Bergamo – Bologna 3:2 (kon.) | Fiorentina – Inter 5:4 (kon.)
koniec
ACF Fiorentina
5:4 (1:2)
Inter Miláno
cz Sobota 22.04.2017, 20:45 • Stadio Artemio Franchi • Talianska Seria A • 33. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+6
    Samir Handanovič (Inter Milán) dostává žlutou kartu.
    Slovinský brankář si neodpustil pár poznámek směrem k rozhodčímu poté, co tento odpískal konec utkání. (23:02:34)
     
    90+4
    Sebastian Cristóforo (ACF Fiorentina) dostává žlutou kartu.
    Inter bude mít poslední příležitost z přímého kopu.
     
    90+3
    Obrovská šance na srovnání! Po rohovém kopu Candrevy se Marcelo Brozović dostal na hranici šestnáctky ke střele, která měla parametry na to skončit v síti. Jeden z obránců však odkopl míč do bezpečí.
    90+2. Mauro ICARDI - 5:4
     
    90+2
    Inter Milán právě vstřelil branku!

    Pozor, ještě není konec! Antonio Candreva nacetroval do pokutového území a úplně volný MAURO ICARDI snižuje na rozdíl jediného gólu, čímž kompletuje hatt-rick! Bude tu ještě drama!
    88. Mauro ICARDI - 5:3
     
    88
    Inter Milán právě vstřelil branku!

    Brankostroj pokračuje! Na levé straně se uvolnil Ivan Perišić, který nacentroval pěkně na MAURA ICARDIHO. Argentinský kapitán se otočil s míčem a krásnou střelou o tyč překonal Cipriana Tătăruşana. Za jiné situace by tento gól velmi potěšil.
     
    85
    Rohový kop se Interu vůbec nepovedl a domácí se řítili do protiútoku. Míč si vzal Khouma Babacar, pohrál si s Mirandou a jeho tečovaná střela skončila jen těsně mimo branku Samira Handanoviče! Bude tu roh.
     
    82
    Tým ACF Fiorentina bude střídat.
    Ze hřiště odejde Cristian Tello. Na jeho místo přijde Sebastian Cristóforo.
    79. Khouma BABACAR - 5:2
     
    79
    Fiorentina právě vstřelila branku!

    To je gólostroj! Na pravé straně se dostal k míči Carlos Salcedo, který poslal míč do lehkého ofsajdu na KHOUMU BABACARA, jenž měl proti sobě jen špatně vyběhnuvšího Samira Handanoviče. Babacar poslal míč do sítě a zaznamenává svoji druhou branku v utkání!
     
    78
    Carlos Sánchez (ACF Fiorentina) dostává žlutou kartu.
    Kolumbijský univerzál srazil asi 30 metrů od branky Édera.
     
    76
    Tým Inter Milán bude střídat.
    Ze hřiště odejde Geoffrey Kondogbia. Na jeho místo přijde Marcelo Brozović.
     
    75
    Davide Astori (ACF Fiorentina) dostává žlutou kartu.
    Obránce domácích zkosil Maura Icardiho a Inter bude mít šanci k přímému kopu ze 20 metrů.
     
    73
    Tým Inter Milán bude střídat.
    Ze hřiště odejde Yuto Nagatomo. Na jeho místo přijde Éder.
    70. Khouma BABACAR - 4:2
     
    70
    Fiorentina právě vstřelila branku!

    Domácí opět využili jeden z protiútoků. Balón potáhl Matías Vecino, nabídl jej na levou stranu, kde byl KHOUMA BABACAR, a ten jemnou technickou střelou přesně na zadní tyč zvýšil náskok Fialek poprvé na dvě branky!
    65. Matías VECINO - 3:2
     
    65
    Fiorentina právě vstřelila branku!

    Obrovské věci se dějí na stadionu Artemia Franchiho! Borja Valero narazil míč MATÍASI VECINOVI, který se protáhl přes tři protihráče a na jeho tvrdou přízemní střelu na zadní tyč Samir Handanovič nedosáhl! Dnes se ještě ve Florencii budou dít věci!
    63. Davide ASTORI - 2:2
     
    63
    Fiorentina právě vstřelila branku!

    Je opět srovnáno, a to zásluhou rohového kopu! Borja Valero posadil míč na DAVIDE ASTORIHO, který si nabíhal na centr od branky. Astori dokázal hlavičku umístit na zadní tyč a začínáme od nuly!
     
    62
    Velká šance pro domácí! Josip Iličić prošel přes čtyři hráče a nechtěně připravil šanci pro Borju Valera. Jeho střelu na bližší tyč vyrazil Samir Handanovič na roh.
     
    58
    Tým ACF Fiorentina bude střídat.
    Ze hřiště odejde Federico Bernardeschi, jehož odchod doprovází pískot místních tribun. Na jeho místo přijde Josip Iličić.
     
    54
    Tým ACF Fiorentina bude střídat.
    Ze hřiště odejde Nenad Tomović. Na jeho místo přijde Carlos Salcedo.
    52. Penalta
     
    52
    Federico Bernardeschi se ujal pokutového kopu, chtěl si zahrát na Antonína Panenku, ale hrubě celou situaci nezvládl! Samir Handanovič nemusel předvést nějaký extra zákrok!
     
    51
    Bude tu penalta! Po centru Hrvojeho Miliće se k míči dostal Khouma Babacar a toho naprosto zbytečně přidržel Danilo D'Ambrosio. Šance na srovnání skóre.
     
    45
    Obrovskou šanci měli domácí! Centr z levé strany poslal Hrvoje Milić a Joao Miranda ohrozil vlastního brankáře. Samir Handanovič skvěle zasáhl, a tak tu bude rohový kop.
    44.
     
    44
    Borja Valero se dostal s míčem s levé strany až do pokutového území a vypálil. Jeho štiplavou ránu pod břevno skvěle vytáhl Samir Handanovič. Bude z toho roh.
    34. Mauro ICARDI - 1:2
     
    34
    Inter Milán právě vstřelil branku!

    Hosté otáčejí vývoj zápasu! Po narážečce Joaa Maria s Robertem Gagliardinim ve středu pole přihrál první jmenovaný do běhu MAURU ICARDIMU a nejlepší střelec Interu se dokázal prosadit střelou po zemi k tyči. Máme zaděláno na další zápletku!
    29. Ivan PERIŠIĆ - 1:1
     
    29
    Inter Milán právě vstřelil branku!

    Krásnou kombinaci započal ve sředu hřiště Joao Mario, jenž uvolnil na pravé straně Antonia Candrevu. Vypadalo to, že ten už bude střílet, ale na poslední chvíli zasekl a předal míč úplně volnému IVANU PERIŠIĆOVI na střed pokutového území. Chorvatský křídelník neměl problém míč poslat do poloodkryté brány. Krásná kombinace!
    23. Matías VECINO - 1:0
    23. Matías VECINO - 1:0
     
    23
    Fiorentina právě vstřelila branku!

    Domácí dokázali využít svoji územní převahu. Na levé straně dostal míč Hrvoje Milić, který poslal do pokutového území přihrávku po zemi na nikým neobsazeného MATÍASE VECINA, a ten se z voleje trefil nádherně pod vingl! Krásná branka!
    6.
     
    6
    Velké zmatky po rohu zaznamenala domácí obrana. Po dvojitém odrazu se k míči dostal Roberto Gagliardini, který zkusil přihrát někomu lépe postavenému. Přihrávku však zablokoval Ciprian Tătăruşanu. Bude tu další roh.

    Stanislav Mohorita

    Góly: 23. Vecino (Milić), 63. Astori (Valero), 65. Vecino (Valero), 70. Babacar (Vecino), 79. Babacar (Salcedo) – 29. Perišić (Candreva), 34. Icardi (Mário), 88. Icardi (Perišić), 90+2. Icardi (Candreva)

    Karty:   75. Astori (FIO), 78. C. Sánchez (FIO), 90+4. Cristóforo (FIO) – 90+6. Handanovič (INM)

    Nepremenená penalta: 52. Bernardeschi (FIO), brankár Handanovič zneškodnil


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 12:8. Střely mimo: 3:3. Rohy: 7:10. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 10:11.
    ACF Fiorentina: Tătăruşanu – Tomović (54. Salcedo), C. Sánchez, Astori – Tello (82. Cristóforo), Badelj, Vecino, Milić – Valero (C), Bernardeschi (58. Iličić) – Babacar.
    Náhradníci: Sportiello, Drągowski – De Maio, Cristóforo, Hagi, Chiesa, Iličić, Maistro, Mlakar, Olivera, Salcedo, Saponara.

    Inter Miláno: Handanovič – D'Ambrosio, Medel, Miranda, Nagatomo (73. Éder) – Gagliardini, Kondogbia (76. Brozović) – Candreva, Mário, Perišić – Icardi (C).
    Náhradníci: Carrizo – Andreolli, Banega, Biabiany, Brozović, Éder, Gabriel, Palacio, Murillo, Sainsbury, Santon.

    Rozhodca: Valeri – Meli, Crispo