TK organizátorů Ostravského univerzitního derby (kon.) | Tisková konference SFC Opava (kon.)
koniec udalosti
TK organizátorů Ostravského univerzitního derby

cz Streda 01.03.2017, 11:00Tlačové konferencie
     
    11:22
    Tisková konference končí. (11:22:32)
     
    11:20
    Nyní následují individuální otázky.
     
    11:18
    Na derby by se měli přijít podívat hráči Vítkovic, kteří chtěli po organizátorech lístky na tuto akci.
     
    11:16
    Další otázka směřovala na účastníky univerziády. Z obou táborů zaznělo, že zatím tuhle informací nemají. Rozhodne se podle průběhu play-off druhé ligy.
     
    11:14
    Nyní se přešlo na stranu loňského poraženého týmu – ostravské univerzity. Jako první si vzal slovo Michal Sebera, trenér OSU. Na úvod prozradil, že v týmu se zúčastní dva hráčky. Jednou z nich by měla být Katka Kaplanová, která letos hrála ve Švédsku.
     
    11:11
    Dále následoval Adam Vůjtek, který je brankářem VŠB: Tento hráč bude nejspíš nejstarším hráčem VŠB, je mu 27 let a studuje doktorandské studium.
     
    11:09
    Dále si vzal slovo Martin Kapsa, trenér VŠB. Ten prozradil, že se na utkání moc těší. Loňského ročníku se nezúčastnil, o to by měla být jeho motivace větší.
     
    11:07
    Afterparty bude letos na obvyklém místě. Letos nově organizátoři investovali do hudby. Letos bude profesionální DJ a kapela.
     
    11:06
    Jako první si vzal slovo organizátor Michal Dombrovský, který na úvod řekl že lístky jsou stále k dispozici. Prodávají se na obvyklých místech. Očekává se, že bude znovu vyprodáno.
     
    Úvodní slovo si vzal moderátor tiskové konference Lukáš Hudeček, který přítomné novináře seznámil s historií akce a následně představil přítomné hosty.
     
    Tisková konference právě začala.
     
    Samotný zápas je na programu 8.3.2017 od 18:00 na velké ploše RT Torax Arény v Ostravě Porubě.
     
    Tiskové konference se zúčastní Adam Motyka, kapitán OSU; Michal Sebera, trenér OSU; Martin Kapsa, trenér VŠB; Jakub Peslar asistent trenéra VŠB; Adam Vůjtek brankář VŠB a Michal Dombrovský za organizátory akce.
     
    Hezký den všem fanouškům ostravského univerzitního hokeje. Dnes se koná v press centru zimního stadiónu v Porubě tisková konference před startem dalšího ročníku univerzitního derby v hokeji mezi Ostravskou univerzitou a Vysokou školou Báňskou.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 11:00.

    MCh