TK k představení projektu Olympijské parky 2018 (kon.) | Tlačová konferencia po Kongrese SZĽH sk (kon.)
koniec udalosti
Tlačová konferencia po Kongrese SZĽH

Piatok 23.06.2017, 16:00 • Hotel Bratislava • Tlačové konferencie
     
    Peter Jánošík poďakoval všetkým za účasť. Tlačová konferencia a aj celý Kongres SZĽH sa končí. (16:45:17)
     
    16:44
    Tlačová konferencia sa skončila.
     
    16:42
    „O problémoch Maja Hossu sme vedeli už dlhšie. Myslím si, že s tým, čo v živote zažil a čo má za sebou, by bol veľkým prínosom, ak by sa zapojil do nášho tímu. Veľmi radi ho privítame. Je na Slovensku, určite sa s ním o tom budem rozprávať,“ povedal Martin Kohút.
    Martin Kohút a Miroslav Valíček
     
    16:35
    „Do televíznej relácie som nešiel preto, aby som sa išiel hádať. Chyby nerobia len tí, ktorí nič nerobia. To ospravedlnenie možno bolo vnímané ako slabosť. Urobil som niečo, čo v slovenskom hokeji neurobil ešte nikto. Odvtedy som Zdena Cígera nevidel," povedal Martin Kohút na margo televíznej diskusie na Markíze, ktorej sa zúčastnil spolu s bývalým reprezentačným trénerom Zdenom Cígerom.
     
    16:33
    „Nebudeme klamať, čo sa týka seniorskej reprezentácie, sme, čo sa dohody na trénerskej pozícii týka, najďalej. Návrhov a ponúk je viacero, čakáme. Neviem, či sa nám to podarí uzavrieť do konca mesiaca. Som pesimistický a myslím si, že asi nie, ale v prvej polovici júla by sme mohli mať mená, ktoré by sme verejnosti mohli oznámiť," povedal Miroslav Valíček.
     
    16:31
    „Dajte nám týždeň. Povedali sme si nejaký termín, máme "mapu", pomocou ktorej sa k tomu chceme dostať. Rokuje sa nie len v slovenčine, ale aj cez Skype,“ povedal Martin Kohút smerom k otázke o budúcom trénerovi seniorskej reprezentácie.
     
    16:30
    Miroslav Valíček: „Podľa najnovších informácií by mal Miro Šatan do konca budúceho týždňa priletieť na Slovensko. O pozícii generálneho manažéra národného tímu rokujeme."
     
    16:28
    Martin Kohút: „Miro Šatan bol navrhnutý Topoľčanmi. Som veľmi rád, že bol zvolený jasným súhlasom všetkých delegátov kongresu. Už pred rokom som povedal, že sa budem snažiť dostať správnych ľudí na správne miesta. Som rád, že je Miro tam a teším sa na spoluprácu."
     
    16:25
    PR manažér SZĽH Peter Jánošík privítal na tlačovej konferencii dvoch účastníkov – prezidenta SZLH Martina Kohúta a generálneho sekretára SZĽH Miroslava Valíčka.
     
    16:24
    Tlačová konferencia sa začína.
     
    16:23
    Hlavným bodom celého dňa bola voľba člena Výkonného výboru za oblasť reprezentácií. Kandidáti boli pôvodne dvaja – Ernest Bokroš a Miroslav Šatan, ale Bokroš ráno svoju kandidatúru odvolal. V liste to zdôvodnil tak, že "moja kandidatúra je nadbytočná, keďže mám rovnaký názor na reprezentáciu s Mirom Šatanom." Novým členom výkonného výboru sa tak stal Miroslav Šatan.
     
    16:17
    Od 10:00 pebiehal v Hoteli Bratislava Kongres SZĽH. Zúčastnení mali na programe 23 bodov, ktoré museli prerokovať. S rokovaniami a diskusiou skončili o 16:17, výsledky teraz budú prezentovať na tlačovej konferencii.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Udalosť sa začne o 16:00.

    Veronika Pancuráková