Slavia – Brno 4:0 (kon.) | Plzeň – Jihlava 2:0 (kon.) | Příbram – Zlín 0:2 (kon.)
Slovácko – Sparta Praha 1:1 (kon.) | Hr. Králové – Bohemians 1:0 (kon.) | Teplice – Dukla Praha 0:1 (kon.)
Karviná – Jablonec 0:2 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 4:0 (kon.)
koniec
FC Hradec Králové
1:0 (0:0)
Bohemians 1905
cz Sobota 27.05.2017, 17:00 • Všesportovní stadion Hradec Králové • ePojisteni.cz liga (CZ) • 30. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Z prvoligového fotbalu z Hradce Králové to tak je ode mě minimálně na rok vše, díky za přízeň a u dalších zápasů na počtenou. (19:01:33)
     
    Je za námi zápas, který už v tabulce nic nemohl změnit a trochu to podle toho vypadalo i na hřišti. S přispěním toho, že i v Hradci dnes panuje skutečně velké teplo, přinesl zápas asi maximum, co mohl. A když domácí ke konci zápasu vsítili jedinou branku utkání, loučí se s ligou výhrou. Momentálně sice mají stejný počet bodů s Jihlavou, ta však má lepší skóre ze vzájemných duelů a Votroky tak jarní odveta může v této chvíle obrovsky mrzet.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Bohemians se to částečně povedlo, ovšem scházela tomu koncovka, Hradec se s ligou rozloučí pravděpodobně těsnou výhrou.
     
    90+3
    Martan ještě takticky fauloval a Pražané mají poslední možnost poslat dlouhý balón ze své poloviny nejlépe až do vápna Východočechů.
     
    90+2
    Ottmar pochopitelně s výkopem neváhal, a když se k němu dostal, byla z toho poměrně dobrá příležitost na průnik od Pázlera. Hosté se však stihli rychle vrátit, takže koncovkou toto neskončilo.
     
    90+1
    Nastavují se nakonec tři minuty, z nichž první již běží, a to s tím, že se odehrává především nedaleko pracoviště domácího brankáře.
     
    89
    Před velkým vápnem Hradce natáhl Frizoni, ke své smůle ale trefil jen svého spoluhráče, takže Ottmar do hry nyní vůbec nemusel zasáhnout.
     
    88
    Domácí hráč bude pokračovat a stejně tak i celá koncovka dnešního zápasu. S nastavením mají hosté na vyrovnání zhruba čtyři minuty, povede se jim to?
     
    87
    Když už dobrý balón před Ottmara přišel, bylo to s faulem. Milan Černý byl totiž zasáhnut kopačkou do hlavy a hostující Blecha za to po právu dostává žlutou kartu.
     
    86
    Domácí se snaží hostující rozehrávku vysoko napadat, takže Bohemians má nyní poměrně problémy dostat se k nějakému lepšímu centru .
     
    85
    Pražané se hned usadili na polovině Hradce, kde se budou chtít rychle najít odpověď na vedoucí branku Votroků.
     
    84
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Hradec se skutečně za poslední minuty po právu dočkal! Ladislav Martan z pravého křídla dostal míč na malé vápno, kde ho trochu se štěstím dokázal dostat do sítě FRANTIŠEK ČECH! Tento mladík v dresu Hradce tak oslavuje vůbec svůj třetí start v nejvyšší české soutěži brankou – 1:0!
     
    82
    Nejblíže ke koncovce měl zřejmě Bartek, který však musel míč usměrňovat patou, a to se mu podle očekávání moc přesně povést nemohlo.
     
    81
    Pokračovat se bude rohovým kopem hostů, na pozoru tak musí být především defenziva Východočechů.
     
    79
    Hradec je v posledních chvílích jasně lepší a úvodní branka na zápasu je možná na spadnutí! Nutno podotknout, že Fryšták ale musel za druhý poločas zasahovat prozatím zřejmě jen proti jedné střele mezi své tři tyče.
     
    77
    Dnešní zápas sleduje 1495 diváků.
     
    76
    Netrvalo dlouho a Votroci tentokrát už vypálil, i tato hodně prudká rána ale letí vedle branky a na tribunách to jen zahučelo.

    Ondřej Novotný

    Góly: 84. Čech (Plašil)

    Karty:   31. Martan (HKR), 58. Vlkanova (HKR), 72. Čech (HKR) – 87. Blecha (BOH)


    FC Hradec Králové: Ottmar – Plašil, Bederka, Čech, M. Černý (C) – Malinský, Jirsák (64. Janoušek), Trubač (46. Vlkanova), Martan – Pázler, Šípek (72. Súkenník).
    Náhradníci: Stejskal – Chleboun, Krátký, Vlkanova, Janoušek, Súkenník, Žondra.

    Bohemians 1905: Fryšták – Bartek (C), Švec, Šmíd, Havel – M. Hašek, Hubínek, Mašek, Jirásek (71. Frizoni), Berger (56. Blecha) – Kabajev (46. Kuchta).
    Náhradníci: Šrámek – Dostál, Kuchta, Blecha, Frizoni.

    Rozhodca: Matějček – Urban, Vlček