Chodov je pod tlakem na vlastní půlce hřiště.
     
    52:29
    Chodov právě vstřelil branku!
    Hra se po několika rychlých protiútocích téměř zastavila při rozehrávce standardní situace, z níž zamířil bezchybně za záda pardubického brankáře MICHAL KOTLAS. Asistence: Michal Strachota.
     
    50:03
    Míček se objevil v chodovské brance, nicméně šlo o střelu do posunuté branky. Hra pokračuje za nezměněného stavu 5:3 pro "domácí".
     
    49:34
    Zozulák má zlomenou hůl, což přináší chvilkovou výhodu chodovskému útoku.
     
    47:49
    Marek Vávra netrefil branku poté, co zaváhal po vynikajícím přenechání míčku od Tomáše Sýkory.
     
    46:48
    Hra se hodně přitvrdila a na obou stranách ubylo vyložených šancí.
     
    44:48
    Bleskový průnik dvou pardubických útočníků skončil střelou do míst, kde úřadoval Mück.
     
    43:05
    Pardubice vstoupily do závěrečné dvacetiminutovky s větší vervou než Chodov. To se projevuje i na počtu příležitostí ve prospěch hostů.
     
    41:02
    Pardubice právě vstřelily branku!
    MARTIN ZOZULÁK dokázal před gólmanem zvednout míček do nechytatelného prostoru, což mělo za následek snížení pardubické ztráty v průběžném skóre. Asistence: Marcel Lehký.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.

    Tadeáš Mima

    Góly a asistencie: 12. Tyl (Vávra), 13. Dóža (Tyl), 27. Dóža (Vávra), 31. Vošta (Vávra), 33. Dóža (Sýkora), 53. Kotlas (Strachota), 58. Tyl, 60. Dóža (Vávra) – 7. Lehký, 15. Krigovský (Teichman), 42. Zozulák (Lehký), 56. Kourek (Teichman), 59. Teichman (Zozulák)


    FAT PIPE Florbal Chodov: Mück (Barák) – Pražan, Běloch, Procházka, Sýkora, Kotlas, Bouša – Maxa, Kašovský, Tyl – Vávra, Pražák, Koutný – Chmelíček, Vošta, Dóža – Sklenář, Vacenovský, Strachota – Vávra.
    Sokoli Pardubice: Levinský (Musil) – Oubrecht, Brychta, Mědílek, Bartoš, Lehký, Ďopan – Petr, Janeček, Zozulák – Junek, Kourek, Teichman – Dlesk, Gregor, Pakosta – Pakosta, Němeček, Krigovský.

    Rozhodca: Jiří Dolanský, Vojtěch Sýkora