Barcelona – Real Madrid 1:3 (kon.)
koniec
FC Barcelona
1:3 (0:0)
Real Madrid
Nedeľa 13.08.2017, 22:00 • Camp Nou (Barcelona) • Španielský Superpohár
Predzápasové kurzy
     
    Dámy a páni, druhý polčas bol proste neuveriteľný. Gerard Piqué si dal najskôr vlastný gól, aby Lionel Messi reagoval z vymyslenej penalty po filmovaní Luisa Suaréza, lenže striedajúci Cristiano Ronaldo krásnou strelou vyrovnal. Potom sa síce nechal vylúčiť, čo nakoniec Realu Madrid nevadilo, nakoľko talentovaný mladík Asensio trafil krásne do rohu brány a stanovil konečný výsledok na 1:3, čo je pre "Biely balet" pred odvetou skvelá pozícia. (23:54:59)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Prudká strela spoza šestnástky Realu Madrid sa stala obeťou Sergia Ramosa, ktorý tento pokus zrazil a nepustil teda Barcelonu do šance.
     
    90+2
    Barcelona ešte získala rohový kop, avšak hlavička Gerarda Piquého sa nepodarila a namierila mimo priestor troch žrdí.
     
    90+1
    Nadstavujú sa 3 minúty.
    90. Asensio (REA) - 1:3
     
    90
    Real Madrid dal gól!
    Hostia nemajú problém ani v desiatich a bez Cristiana Ronalda, pretože po ďalšom protiútoku si loptu spracoval na hranici šestnástky MARCO ASENSIO, pozrel sa na bránu a neskutočne presnou ranou sa trafil do bližšieho rohu brány ter Stegena. Inak, brániť v tejto situácii španielskeho mladíka mal kto iný, než Piqué.
     
    89
    Barcelona síce drží loptu na svojich kopačkách v okolí pokutového územia Realu Madrid, avšak hostia hráčov súpera veľmi dobre vytláčajú do málo nebezpečných pozícií.
     
    88
    Marco Asensio si pri postrannej čiare vypýtal faul od Aleixa Vidala a Marcelo pri rozohrávke naťahuje čas. Do konca už ostáva iba niečo cez dve minúty riadnej hracej doby.
     
    87
    Barcelone sa kráti čas, ale na jej hráčoch je vidieť, že v závere chce ešte niečo vymyslieť. Center na Sergiho Roberta však presný nebol.
     
    86
    Dlhý pas za defenzívu Realu Madrid Jordi Alba v šestnástke súpera nezachytil, rozohrávať preto môže Keylor Navas, no dáva si na čas. Musí si ale dať aj pozor, pretože jednu žltú už má, tak aby nedopadol ako Ronaldo.
     
    85
    Ďalšie menšie strkanice, tentoraz pred šestnástkou Realu Madrid, kde streľeal Luis Suaréz z ťažkej pozície nad bránu Keylora Navasa.
     
    84
    Strhujúci futbal nás určite ešte čaká, pretože emócie sú znova na programe. Niečo si tam vysvetľujú Busquets a Carvajal, zatiaľ čo domáci hráči aj bez toho, aby sa rozhodca oprel pľúcami do píšťalky a znova začal hru, hrajú ďalej.
    83. Ronaldo (REA)
     
    83
    Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Rakitič, prichádza Paco Alcácer.
     
    82
    Tak toto je neuveriteľný záver zápasu! Cristiano Ronaldo sa tlačil za dlhou loptou do šestnástky súpera, kde sa pretláčal s Umtitim. Kontakt tam rozhodne bol, takže je otázne, či sa jednalo o simulovanie, no hlavný rozhodca to tak videl. Portugalská hviezda sa tak po druhej žltej karte porúča do spŕch.
     
    81
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Bale, prichádza Vazquéz.
     
    81
    Cristiano Ronaldo si pri oslave gólu vyzliekol dres, takže ešte dostal žltú kartu.
    80. Ronaldo (REA) - 1:2

    Matej Kubove

    Góly: 77. Messi – 50. Piqué (vla.), 80. Ronaldo, 90. Asensio

    Karty:   27. Piqué (BAR), 40. Messi (BAR), 57. Busquets (BAR) – 20. Casemiro (REA), 41. Bale (REA), 41. Carvajal (REA), 76. Navas (REA), 81. Ronaldo (REA)   82. Ronaldo (REA)


    FC Barcelona: ter Stegen – Vidal, Piqué, Umtiti, Alba – Rakitič, Busquets, Iniesta (C) – Luis Suárez, Messi, Deulofeu
    Náhradníci: Cillessen – Semedo, Denis Suaréz, Mascherano, Alcácer, Digne, Sergi Roberto

    Real Madrid: Navas – Carvajal, Sergio Ramos (C), Varane, Marcelo – Kovačič, Casemiro, Kroos – Bale, Benzema, Isco
    Náhradníci: Casilla – Nacho, Ronaldo, Theo, Lucas Vazquéz, Asensio, Ceballos
    Streda 16.08.2017
    Real Madrid - Barcelona 2:0

    Góly: 4. Asensio, 39. Benzema

    Karty:   89. Suaréz (BAR), 90+3. Mascherano (BAR)