Manchester United – Bournemouth 1:1 (kon.) | Leicester – Hull City 3:1 (kon.) | Stoke City – Middlesbrough 2:0 (kon.)
Swansea – Burnley 3:2 (kon.) | Watford – Southampton 3:4 (kon.) | West Bromwich – Crystal Palace 0:2 (kon.)
Liverpool – Arsenal 3:1 (kon.)
koniec
Swansea City
3:2 (1:1)
Burnley FC
cz Sobota 04.03.2017, 16:00 • Liberty Stadium, Swansea • Anglická Premier League • 27. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (18:00:47)
     
    Držení míče: 71 % : 29 %.
    Střely na branku: 10:4. Střely mimo: 11:2. Rohy: 10:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 7:13.
     
    Byl to opravdu hodně divoký zápas, ve kterém slavilo asi zaslouženě tři body Swansea. Přece jenom bylo směrem dopředu daleko aktivnější, Burnley si do Walesu evidentně přijelo pro bod, a ten ve finále díky své velké pasivitě nezískalo. Na druhou stranu nutno pochválit hostující koncovku. Produktivita je něco, co dnes svěřence manažera Dycheho zdobilo.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Střídání v týmu Swansea City: ze hřiště odchází Thomas Carroll, přichází Jordi Amat.
    90+3. parádní střela Ayewa
     
    90+3
    A ještě jedna ostrá jedovka! Tentokráte jí z pravé strany vyslal Ayew. Ovšem Robinson svými rukavicemi dokázal zasáhnout. Burnley už zbývá jen jedna minuta z avizovaného nastavení.
    90+2. Fernando LLORENTE - 3:2
     
    90+2
    Swansea právě vstřelila branku!
    Autorem branky je FERNANDO LLORENTE. Jako čertík z krabičky teď vyskočil domácí manažer Clement. Měl opravdu velkou radost, že Španěl dokázal hlavičkou zužitkovat pas z levé strany od Carrolla. Asistence: Tom Carroll.
    90. další šance Swansea
     
    90
    Burnley v posatatě brání jako jeden tým celou brankovou čáru. O tom se nyní přesvědčili domácí hráči, neboť sledovali, jak střelu mířící do branky zastavili na poslední chvíli společnými silami Lowton a Mee. Předtím na Robinsona nevyzrál Cork, pak byl pokus Carrolla zablokován.
     
    89
    ... centr rohového čtvrtkruhu od Sigurdssona poskakoval chvilku v pokutovém území. Pak ho ale Burnley dokázalo odvrátit zase do bezpečí.
     
    89
    Střídání v týmu Swansea City: ze hřiště odchází Kyle Naughton, přichází Ángel Rangel.
     
    88
    Ayew určitě po svém příchodu na trávník rozhýbal domácí ofenzívu. teď byl jeho centr zablokovaný do zámezí. Bude z toho rohový kop, nejprve ale ještě vystřídáme....
     
    87
    Swansea se ještě v závěru pokouší o nějakou snahu vsítit svou třetí branku. Burnley naopak na druhou polovinu hrací plochy sotva vstoupí.
     
    85
    Cork (SWN) atakoval bezohledně Boyda a vysloužil si žlutou kartu. Ani v tomhle případě nemohl sudí Taylor postupovat jinak
     
    84
    Martin Olsson má i nadále evidentně hodně sil. Nyní posílal nebezpečný centr na Llorenteho, ten si ale poradit nedokázal. Z celé akce nezbylo Swansea nic.
     
    82
    Nebyla to před pár okamžiky vůbec příjemná chvíle pro Vokese. Jakmile totiž odešel střídat, domácí diváci na něj bouřlivě pískali. Je pravda, že jeho ruka v pokutovém území znamenala penaltu pro jeho mužstvo. To se prostě rychle nezapomene.

    Patrik Sandev

    Góly: 12. F. Llorente (Fer), 69. M. Olsson (G. Sigurdsson), 90+2. F. Llorente (T. Carroll) – 20. Gray (pen.), 61. Gray (Vokes)

    Karty:   57. Fer (SWN), 85. Cork (SWN) – 10. S. Ward (BLY), 54. Mee (BLY)


    Držení míče: 71 % : 29 %.
    Střely na branku: 10:4. Střely mimo: 11:2. Rohy: 10:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 7:13.
    Swansea City: Fabiański – Naughton (89. Rangel), F. Fernández, Mawson, M. Olsson – Fer, Cork, T. Carroll (90+5. Amat) – L. Narsingh (73. J. Ayew), F. Llorente, G. Sigurdsson.
    Náhradníci: Nordfeldt – Amat, J. Ayew, Britton, Bastón, Routledge, Rangel.

    Burnley FC: Robinson – Lowton, M. Keane, Mee, S. Ward – Boyd, Hendrick, Barton (80. A. Westwood), Brady (66. Arfield) – Vokes (80. Tarkowski), Gray.
    Náhradníci: Pope – J. Flanagan, A. Westwood, Tarkowski, Darikwa, Agyei, Arfield.

    Rozhodca: Anthony Taylor