Michalovce – Dunajská Streda 1:2 (kon.) | Žilina – Slovan Bratislava 3:2 (kon.) | Prešov – Trenčín 0:7 (kon.)
koniec
FC Tatran Prešov
0:7 (0:3)
AS Trenčín
Nedeľa 24.09.2017, 19:00Niké liga • 10. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Skončil sa dnešný zápas Fortuna ligy, v ktorom 1. FC Tatran Prešov podľahol AS Trenčín pomerom 0:7. Po jednoznačnom víťazstve si tak hostia do tabuľky pripíšu tri body. (20:49:03)
     
    90
    Koniec zápasu.
     
    90
    Prebieha posledná minúta riadnej hracej doby.
     
    89
    Trenčín dal gól!
    Keď sme si už mysleli, že bude koniec, tak prišiel GIORGI BERIDZE a jeho 2. gól v zápase. Trenčín vedie pomerom 7:0. Áno, vidíte dobre.
     
    89
    Ešte jedna strela domácich, bola však mimoriadne nepresná. Každopádne, takéto momenty už nič neriešia.
     
    88
    Domáci teraz mohli loptu vhodiť do hry tesne pri rohovej zástavke, avšak na vlastnej polovici ihriska, a tak z toho nemohla byť ani útočná akcia. Čakáme už len na absolútny záver stretnutia.
     
    87
    Dnešné stretnutie sleduje 335 divákov.
     
    86
    Zabairu posúval na ľavú stranu, tu bola defenzíva Prešova pozorná a loptu upratala do bezpečia. Zápas sa stále viac blíži k svojmu koncu.
     
    85
    Ani tento moment domácemu celku nepomohol. Práve naopak, jeden z futbalistov Prešova si pomohol útočným faulom, a tak sa k lopte dostane hosťujúci AS.
     
    84
    Skovajsa loptu neodvrátil, Prešov sa tak dostal k zakončeniu. To ale bolo zrazené, a tak bude nasledovať rohový kop.
     
    83
    Lopta sa ocitla v ofsajde, muselo sa tak prerušovať. Rozohrávať bude Prešov.
     
    82
    Čögley sa prechádzal v okolí stredového kruhu a demonštroval tak absolútnu pohodu, v ktorej dnes hostia z Trenčína sú. Napokon, výsledok je toho jasným dôkazom.
     
    81
    Faul na Streňa v strede ihriska, domáci futbalista bude našťastie v poriadku. Nešlo ale o žiaden brutálny zákrok, a tak sa to zaobíde bez kartového trestu.
     
    80
    Do konca zápasu ostáva posledných 10 minút.
     
    79
    Kleščík zahral v defenzíve na výbornú, poraril si s napádajúcim súperom a rozohral do strany. Odtiaľ sa Trenčín ponáhľať nemusel.
     
    78
    Trenčín dal gól!
    Poltucet v sieti Prešova. Aj keď to môže znieť neuveriteľne, Trenčín dnes premieňa absolútne všetko, do čoho sa dostane. RANGELO JANGA tak pridáva svoj druhý gól v zápase.
     
    78
    Trenčín zahrával priamy voľný kop, išlo o akýsi skrátený roh. Nízky center ale trafil len prvého obrancu, od ktorého sa lopta odrazila do bezpečnej zóny.
     
    77
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Hilary Gong, prichádza Jakub Paur.
     
    76
    Žltú kartu dostáva Miroslav Petko (1. FC Tatran Prešov).
     
    75
    Do konca zápasu ostáva posledných 15 minút.
     
    74
    Streňo sa na opačnej strane ihriska prebíjal k lopte. Neúspešne, na kopačke ju má Šemrinec, ktorý bude môcť v pokoji rozohrávať smerom dopredu.
     
    73
    Zubairu si loptu trikrát predkopol, zodvihol hlavu a odcentroval. Avšak len do priestoru, kde nestál nik z jeho spoluhráčov.
     
    72
    Nový muž na trávniku – Abdul Zubairu si v strede poľa prebral loptu, smerom dopredu sa ale nevydal. Stali proti nemu až traja súperi, cez ktorých by pravdepodobne neprešiel.
     
    71
    Dvadsať minút pred koncom sa pískalo, čo tempo hry ešte viac znížilo. Ťsžko povedať, na čo sa budú diváci pozerať zvyšných 20 minút, no chcelo by to nejaký nový impulz – pokojne aj vo forme ďalšieho gólu.
     
    70
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Desley Ubbink, prichádza Abdul Zubairu.
     
    69
    RIcky van Haaren sa neunáhlil a prihrával smerom dozadu, kde jeho spoluhráči hru dokázali upokojiť. Hostia ostanú pri lopte.
     
    68
    Naopak, Prešov sa stále nedokáže dostať k vápnu svojho súpera, tobôž nie ohroziť Šemrinca medzi tromi žrďami. Domácim futbalistom tento zápas absolútne nevychádza.
     
    67
    Tempo hry sa výrazne spomalilo, na trávniku sa v týchto minútach nedeje nič zaujímavé. Trenčín kontroluje loptu na vlastnej polovici a skúša si rôzne typy kombinácií.
     
    66
    Žltú kartu dostáva Roland Černák (1. FC Tatran Prešov).
     
    65
    Striedanie v tíme 1. FC Tatran Prešov: z ihriska odchádza Issa Adekunle, prichádza Tomáš Sedlák.
     
    65
    Do konca zápasu ostáva posledných 25 minút. Nepredpokladáme, že by sa mal stav zápasu ešte výraznejšie meniť. Trenčín si tak do tabuľky pravdepodobne pripíše tri body.
     
    64
    Trenčín drží lopttu tesne za stredovým kruhom, stále na svojej polovici. V tomto priestore Prešov s vyšším poštom futbalistov dnes rozohrávku súpera nenapáda.
     
    63
    Gong chcel vo vápne ešte vysunúť svojho spoluhráča, našiel ale len Ferenca. Ten loptu do rúk nechytil a radšej ju okamžite posúval na svojich spoluhráčov.
     
    62
    Vráťme sa ale k futbalu. Prešov sa popri pravej postrannej čiare presunul k rohovej zástavke, kde o loptu prišiel. Toto je tradičný pohľad v druhom polčase.
     
    61
    Sklamaní futbalisti Prešova teraz nervózne kopú do konštrukcie brány, to im ale nepomôže.
     
    60
    Trenčín dal gól!
    Spanilá jazda Trenčína pokračuje a toto je už vyru poriadny debakel. V 60. minúte totiž zvyšuje RANGELO JANGA už na 5:0 z pohľadu hostí.
     
    59
    Sledovať budeme roh domácich.
     
    58
    Prešov stále pokračuje bez súvislejšej akcii. Druhý polčas patrí, podobne ako záver toho prvého, jednoznačne Trenčínu, ktorý drží súpera ďaleko od svojej brány.
     
    57
    K lopte sa postavil van Haaren, ktorý to skúšal dobrou strelou. Domáci Dzutík každopádne loptu odvrátil aspoň na rohový kop.
     
    56
    Beridze bol zbytočne faulovaný, Trenčín bude zahrávať štandardku zo vzdialenosti asi 20 metrov!
     
    56
    Tento signál s nízkym centrom do stredu vápna nebol vôbec zlý, Trenčín ho ale výborne prečítal a loptu odvrátil do bezpečnej zóny.
     
    55
    Prešov bude zahrávať rohový kop.
     
    54
    Pomerne často sa pískalo, sledovali sme viacero mikrosúbojov s nedovolenými zákrokmi.
     
    53
    Prešov sa vydal na útočný výpad, ktorý sa skončil ale príliš skoro. Domáci futbalisti sa s loptou nestihli ani presunúť za hranicu stredového kruhu.
     
    52
    Minúty plynú pomerne rýchlo, na trávniku sa nedeje nič zaujímavé.
     
    50
    Prešovčania sú štvrtým gólom súpera poriadne zaskočení a nevedia si ani presne prihrať. Takéto momenty budú hosťom vyhovovať.
     
    49
    Trenčín kontroluje loptu v strede poľa, hostia sa nemajú v tejto chvíli kam ponáhľať.
     
    47
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Antonio Mance, prichádza Rangelo Janga.
     
    46
    Trenčín dal gól!
    Skvelý vstup Trenčína aj do druhého polčasu, hostia vedú už o štyri góly a toto sa začína podobať na veľmi slušný debakel. Presadil sa HILARY GONG.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+1
    Nadstavovať sa bude 1 minúta.
     
    45
    Zdá sa, že pred prestávkou sa neudeje už nič podstatné.
     
    44
    Striedanie v tíme 1. FC Tatran Prešov: z ihriska odchádza Jozef Talian, prichádza Maroš Ferenc.
     
    44
    Gong prihrával smerom dopredu, tam ale úradovali hrači odetí v bielom. Každopádne, Prešov smerom dopredu presnejšie nerozohrával.
     
    43
    Prebieha 43. minúta, pri lopte je Trenčín, ktorý sa už s väčším počtom futbalistov pred vápno Taliana nevysúva.
     
    42
    Streno musel byšť ošetrovaný, našťastie to ale zrejme nebude nič vážne a prešovský futbalista bude môcť v zápase pokračovať.
     
    42
    Naopak, Trenčín sa teraz nemá kam ponáhľať a loptu si posúva v hĺbke vlastnej defenzívy. Zdá sa, že už budeme čakať len na záver prvého polčasu.
     
    41
    Sekundy teraz plynú poriadne rýchlo. Prešov by nepochybne rád skóroval, avšak jeho hráčom sa lopta od kopačiek odráža až k nohám súpera.
     
    40
    Do konca prvého polčasu ostáva päť minút.
     
    39
    Opäť sa čakalo pomerne dlho na rozohrávku prešovského Tatrana, ktorý prehráva už o tri góly. Nuž, tím z východného Slovenska bude mať cez prestávku nad čím premýšľať.
     
    37
    Trenčín dal gól!
    Toto je už pre Prešov trochu kruté. V prešovskej šestnsátke vznikla neprehľadná situácia, v ktorej bol Talian prikrátky. Gól si tak na svoje konto prípísal ANTONIO MANCE.
     
    36
    Na hranici vápna sme sledovali súboj Černák – Lawrence, z ktorého vyšiel úspešne domáci futbalista. Ten sa ešte dostal k zakončeniu, avšak Šemrinec Trenčín výborne podržal.
     
    35
    Do konca prvého polčasu ostáva 10 minút.
     
    33
    Trenčín dal gól!
    Prešovská defenzíva teraz stála zoskúpená veľmi husto, vďaka čomu sa dostal k zakončeniu GIORGI BERIDZE. Ten ešte prvú strelu v gól nepretavil, následne sa ale prezentoval gólovou hlavičkou.
     
    33
    Jeden z domácich teraz s centrom váhal a napokon to nestihol, z čoho nie sú prešovskí fanúšikovia rozhodne nadšení.
     
    32
    Trenčín vhadzoval na útočnej polovici ihriska loptu spoza postrannej čiary, napokon z toho ale lepšia akcia nebola. Zápas po góle opäť mierne stratil na tempe.
     
    31
    Do šance sa dostal aj Prešov, strela ale presná nebola, a tak bude môcť od svojej bránky odkopávať Šemrinec. Medzičaom sa skončilo úvodných 30 minút zápasu.
     
    30
    Beridze založil peknú útočnú akciu, po ktorej sa ešte dostal k odrazenej lopte van Haaren. Ten pridal aj druhý gól Trenčína, pre ofsajd ale platiť nebude.
     
    29
    Dlhá gólová oslava Trenčína, Prešov už môže rozohrávať a v zápase budeme pokračovať.
     
    27
    Trenčín dal gól!
    Na opačnej strane ihriska sa do šance dostal Trenčín, ktorý otvára stav zápasu a dostáva sa do vedenia! DESLEY UBBINK dostal na hranici vápna priveľa priestoru, čo využil a prestrelil Taliana medzi tromi žrďami.
     
    26
    Prešov bude mať k dispozícii štandardnú situáciu, lopta teraz poletí od postrannej čiary.
     
    25
    Trenčín si ešte pýtal rohový kop, rozohrávať ale bude Talian.
     
    24
    Ubbink si teraz loptu dobre narazil s El Mahdiouiom a dostal sa na hranicu vápna, odkiaľ sa už chystal zakončovať, výborne však k nemu priskočil obranca, ktorý ho o hrací predmet včas pripravil.
     
    23
    Šemrinec si teraz na vysoký center neveril, a tak posunul loptu len svojim obrancom. Tí sa tak pokúsia vymyslieť novú útočnú akciu Trenčína.
     
    22
    Streňo bojoval na hranici vápna o možnosť odcentrovať, defenzíva Trenčína ale zapracovala výborne a domáceho futbalistu o loptu pripravila. Stále tak pokračujeme bez gólu.
     
    21
    Adekunle chcel popri postrannej čiare vysunúť jedného zo svojich spoluhráčov, to sa mu ale nepodarilo. Pokračovať sa tak bude na polovici Prešova.
     
    20
    Černák už schádza z trávnika po vlastných a do zápasu sa pravdepodobne o malý moment opätovne zapojí. To je pre Prešov dobrá správa.
     
    19
    Toto vyzerá veľmi nepríjemne. Černák ešte dohrával loptu po odpískaní, zrejme ale nedošliapol celkom ideálne a vyzerá to tak, že si to odniesol jeho pravý členok. Nuž, veríme, že bude prešovský futbalista v poriadku.
     
    18
    Prešovskí fanúšikovia si teraz pýtali gól, domáci futbalisti sa však topili v hĺbke vlastnej defenzívy, odkiaľ sa s loptou dostať nedokázali.
     
    17
    Ani hostia ale nič zaujímavé nevymysleli. Center z pravej strany bol totiž čitateľný, a tak dokázal loptu zo vzduchu poľahky stiahnuť Talian.
     
    16
    Nakopávanú loptu prebral na hranici vápna jeden z útočníkov Prešova, ktorý si ešte dovolil dve kľučky. Napokon sa v nich ale sám zamotal, a tak bude tvoriť hosťujúci AS.
     
    15
    PRvotná myšlienka vyzerala veľmi zaujímavo, avšak Beridze si loptu predkopol až príliš a sám sa tak vyhnal z lepšieho streleckého uhla. Talian v tomto prípade zasahovať nemusel.
     
    14
    Ani z tohto ale nebolo nič vážne. Trenčín preberá loptu a pokúsi sa o založenie novej útočnej akcie.
     
    13
    Neplatilo to po nedovolenom zákroku Skovajsu, ktorý poslal na trávnik Streňa. Prešov bude rozohrávať od postrannej čiary, odkiaľ zrejme poletí dlhý center.
     
    12
    Trenčan van Haaren teraz padol na trávnik a pýtal si priamy voľný kop, hlavný arbiter však ostáva pokojný a zápas necháva plynúť.
     
    11
    Hra v tejto chvíli mierne stratila na svojom tempe, oba celky sa totiž prezentovali nepresnosťami v strede poľa. Nesledovali sme tak žiadnu vážnejšiu akciu.
     
    10
    Zo zápasu uplynulo už 10 minút. Pri lopte je teraz Prešov, avšak jeho futbalisti sa topia vo vlastnej defenzívy.
     
    9
    Center do šestnsátky z pravej strany veľa vzrušenia nepriniesol, jeden z futbalistov Trenčína zakončoval hlavou len veľmi nepresne. Nasledovať tak bude odkop Taliana.
     
    8
    Prešovčania vyslali niekoľko nepríjemných centrov, vo vzduchu ale zahrali lepšie hostia. Tí sa tak dokážu vymaniť spod tlaku svojho súpera.
     
    8
    Skovajsovi odkop príliš nevyšiel, domáci futbalisti tak budú mať k dispozícii rohový kop.
     
    7
    Trenčania faulovali v strede poľa, rozohrávať bude Prešov.
     
    6
    Prešov si na svoje konto pripísal prvú strelu na bránku, konkrétne strieľal v tomto prípade Černák. Lopta ešte pred Šemrincom poskočila a gólman Trenčína mal čo robiť, aby ju skrotil.
     
    6
    Streňo si svojím pohybom pýtal loptu v strede poľa, jeho spoluhráči ho do šance nevysunuli. Prešov bude kombinovať na vlastnej polovici ihriska.
     
    5
    Domáci celok zatiaľ nepredviedol nič svetaborné, a tak si Šemrinec na loptu šiahnuť nemusel. Gôlman Trenčína však bude rozohrávať po zemi, spoluhráči mu totiž hrací predmet prikopli.
     
    4
    Prešov bude mať k dispozícii prvý rohový kop v zápase.
     
    3
    Mance nemal dostatok priestoru na kombináciu, a tak posielal loptu len na polovicu Trenčína. Odtiaľ budú chcieť hostia čo najrýchlejšie odísť.
     
    2
    Hostia útočnú akciu rozohrali dobre po strane a dostali sa k prvému nebezpečnému zakončeniu, v tomto prípade ale lopta za chrbát Taliana nezapadla.
     
    1
    O úvodný výkop zápasu sa nám postarali futbalisti Trenčína. Tí sa s loptou stiahli na vlastnú polovicu ihriska, odkiaľ sa pokúsia o založenie prvej útočnej akcie zápasu.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    1. FC Tatran Prešov: Talian – Petko, Udeh, Jacko, Miliutin – Adekunle, Dzurík, Katona (C), Streňo – Černák, Więzik.
    Náhradníci: Ferenc – Dupkala, Sedlák, Keresteš, Micherda, Lenárt, Hovančík.

    AS Trenčín: Šemrinec – Kleščík (C), Lawrence, Čögley, El Mahdioui – Skovajsa, van Haaren, Ubbink, Gong – Mance, Beridze.
    Náhradníci: Chovan – Keston, Zubairu, Klooster, Paur, Janga, Čataković.

    Rozhodca: Glova – Hrčka, Roszbeck.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.

    Lukáš Pancurák


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC Tatran Prešov. Viac informácií tu.

    Góly: 27. Ubbink, 33. Beridze, 37. Mance, 46. Gong, 60. Janga, 78. Janga, 89. Beridze

    Karty:   66. Černák (PRE), 76. Petko (PRE)


    FC Tatran Prešov: Talian (44. Ferenc) – Petko, Udeh, Jacko, Miliutin – Adekunle (65. Sedlák), Dzurík, Katona (C), Streňo – Černák, Więzik.
    Náhradníci: Ferenc – Dupkala, Sedlák, Keresteš, Micherda, Lenárt, Hovančík.

    AS Trenčín: Šemrinec – Kleščík (C), Lawrence, Čögley, El Mahdioui – Skovajsa, van Haaren, Ubbink (70. Zubairu), Gong (77. Paur) – Mance (47. Janga), Beridze.
    Náhradníci: Chovan – Keston, Zubairu, Klooster, Paur, Janga, Čataković.

    Rozhodca: Glova – Hrčka, Roszbeck