Podbrezová – Slovan Bratislava 2:3 (kon.) | Senica – Michalovce 1:0 (kon.) | Zlaté Moravce – Trenčín 0:2 (kon.)
koniec
FK Senica
1:0 (1:0)
MFK Zemplín Michalovce
Sobota 01.04.2017, 17:00 • OMS ARENA, Senica • Niké liga • 25. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Vážení fanúšikovia!

    Po reprezentačnej prestávke sa znova rozbieha najvyššia slovenská futbalová súťaž Fortuna liga. Tá má počas tohto víkendu na programe už svoje 25. kolo. Spoločne sa pozrieme na Záhorie, kde domáci FK Senica na vlastnom štadióne privíta v zápase dvoch tabuľkových susedov súpera z východu MFK Zemplín Michalovce. Stretnutie sa začína o 17:00.

    FK SENICA

    Seničania sú na jar jedným z najväčších prekvapení Fortuna ligy, keď zo štyroch duelov prehrali len jediný a o body dokázali obrať Žilinu, Trnavu či Trenčín. Momentálne im však stále patrí v tabuľke až 9. priečka. Na svojom konte majú 21 bodov. Záhoráci však majú stále pomerne veľký problém so strieľaním gólov. V doterajšom priebehu sezóny ich zaznamenali len 18, čo je druhý najnižší počet v súťaži. Najlepším kanonierom tímu je stále 4-gólový Ruis Pirulo, ktorý už ale zarezáva u svojho nového zamestnávateľa v Bulharsku. Na druhej strane však mužstvu trénera Miroslava Mentela veľmi slušne funguje defenzíva, keď inkasovali zatiaľ 25-krát. Pred reprezentačnou prestávkou odohrali Seničania súboj na ihrisku majstrovského Trenčína, odkiaľ si napokon vďaka gólu Tomáša Briganta z 93. minúty odviezli bod za remízu 1:1.

    MFK ZEMPLÍN MICHALOVCE

    Michalovčania absolvovali v jarnej časti Fortuna ligy už šesť zápasov, v ktorých však získali len sedem bodov. Dohromady majú na svojom konte 23 bodov a pred svojim dnešným súperom na 8. mieste dvojbodový náskok. Mužstvo zo Zemplína sa môže pochváliť kvalitnejšou ofenzívou ako Senica, keď súperových brankárov prekonalo už 26-krát. Najväčšiu zásluhu na tom má dvojica Emmanuel Mensah a Igor Žofčák. Mensah však Michalovce počas zimnej prestávky opustil a momentálne už je hráčom albánskeho KF Laci. Na druhej strane, zverenci trénera Antona Šoltisa majú veľký problém so svojou defenzívou. Viac ako ich 42 gólov má v kolónke inkasovaných gólov už len posledný Tatran Prešov. Práve proti svojmu veľkému rivalovi zo Šariša odohrali Michalovce posledný ligový duel a po veľkom boji v ňom získali bod za remízu 1:1.

    POSLEDNÝCH PÄŤ VZÁJOMNÝCH ZÁPASOV:

    Michalovce – Senica 0:0
    Senica – Michalovce 2:0
    Michalovce – Senica 2:1
    Senica – Michalovce 1:1
    Michalovce – Senica 1:3
     
    Úvodné zostavy:

    FK Senica: Plach – Šušolík, Ranko, Pillár (C), Kotula – Pajer – Brigant, Kováč, Kratochvíl, Bališ – Šašinka
    Náhradníci: Šulla – Miklós, Kopičár, Blažek, Turyna, Kosorín.

    MFK Zemplín Michalovce: Macej – Sedlák, Kavka, Sipľak, Šimčák – Qose – Žofčák (C), Turík, Dimitriadis, Koscelník – Kushta
    Náhradníci: Kira – Grič, Leško, Danko, Vajs, Kolesár, Bragin.

    Rozhodca: Pavel Ochotnický – Mário Roszbeck, Matej Barenčík, Adam Somoláni.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Zápas sa začal rozohrávkou domáceho tímu. Seničania sa však už v úvode prezentovali nepresnosťou v rozohrávke, keď pas Branislava Šušolíka na Tomáša Briganta skončil len v aute.
     
    2
    Adam Pajer teraz trochu nezvládol tlak Michalovčanov, zbytočne stratil loptu, no útok Martina Koscelníka zastavil dobrým obranným zákrokom Juraj Kotula.
     
    3
    Futbalisti zo Zemplína začali o čosi aktívnejšie. Tomáš Sedlák skúšal vyslať kolmicou do šance Kristiana Kushtu, no akciu prerušil hvizd hlavného rozhodcu. Michalovčania budú mať k dispozícii štandardnú situáciu.
     
    4
    Igor Žofčák je medzi slovenskými fanúšikmi známy svojou skvelou kopacou technikou, čo ale v tomto momente nepotvrdil, keď z priameho kopu trafil len pred sebou stojaceho Alana Kováča.
     
    5
    Skvelá akcia Miloša Kratochvíla. Ten vybojoval loptu od Anastasiosa Dimitriadisa, potiahol ju osou ihriska a vypýtal si nedovolený zákrok od Michala Sipľaka. Lopta je vo vzdialenosti približne 30 metrov od brány.
     
    6
    Senica dala gól!
    Tak to bola jednoducho paráda. Sám faulovaný MILOŠ KRATOCHVÍL prekvapil všetkých na senických tribúnach, no najviac snáď Patrika Maceja, keď loptu namieril presne k ľavej žrdi michalovského gólmana!
     
    7
    Hostia zo Zemplína boli síce od úvodu stretnutia aktívnejší, no žiadnu streleckú príležitosť si nevypracovali. Naopak inkasovali, a tak musia doťahovať náskok Seničanov.
     
    8
    Igor Žofčák nepresne hľadal Milana Sipľaka a Senica tak okamžite vyrazila do protiútoku. Ten sa však veľmi rýchlo skončil, keď loptu stratil Tomáš Brigant.
     
    9
    Na opačnej strane registrujeme prvý zákrok brankára Františka Placha, ktorého nevýrazným streleckým pokusom do stredu brány z hranice pokutového územia vyskúšal Anastasios Dimitriadis.
     
    10
    Tentokrát už senický brankár zasahovať nemusel, center Igora Žofčáka do jeho pokutového územia bol totiž mimoriadne nepresný. František Plach tak môže odkopávať od vlastnej brány.
     
    11
    Seničania to skúšali postupným útokom po ľavej strane, Juraj Kotula sa však nedokázal ani raz presadiť proti dvojici Sedlák-Koscelník.
     
    12
    Tréner Miroslav Mentel teraz jednoznačne pochváli svojho obrancu Michala Ranka, ktorý v pokutovom území veľmi dobre zapracoval proti Kristianovi Kushtovi. Ten sa nedostal ku kolmici od Kristiho Qoseho.
     
    13
    Zaujímavý nákop od Jozefa-Šimona Turika do pokutového územia Senice, kde však pred Kushtom znova dobre čítal hru František Plach.
     
    14
    Záhoráci chceli založiť rýchly protiútok. Hru preniesli doľava na Borisa Bališa. Domáci stredopoliar sa však ocitol v prvom ofsajde dnešného zápasu, a tak nepomohol pokračovať vo svojej aktivite.
     
    15
    Tempo hry sa nám v posledných momentoch mierne zvýšilo. Obe mužstvá sa sympaticky snažia o útočný futbal. Do šestnástky Senice sa prebíjal Anastasios Dimitriadis, proti nemu ale dobre zapracoval domáci kapitán Róbert Pillár.
     
    16
    Aktívna obrana Seničanov slávi úspech. Juraj Kotula prečítal prihrávku na Martina Koscelníka, jeho následna kombinácia s Alanom Kováčom ale presná nebola.
     
    17
    Domáci tím pokračoval vo svojej akcii. Tá skončila po nevydarenej akcii Miloša Kratochvíla, ktorého od lopty odstavil Milan Šimčák.
     
    18
    Michalovčania síce držia loptu na svojich kopačkách, zatiaľ však nič lepšie ako nákopy na Kristiana Kushtu, ktorého bez problémov rieši senická defenzíva, nevymysleli.
     
    19
    Boris Bališ sa uvľonil na ľavom krídle, vysokú loptu z hĺbky poľa si však neprebral, a tak znova vhadzujú Michalovčania.
     
    20
    Hostia sa dostali až do pokutového územia, kde sa na ofenzívnom výlete objavil Milan Šimčák. Zasekol si Branislava Šušolíka, prehodil si loptu na pravačku, Františka Placha však neprekvapil.
     
    21
    Hostia zo Zemplína to znova skúšali po svojej ľavej strane, tentokrát sa však o zakončenie pripravili sami nepresnou kolmicou do pokutového územia.
     
    22
    Róbert Pillár si dobre splnil svoje povinnosti, keď odvrátil loptu pred dobiezdajúcim Martinom Koscelníkom na rohový kop. Od pravej rohovej zastávky centroval Igor Žofčák, no tomu dnes centre zatiaľ vôbec nevychádzajú.
     
    23
    Sériu nepresností na oboch stranách ukončil aktívny Milan Šimčák, ktorý sa dostal k lopte na ľavej strane, potiahol si ju na hranicu pokutového územia, ani tentokrát však nedokázal zakončiť dôraznejšie.
     
    24
    Prvá zaujímavá situácia v šestnástke Senice. Igor Žofčák prihral pod seba na Tomáša Sedláka, jeho center síce preletel celým pokutovým územím bez povšimnutia.
     
    25
    Následne však fauloval Miloš Kratochvíl Anastasiosa Dimitriadisa a hostia tak budú mať k dispozícii mimoriadne zaujímavú štandardnú situáciu.
     
    26
    Center Igora Žofčáka našiel hlavu Michala Sipľaka a František Plach musel dnes po prvý raz vytiahnuť náročný zákrok, keď loptu vyboxoval do bezpečia!
     
    27
    Igor Žofčák bol naďalej aktívny, jeho prieniková prihrávka však bola zblokovaná a následne znova veľmi nevýrazne strieľal Kristi Qoose. František Plach s jeho strelou nemal najmenší problém.
     
    28
    Michalovčania znova kombinovali na polovici súpera. kde ale Igor Žofčák loptu stratil, Alan Kováč ju potiahol na opačnú stranu ihriska, posunul ju doľava na Borisa Bališa, ktorý namieril vedľa pravej žrde brány Patrika Maceja.
     
    29
    Hostia sa snažia o prienikové prihrávky za defenzívu Seničanov, tá ale dnes pracuje zatiaľ bezchybne a František Plach tak nemusel doposiaľ okrem jedného centra riešiť žiadnu vážnejšiu situáciu.
     
    30
    František Plach si stiahol do náruče ďalší center a založil ďalší útok svojho tímu. Tomáš Brigant loptu potiahol po pravej strane, kde skúšal prihrávať pod seba na Alana Kováča, proti nemu ale dobre zapracovala dvojica stopérov Michaloviec.
     
    32
    Tomáš Brigant tentokrát na ľavej strane si tentokrát vybral strelca prvého gólu Miloša Kratochvíla. Tomu ale lopta nesadla tak, ako v úvode zápasu, a tak namieril len vedľa ľavej žrde brány Patrika Maceja.
     
    33
    Hráčom Zemplína snahu nemožno uprieť. Neustále sa pokúšajú o prienik do pokutového územia domácich, Seničania však bránia skutočne príkladne.
     
    34
    Nakopávanú loptu Tomáša Sedláka odvrátil do autu pred dobiedzajúcim Kristianom Kushtom Róbert Pillár.
     
    35
    A ďalší nevýrazný strelecký pokus hostí. Ak sa nemýlim, tentokrát to skúšal Kristian Kushta. František Plach ani v tomto prípade nemusel ukázať nič zvláštne zo svojho umenia.
     
    36
    Tak zo strany hostí to už začína pripomínať mizériu. Michalovčania majú síce veľkú prevahu v držaní lopty, no ich akciesa buď končia nevýrazným streleckým pokusom, alebo nepresnou kolmicou do pokutového územia.
     
    37
    Igor Žofčák posielal ďalší center z ľavej strany pred Františka Placha, kde bol Kristian Kushta a práve on sa previnil útočným faulom proti Michalovi Rankovi.
     
    38
    Tomáš Brigant je technicky vyspelý futbalista, čo ale nepotvrdil v tomto momente, keď sa sám zamotal do vlastných kľučiek a daroval tak autové vhadzovanie súperovi z Michaloviec.
     
    39
    Na zemi zostal ležať Ondřej Šašinka, a tak sa v tomto momente na pár momentov nehrá. Seničania zakopli loptu mimo hracej plochy.
     
    40
    S českým legionárom to nevyzerá vôbec dobre a tak bude musieť domáci kouč siahnuť k vynútenému striedaniu.
     
    41
    Zraneného útočníka Senice Ondřeja Šašinku nahrádza jeho krajan a mládežnícky reprezentant Česka Daniel Turyna.
     
    42
    Opäť útočili futbalisti z Michaloviec. Naďalej je aktívny Milan Šimčák, ktorý sa ale v súboji dvoch krajných obrancov proti Branislavovi Šušolíkovi nepresadil.
     
    43
    Kristian Kushta sa dostal k lopte v pokutovom území. Bol však už z uhla, a tak jeho strelecký pokus nemohol žiadnym spôsobom vystrašiť Františka Placha.
     
    44
    Domáce tribúny si teraz pýtali pokutový kop potom, čo brankár Patrik Macej zasiahol v osobnom súboji Tomáša Briganta do hlavy. Hlavný rozhodca však na biely bod neukázal.
     
    45
    Daniel Turyna sa po svojom príchode na ihrisko uviedol neúspešnou individuálnou akciou. Proti kvartetu hráčov v žltých dresoch nemal šancu na úspech.
     
    45
    Nadstavovať sa bude ešte jedna minúta.
     
    45+1
    V závere prvého polčasu mohlo byť vyrovnané! Azda prvú dieru v defenzíve Senice chcel využiť Martin Koscelník, pokúsil sa prehodiť Františka Placha, no lopta z jeho pravačky pristála len na hornej sieti domácej brány.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Dôležitý zápas 25. kola Fortuna ligy medzi Senicou a Michalovcami nepriniesol žiadne veľké futbalové predstavenie. Od úvodu boli síce aktívnejší hostia z východu, no tých už v 6. minúte zaskočil Miloš Kratochvíl, ktorý ďalekonosnou umiestnenou strelou z priameho kopu poslal Senicu do vedenia. Zemplín síce mal miernu územnú prevahu, no domáci predvádzali mimoriadne koncentrovaný výkon. Ak by sa tento súboj skončil víťazstvom Seničanov, tí by preskočili svojho dnešného súpera a v tabuľke Fortuna ligy by sa dostali na 8. miesto. Nechajme sa prekvapiť, čo nám ponúkne druhý polčas.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Druhý polčas otvorili svojou rozohrávkou hostia z Michaloviec, nákop Petra Kavku na ľavú stranu, kde bol Martin Koscelník však odvrátil Michal Ranko.
     
    47
    Ďalší útok Zemplína zakladal autovým vhadzovaním Milan Šimčák, Kristiho Qoseho však dobre od lopty odstavil Adam Pajer.
     
    48
    Tak úvod druhého polčasu je z oboch strán zatiaľ veľmi nevýrazný. Ani jedno z mužstiev nedokáže založiť žiadnu súvislejšiu akciu. Ani tentoraz sa to nepodarilo Michalovi Sipľakovi, ktorý dlhým nákopom hľadal Kristiana Kushtu.
     
    49
    Presne v strede ihriska zostáva na zemi po súboji s Kristim Qosem ležať Boris Bališ. Domáci stredopoliar by však mal pokračovať v dnešnom stretnutí.
     
    50
    Teraz to vyzeralo pre hostí veľmi zaujímavo. Kristian Kushta sa už na hranici 16 metrov otáčal s loptou na nohe smerom k bráne, no v poslednom momente ho dobre odstavil Róbert Pillár.
     
    51
    Tak teraz mali Seničania aj trochu šťastia. Igor Žofčák hľadal zaujímavým centrom koho iného ako Kristiana Kushtu, ten však bol v postavení mimo hry, a tak ani Branislav Šušolík nemusel vyvinúť žiadnu väčšiu snahu zabrániť hosťujúcemu útočníkovi v zakončení.
     
    51
    Na opačnej strane to domáci skúšali kolmicou na Daniela Turynu, hru ale dobre čítal Patrik Macej a svojho kolegu z českej 21-tky do príležitosti nepustil.
     
    52
    Spoza šestnástky sa do lopty ľavačkou oprel Martin Koscelník, no namieril len vedľa ľavej žrde brány Františka Placha.
     
    53
    Michal Sipľak sa vydal na odvážny ofenzívny výlet. Stopér Michaloviec však nie je žiaden vyhlásený kanonier, čo potvrdil aj týmto nevýrazným zakončením.
     
    54
    Obrovská príležitosť Senice! Centroval Juraj Kotula a Patrik Macej zasiahol tak proti strele Tomáša Briganta, ako aj proti dorážke Daniela Turynu!
     
    55
    Boris Bališ bol pred pár minútami nepríjemne zasiahnutý hráčom súpera a zo zápasu napokon odstupuje. Na jeho miesto prichádza Matej Kosorín.
     
    56
    Senica mala k dispozícii rohový kop, avšak žiadnu príležitosť si nevypracovala. Navyše, aktivita domácich sa končí po útočnom faule Adama Pajera.
     
    57
    Prvé striedanie Michaloviec. Anton Šoltis sťahuje z ihriska svojho hrotového útočníka Kristiana Kushtu. Namiesto neho dáva príležitosť ukázať sa Vladislavovi Braginovi.
     
    58
    Krásna akcia Michaloviec. Dlhá lopta od Michala Sipľaka našla Igora Žofčáka, ten ju odovzdal Milanovi Šimčákovi, ktorého nebezpečný pokus František Plach v spolupráci s Michalom Rankom dokázal vyriešiť.
     
    59
    Na opačnej strane nezvládol protútok Adam Pajer. Milan Šimčák však tentokrát loptu neprepasíroval až na Vladislava Bragina.
     
    60
    Milan Šimčák je čím ďalej, tým aktívnejší. Tentokrát už bola jeho prihrávka na Vladislava Bragina oniečo nádejnejšia, no napokon to všetko vyriešil František Plach.
     
    61
    V posledných minútach hry sú Michalovčania stále aktívnejší. Na vyrovnávajúci gól majú ešte stále približne 30 minút hracieho času. Podarí sa im prekonať Františka Placha?
     
    62
    Takouto nevýraznou strelou, akú v tejto chvíli predviedol Martin Koscelník to však rozhodne nepôjde.
     
    63
    František Plach dnes pôsobí v bráne domáceho tímu mimoriadne istým dojmom. Ani s týmto centrom Igora Žofčáka nemal žiadne problémy.
     
    64
    Adam Pajer videl na na ľavej strane rozbehnutého Tomáša Briganta, no jeho kolmica bola až príliš prudká.
     
    65
    Hostia po druhýkrát striedajú. Na ihrisku už neuvidíme Jozefa-Šimona Turika, ktorého nahrádza Stanislav Danko.
     
    65
    Stanislav Danko okamžite po svojom príchode na ihrisko vybojoval pre svoj tím štandardnú situáciu. Centroval znova Igor Žofčák, František Plach zostáva pozorný.
     
    66
    Faul na striedajúceho hráča sme videli aj na opačnej strane, keď sa proti Matejovi Kosorínovi previnil Tomáš Sedlák. Štandardná situácia Seničanov však žiaden vzruch pred Patrikom Macejom nepriniesla.
     
    67
    Dnes to zatiaľ nie je zápas Igora Žofčáka. Centre z jeho obyčajne veľmi presnej pravačky dnes len veľmi ťažko hľadajú svoj vytúžený cieľ a všetky ich bez problémov rieši František Plach.
     
    68
    Michalovce to skúsili z pravej strany. Center Martina Koscelníka však len nad bránu domácich hlavičkou nasmeroval Vladislav Bragin.
     
    69
    Milan Šimčák je dnes jedným z najlepších Michalovčanov, tentoraz však s Igorom Žofčákom kombinoval nepresne. Vhadzuje Branislav Šušolík.
     
    70
    Po zákroku Alana Kováča na Michala Sipľaka v strede poľa zaútočili hostia, nádejný center Kristiho Qooseho však znamená len odkop od brány Františka Placha.
     
    71
    Tomáš Brigant chcel individuálne preniknúť po pravej strane, stroskotal však na Milanovi Šimčákovi. Domáci pokračujú autovým vhadzovaním.
     
    72
    Branislav Šušolík si aut zopakoval aj o pár sekúnd neskôr, pred Danielom Turynom však dobre zapracoval Peter Kavka a získal loptu pre hosťujúci tím.
     
    73
    Michalovčania založili protiútok, kde musel Branislav Šušolík zapracovať proti Martinovi Koscelníkovi. Aut pre hostí obstará Milan Šimčák.
     
    73
    Šimčákovo vhadzovanie vyzeralo pre Zemplín nádejne, no Stanislav Danko sa v pokutovom území previnil útočným faulom.
     
    74
    Ďalší faul Stanislava Danka v krátkom časovom strede. Tentokrát v strede ihriska nepríjemne zasiahol Tomáša Briganta, ktorému sa hneď vzápätí športovo ospravedlňuje.
     
    75
    Tak toto Stanislavovi Dankovi príliš nevyšlo. Toľko otáľal s kombináciou, až napokon nedokázal presne prihrať ani na vzdialenosť asi 5 metrov. Vhadzujú znova domáci, hra sa nám poriadne kúskuje.
     
    76
    Tak tempo hry poriadne upadlo. Michalovčania to skúsili pasom na Vladislava Bragina, no ten bol v postavení mimo hry, a tak loptu majú znova Seničania.
     
    77
    Toto vyzeralo pre domácich nádejne. Branislav Šušolík poslal dlhý aut do šestnástky na Daniela Turynu, ten loptu priťukol Alanovi Kováčovi. Stredopoliar Senice však preváhal správny moment na strelu a napokon z toho príležitosť pre Seničanov nebola.
     
    78
    Tomáš Brigant a s ním aj domáce tribúny si teraz pýtali pokutový kop po kontakte senického stredopoliara s Michalom Sipľakom. Toto by však bola pre Michalovčanov veľmi prísna penalta.
     
    79
    Čas pre hostí plynie veľmi rýchlo a v posledných minútach majú zverenci Antona Šoltisa veľký problém založiť nejakú nádejnejšiu kombináciu.
     
    80
    Michalovce striedajú aj posledný raz. Z ihriska odchádza Anastasios Dimitriadis, na ktorého mieste už vidíme Jozefa Vajsa.
     
    81
    Milan Šimčák dnes predvádza veľmi slušný výkon. Tentokrát sa presadil cez Branislava Šušolíka, Martin Koscelník si však jeho prihrávku nespracoval.
     
    82
    Zemplínčania pokračujú v sympatickej aktivite. Tomáš Sedlák však nedokázal skrotiť vysokú loptu od Stanislava Danka, a tak môže znova vhadzovať Juraj Kotula.
     
    83
    Kristi Qoose videl na pravej strane Martina Koscelníka, no jeho nakopávaná lopta bola mimoriadne nepresná. Bude sa odkopávať od brány domácich.
     
    84
    František Plach musel riešiť ďalší center z ľavej strany. Následne gólman Senice vyhodil loptu za postrannú čiaru, pretože na trávniku zostáva v kŕčoch ležať Adam Pajer. Stredopoliar domácich bude musieť striedať.
     
    85
    Indisponovaného Adama Pajer nahrádza na posledných pár minút dnešného zápasu Adrián Kopičár.
     
    86
    Vladislav Bragin teraz v pokutovom území v snahe zasiahnuť loptu trafil ne Róberta Pillára. Hlavný rozhodca píska faul útočníka Michaloviec.
     
    87
    Stanislav Danko nakopával loptu do šestnástky Senice, tá skončila len v náruči Františka Placha. Na opačnej strane sa píska postavenie mimo hry v podaní Mateja Kosorína.
     
    88
    Typický obraz dnešného zápasu. Center z pravej strany končí znova len u domáceho gólmana. Michalovčanom sa nedarí prekvapiť defenzívu Senice.
     
    89
    Michal Sipľak videl uvoľneného Igora Žofčáka, ten ale loptu hlavou len pohladil, čím zmiatol za ním stojaceho Vladislava Bragina.
     
    90
    Konečne sa Michalovciam podarilo vyvinúť tlak v okolí pokutového územia domácich. Rezultovala však z toho len nevýrazná strela Stanislava Danka.
     
    90
    Nadstavovať sa budú ešte dve minúty.
     
    90+1
    Michal Ranko si teraz trochu nerozumel s Branislavom Šušolíkom a daroval tak autové vhadzovanie hosťujúcemu tímu.
     
    90+2
    Tak si to predstavte! V poslednej minúte dnešného stretnutia mohlo byť vyrovnané. Milan Šimčák dlhým autovým vhadzovaním vyzval na hlavičkové zakončenie Martina Koscelníka, lopta však končí len tesne vedľa ľavej žrde Františka Placha!
     
    90+2
    V posledných sekundách zápasu ešte robia Michalovi Sipľakovi s Patrikom Macejom problémy v rozohrávke Tomáš Brigant s Danielom Turynom.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    FK Senica pokračuje vo veľmi dobrých výkonoch v jarnej časti Fortuna ligy, keď si v dnešnom stretnutí 25. kola poradila s Michalovcami výsledkom 1:0. O všetkom rozhodol ešte v 6. minúte prekvapivou strelou z priameho kopu Miloš Kratochvíl. Michalovčania síce nepredviedli zlý výkon, no brankára Františka Placha napriek územnej prevahe prekonať nedokázali. Seničania sa tak vďaka dnešnému víťazstvu dostávajú v tabuľke na 8. miesto pred svojho dnešného súpera. S týmto konštatovaním sa s vami lúčim a prajem ešte pekný večer! Prenosom vás sprevádzal Jakub Kocourek! (18:55:00)

    Jakub Kocourek


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Senica. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím MFK Zemplín Michalovce. Viac informácií tu.

    Góly: 6. Kratochvíl


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 2:9. Střely mimo: 2:5. Rohy: 1:1. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 10:16.
    FK Senica: Plach – Šušolík, Pajer (85. Kopičár), Bališ (55. Kosorín), Brigant – Kováč, Pillár (C), Ranko, O. Šašinka (41. Turyna) – Kratochvíl, Kotula.
    Náhradníci: Šulla – Miklós, Kopičár, Blažek, Turyna, Kosorín.

    MFK Zemplín Michalovce: Macej – Šimčák, Žofčák (C), Turik (65. Danko), Sipľak – Koscelník, Sedlák, Kavka, Qose – Kushta (57. Bragin), Dimitriadis (80. Vajs).
    Náhradníci: Kira – Grič, Leško, Danko, Vajs, Kolesár, Bragin.

    Rozhodca: Pavel Ochotnický – Mário Roszbeck, Matej Barenčík, Adam Somoláni