Juventus – Lazio 2:3 (kon.)
koniec
Juventus Turín
2:3 (0:1)
Lazio Rím
cz Nedeľa 13.08.2017, 20:45 • Stadio Olimpico • Talianský Super Cup
Predzápasové kurzy
     
    Lazio bere Superpohár. Byl to vynikající zápas. V závěru skvělé a strhující tempo. Juventus byl dlouho směrem dopředu bezzubý Jenže v 85. minutě se favorit zápasu chytil krásným přímým kopem Dybaly k levé tyči. Ten samý hráč do protipohybu z pokutového kopu, kde byl naražený po podražení jednoho z hráčů Lazia v souboji se Sandrem, srovnal. Jenže Lazio ještě strhlo vedení a výhru na svojí stranu, když Lukaku našel z levé strany před prázdnou brankou střídajícího Murgiu. Ten dal gól ze svého prvního doteku s míčem v utkání. (22:58:19)
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Juventus měl rohový kop z pravé strany, ve vápně Lazia byl i Buffon, balon ovšem pouze prolétl šestnáctkou římského celku. Favorit zápasu by měl vhazovat.
     
    90+5
    Juventus rozehrál z poloviny hřiště, ale Higuáín z úhlu proti Strakošovi nevystřelili. Poté obrana Lazia zablokovala pokus zmiňovaného Argentince.
    90+3. MURGIA - 2:3
     
    90+3
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Luaku na levé straně odvedl vynikající práci a poslal míč pod sebe v době, kdy již byl ve vápně soupeře. ALESSANDRO MURGIA do prázdné branky zakončil bez sebemenších problémů a Lazio znovu vede!
     
    90+3
    Murgia se dotkl míče na pravé straně, posléze Lazio kombinovalo na polovině hrací plochy. Lukaku se nikam nehnal.
     
    90+2
    Douglas Costa se zbavil bránících protihráčů a z pravé strany centroval pouze do náruče připraveného Strakoši.
     
    90+2
    U míče je Juventus a uvidíme, jestli po zbrklé ztrátě Lazia ještě bude chtít strhnout zápas na svojí stranu v normální hrací době.
    90+1. DYBALA - 2:2
     
    90+1
    Juventus právě vstřelil branku!
    PAULO DYBALA levou nohou k levé tyči do protipohybu Strakoši s přehledem vyrovnává ze značky pokutového kopu.
    90.
     
    90
    Juventus tlačil svého soupeře, Alex Sandro poslal centr do ohně z levé strany a poté byl právě tento obránce podražený, takže druhá penalta v zápase je na světě!
     
    89
    Zřejmě za nesportovní chování a zakopnutí míče vidí Immobile kartu.
     
    89
    Lukaku se sice dotkl míče na pravé straně, ale poté to měl Immobile hodně těžké.
     
    88
    Obrana Lazia byla hodně pohyblivá, Khedira přihrával ze stranu křížem na levou stranu. Alex Sandro vybojoval rohový kop. Jeden z hráčů Lazia ovšem odvrátil balon na přední tyči.
     
    88
    Juventus drží míč na polovině hřiště, Lazio je hodně zatažené. Barzagli se rozhodl pro přenesení hry na levou stranu.
     
    87
    Bernardeschi centroval z pozice záložníka, ale jeho myšlenku nepochopil nikdo z hráčů Juventusu. Strakoša bude vykopávat od své branky.

    Vít Muzikář

    Góly: 85. Dybala, 90+1. Dybala (pen.) – 32. Immobile (pen.), 54. Immobile, 90+3. Murgia

    Karty:   31. Buffon (JUV), 52. Mandžukič (JUV), 73. Pjanič (JUV) – 42. Immobile (LAZ), 71. Lulič (LAZ), 84. Parolo (LAZ), 89. Immobile (LAZ)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 4:3. Rohy: 8:7. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 7:4.
    Juventus Turín: Buffon – Barzagli, Benatia (56. De Sciglia), Chiellini, Alex Sandro – Khedira, Pjanič – Cuardado (56. Douglas Costa), Dybala, Mandžukič (73. Bernardeschi) – Higuaín
    Náhradníci: Szczesny, Pinsoglio, Lichtsteiner, De Sciglio, Marchisio, Douglas Costa, Asamoah, Rugani, Sturaro, Bentancur, Bernardeschi, Kean

    Lazio Rím: Strakoša – Wallace, De Vrij, Radu – Basta (74. Marušič), Parolo, Leiva (80. Murgia), Alberto, Lulič (74. J. Lukaku) – Milinkovič, Immobile
    Náhradníci: Murgia, Palombi, Patric, Anderson, Caicedo, Guerrieri, Di Gennaro, Luiz Felipe, Marušič, Vargič, Hoedt, J. Lukaku