Česko – Srbsko 3:4 (kon.)
koniec
Česko
3:4 (1:1)
Srbsko
cz Utorok 12.09.2017, 18:35 • Městská sportovní hala, Chomutov • Kvalifikácia na Majstrovstvá Európy • Baráž
Predzápasové kurzy
     
    Já vám děkuji za pozornost a někdy zase u futsalu napočtěnou! (20:14:50)
     
    Za sborového potlesku a fandění "My tu baráž stejně vyhrajeme," končí utkání mezi Českem a Srbskem. Futsalisté bojovali, třikrát ovšem inkasovali během čtyř minut a rázem prohrávali 1:4. Davidu Cupákovi a Michalu Seidlerovi se sice povedlo snížit, na vyrovnání to ovšem nestačilo.

    Odveta bude jistojistě těžká, nic ztraceného ovšem stále není.
     
    Konec zápasu.
     
    39:40
    Následně Michal Seidler zakončoval z pravého úhlu, branku svým pokusem bohužel minul. Hrozně málo času zbývá domácím na srovnání stavu.
     
    39:30
    Michal Seidler po rohovém kopu zakončoval, místo branky ale trefil probíhajícího Romana Mareše. Veliká škoda.
     
    39:26
    Sledujeme závěrečný tlak českého mančaftu. Domácí vybojovali rohový kop a hala si přeje ještě jednu branku.
     
    38:29
    Po rychlé rozehře zakončoval David Drozd, kterému se levačkou ovšem nepovedlo trefit branku. Pokračovat se bude rozehrávkou od branky Srbska.
     
    38:06
    Neskutečnou patičkou pod víko zakončoval Michal Seidler. Miodrag Aksentijević byl ovšem pozorný a i tuto parádičku schoval ve svých rukavicích.
     
    37:35
    Srbové kombinovali v blízkosti české branky. Vše bylo ovšem ukončeno po přihrávce, která nikoho nenašla a balon skončil v autu.
     
    37:02
    Přihrávku za obranu dostal Radim Záruba. Český futsalista hned zakončoval, ale branku netrefil. Po zákroku ovšem zůstal ležet na palubovce a nezvedá se.
     
    36:27
    Následně přišel faul a od pravé lajny budou Češi rozehrávat standardní situaci. Hala žene Čechy do útoku a ti jim to oplácí aktivní hrou.
     
    36:03
    Michal Seidler byl blízko hattricku! Zblízka ovšem nepřehodil vysoce vyběhnutého Miodraga Aksentijeviće!
    35:31 SEIDLER - 3:4
     
    35:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    Po něm přišla přihrávka na MICHALA SEIDLERA, jehož tvrdá rána proskočila až do brankoviště. Už je to jen o jednu přesnou trefu, chomutovská hala bouří.
     
    35:28
    Po rozehře tvrdě pálil Lukáš Rešetár. Míč doletěl až do brankoviště, kde jej odehráli hosté na rohový kop.
     
    35:20
    Lukáš Rešetár unikal po levé lajně, kde vybojoval aut ve velké blízkosti hostující branky. Přijde snížení na rozdíl jediné branky?
     
    34:24
    Akce českého celku byla zakončována centrem do brankoviště, kde čekala hlavička Lukáše Rešetára. Těsně před ním ovšem zakročil bránící hráč Srbska.
     
    34:09
    Hodně dobrou akci Česka zakončoval tvrdou ránou Roman Mareš. Jeho pokus se ovšem odrazil od hráče Srbska do rohu a pokračovat se bude rohovým kopem.
     
    33:16
    Českému publiku se následně nelíbil zákrok na Romana Mareše. Potrestán ovšem nebyl a hraje se tak od branky Miodraga Aksentijeviće.

    David Panuška

    Góly: 4. Seidler, 33. Cupák, 36. Seidler – 13. Kocić, 24. Perić, 27. Rakić, 28. Perić


    Česko: Gerčák (Vahala) – Cupák, R. Mareš, Rešetár, Drozd, Záruba, Slováček, Seidler, Kovács, Janovský, Vnuk, Holý, Belej.
    Srbsko: Aksentijevič (Momčilovič) – Perić, Kocić, Simić, Rajčević, Momčilović, Stanković, Rakić, Milosavac, Ramić, Tomić, Pršić, Jovanović, Krstić.

    Rozhodca: Galante – Malfer, Manzione.