Rusko – Belgicko 3:3 (kon.) | Estónsko – Chorvátsko 3:0 (kon.) | Albánsko – Bosna 1:2 (kon.)
Portugalsko – Švédsko 2:3 (kon.) | Holandsko – Taliansko 1:2 (kon.) | Rakúsko – Fínsko 1:1 (kon.)
Írsko – Island 0:1 (kon.) | Francúzsko – Španielsko 0:2 (kon.)
koniec
Francúzsko
0:2 (0:0)
Španielsko
cz Utorok 28.03.2017, 21:00 • Stade de France, Paříž • Medzinárodný prípravný zápas • Priateľský zápas
Predzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:58:26)
     
    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 3:3. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 4:4. Fauly: 17:14.
     
    Je konec! Španělsko zvládlo přátelský duel s Francií a na Stade de France zvítězilo 2:0! Francouzi přitom vlétli do utkání jako velká voda, ale Griezmannovu šanci zlikvidoval de Gea a po Koscielného hlavičce vykopával míč na brankové čáře Piqué. Poté se probudili také Španělé, ale Iniesta ve dvou šancích selhal. Po přestávce se Francie radovala z vedení, ale video ukázalo, že Kurzawa stál v ofsajdu a branka nemohla platit! Dvacet minut před koncem byl v pokutovém území faulován střídající Deulofeu a David Silva z penalty otevřel skóre! V 78. minutě přišlo podruhé na řadu video! Deulofeu se nejprve nemohl radovat kvůli ofsajdu, ale rozhodčí po chvíli ukázal na středový kruh Španělé vedli 2:0! Poté si už náskok s přehledem pohlídali.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Bakayoko byl faulován Davidem Silvou a Francie má podle všeho poslední šanci na kosmetickou úpravu skóre. Rozehrávat ale bude na své polovině.
     
    90+3
    Španělé kombinují s míčem na vlastní polovině a zbytečně si nechtějí komplikovat závěr dnešního duelu. Giroud sice rozehrávku napadá, ale Piqué s Ramosem hrají v naprosté pohodě.
     
    90+2
    Antoine Griezmann se pokoušel uvolnit Lemara, ale druhý jmenovaný jeho pobídku nezastihl na hrací ploše. De Gea bude rozehrávat.
     
    90+1
    Nastavuje se pět minut!
     
    90
    Francouzi už jsou znovu na polovině soupeře, ale Španělé nyní brání v desíti lidech na hranici pokutového území. Domácí to mají nesmírně složité.
     
    89
    Nacho se vydal podpořit ofenzívu španělského výběru, na polovině hřiště byl faulován, ale hlavní arbitr se rozhodl nepřerušit hru.
     
    88
    Dembelé poslal zajímavý centr do pokutového území. K míči se dostal Griezmann, jehož hlavička z těsné blízkosti prolétla nad břevnem!
     
    87
    Lloris uzmul míč na hranici pokutového území před napadajícím soupeřem a Francie se okamžitě vydala vpřed. Kurzawa si však nepotykal se zpracováním.
     
    86
    Střídání v týmu Španělsko: ze hřiště odchází Alba, přichází Nacho.
     
    85
    Francie se nadále tlačí do útoku, ale defenzíva Španělska zatím pracuje opravdu na výbornou. Domácí fotbalisté se ne a ne dostat do šestnáctky.
     
    84
    Střídání v týmu Španělsko: ze hřiště odchází Morata, přichází Aspas.
     
    83
    David Silva se ocitl v souboji s domácí obranou. Maličký Španěl neměl ve vzdušném duelu s Koscielnym šanci na úspěch.
     
    82
    Střídání v týmu Francie: ze hřiště odchází Tolisso, přichází Lemar.
     
    81
    Francie zahrávala přímý kop. Dembelé si ihned hledal prostor v pokutovém území, ale přes včasný zásah španělské obrany se k zakončení neprobil.
     
    80
    Střídání v týmu Francie: ze hřiště odchází Gameiro, přichází Dembelé.

    Tomáš Kubečka

    Góly: 69. Silva (pen.), 78. Deulofeu

    Karty:   20. Rabiot (FRA), 56. Jallet (FRA)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 3:3. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 4:4. Fauly: 17:14.
    Francúzsko: Lloris – Jallet, Koscielny, Umtiti, Kurzawa – Tolisso (82. Lemar), Kanté, Rabiot (46. Bakayoko) – Mbappé (66. Giroud), Gameiro (80. Dembelé), Griezmann
    Náhradníci: Areola, Costil, Kimpembe, Mendy, Laporte, Corchia, Lemar, Matuidi, Bakayoko, Dembelé, Giroud, Payet, Thauvin

    Španielsko: de Gea – Carvajal, Piqué, Ramos, Alba (86. Nacho) – Koke (75. Herrera), Busquets, Isco (53. Silva) – Pedro (68. Deulofeu), Morata (84. Aspas), Iniesta (53. Alcántara)
    Náhradníci: Rico, Arrizabalaga, Azpilicueta, Martínez, Alcántara, Vitolo, Herrera, Nacho, Deulofeu, Aspas, Costa, Silva, Monreal, Illarramendi