Tottenham – Dortmund 3:1 (kon.) | Real Madrid – APOEL 3:0 (kon.) | Porto – Besiktas 1:3 (kon.)
Lipsko – Monaco 1:1 (kon.) | Doneck – Neapol 2:1 (kon.) | Feyenoord – Manchester City 0:4 (kon.)
Liverpool – Sevilla 2:2 (kon.) | Maribor – S. Moskva 1:1 (kon.)
koniec
Feyenoord Rotterdam
0:4 (0:3)
Manchester City
Streda 13.09.2017, 20:45 • De Kuip, Rotterdam • Liga majstrov • Skupina F
Predzápasové kurzy
     
    Zaznel záverečný hvizd hlavného arbitra, ktorý ukončuje dnešné stretnutie. Sledovali sme pre oko diváka pomerne atraktívny duel s množstvom gólov a zaujímavých príležitostí. Domáci sa dnes sústredili na zadné rady a udrieť sa snažili po rýchlych protiútokov a naopak hostia nám dnes ukázali, ako sa má hrať kombinačnýfutbal, vďaka ktorému si z dnešného zápasu odnášajú plný bodový zisk po víťazstve 4:0. Musíme pochváliť výkon Stonesa, ktorý z postu obrancu dokázal dvakrát skórovať. Odo mňa to je na dnes všetko. Ja ďakujem za pozornosť a prajem dobrú noc. Z pozície komentátora sa Vám hlásil Róbert Gašpárek. (22:38:20)
     
    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 1:8.
    Střely mimo: 2:1.
    Rohy: 3:7.
    Ofsajdy: 3:6.
    Fauly: 13:9.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca v druhom polčase nadstavuje symbolické dve minúty navyše.
     
    90
    Otamendi bol nedovoleným spôsobom poslaný na trávnik. To si všimol hlavný arbiter, ktorý svojim hvizdom vstupuje do diania hry. Hostia získavajú výhodu voľného kopu z veľkej vzdialenosti.
     
    89
    Sam Larsson si teraz v strede ihriska nerozumel so svojim spoluhráčom v zakladaní rýchleho útoku a tak len loptu poslušne odovzdal súperovi.
     
    87
    Leroy Sané sa vydal sám dopredu s cieľom pripraviť šancu pre spoluhráčov, ale v tomto rozlete ho zastavil hráč súpera. Pri lopte sú opäť hostia, ktorí už len vyčkávajú na koniec stretnutia.
     
    86
    Priebeh hry sa nám v závere druhého polčasu značne upokojil. Lopta sa nachádza v strede pola, kde si ju medzi sebou vymieňajú futbalisti Manchestru City.
     
    85
    Rohový kop napokon neletí do pokutového územia. Leroy Sané si vybral krátku prihrávku, vďaka čomu môže jeho tím aj naďalej pokračovať vo svojej útočnej snahe.
     
    84
    Leroy Sané u rohovej zástavky. Jeho doručenka do veľkého vápna našla iba obrancov súpera. Asistent rozhodcu správne nariadil rohový kop pre Manchester City.
     
    83
    Leroy Sané sa dostal do dobrej príležitosti po prihrávke Silvu, ale jeho strelecký pokus napokon dokázal zblokovať jeden z obrancov súpera. Od neho lopta smerovala do zámedzia a tak bude Manchester City zahrávať rohový kop.
     
    82
    Hostia sa na dlhší čas usadili na polovici súpera, kde sa vďaka sérii krátkych prihrávok snažia rozhodiť súperovú defenzívu.
     
    81
    Leroy Sané dokázal poslať loptu do šestnástky súpera, ale len do miest, kde stál pripravený brániaci hráč. Ten celú situáciu vyriešil ďalekým odkopom.
     
    79
    Striedajúci Sterling robil čo mohol, aby stihol veľmi prudkú prihrávku svojho spoluhráča. Snaha bola však zbytočná, pretože lopta si to namierila do zámedzia. Jones bude pokračovať ďalekým odkopom.
     
    78
    Striedanie v tíme Feyenoord Rotterdam: z ihriska odchádza Sofyan Amrabat, prichádza Sam Larsson.
     
    77
    Jens Toornstra napriahol z priameho kopu z hranice veľkého vápna len vysoko nad. Lopta skončila kdesi na tribúne. Nasledovať bude odkop od bránky Manchestru City.
     
    76
    Domáci získali od hlavného arbitra výhodu, ktorú sa snažili využiť, ale hneď vzápätí bol na zem poslaný ďalší domáci futbalista nedovoleným zákrokom a tak Szymon Marciniak fúkol do píšťaľky. Feyenoord Rotterdam bude zahrávať priamy voľný kop z idealnej pozície na priame ohrozenie.
     
    75
    Karim El Ahmadi dostáva prihrávku a skúša šťastie ďalekonosným a prudkým pokusom. Strelu ale zle umiestnil a tá preto skončilo niekoľko metrov nad brvnom.

    Róbert Gašpárek

    Góly: 2. Stones, 10. Agüero, 25. Jesus, 63. Stones

    Karty:   38. St. Juste (FEY), 40. Kramer (FEY), 41. Vilhena (FEY), 66. Botteghin (FEY) – 15. De Bruyne (MAC)


    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 1:8. Střely mimo: 2:1. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 3:6. Fauly: 13:9.
    Feyenoord Rotterdam: Jones – St. Juste, Botteghin, van der Heijden, Nelom – S. Amrabat (78. Sam Larsson), El Ahmadi (C), Vilhena – S. Berghuis (46. Toornstra), Kramer (71. Vente), Boëtius.
    Náhradníci: Bijlow – Sam Larsson, Diks, Tapia, Toornstra, Vente, Geertruida.

    Manchester City: Ederson – Walker, Stones, Otamendi, Mendy – B. Silva, Fernandinho (72. Sané), Silva (C) (67. Delph) – De Bruyne – Agüero (60. Sterling), Jesus.
    Náhradníci: Bravo – Danilo, Sterling, Gündoğan, Mangala, Delph, Sané.

    Rozhodca: Szymon Marciniak – Pawel Sokolnicki, Tomasz Listkiewicz, Radoslav Siejka