Slovan Bratislava – ´t Knooppunt sk 4:6 (kon.)
koniec
ŠK Slovan Bratislava futsal
4:6 (1:2)
´t Knooppunt Amsterdam
Streda 11.10.2017, 20:00 • HANT Aréna Bratislava • UEFA Futsal Cup
Predzápasové kurzy
     
    ŠK Slovan Bratislava nenadviazal na včerajšie víťazstvo proti poľskému šampiónovi BTS Rekord Bielsko-Biala a dnes podľahol holandskému majstrovi ´t Knooppunt Amsterdam 4:6. Vo vyrovnanom zápase boli domáci hráči aktívnejší, mali viac šancí, ale napriek tomu celý duel len doťahovali náskok súpera. Viackrát sa im podarilo vyrovnať a po presnom zásahu Haľka v 34. minúte sa zdalo, že definitívne zlomia odpor svojho protivníka. Zárubova delovka však skončila na brvne a šancu Belaníka zneškodnil van Maasbommel. Domácich to v závere poriadne mrzelo, pretože inkasovali z kopačky Ouaddouha a v hre bez brankára im strelil gól aj van Maasbommel.

    Po dvoch hracích dňoch majú všetky tímy v skupine rovnaký počet bodov, takže o jedinom postupujúcom sa rozhodne v piatok. Slovan si zmeria sily s Georgians Tbilisi a ´t Knooppunt Amsterdam nastúpi proti BTS Rekord Bielsko-Biala. Situácia je momentálne zamotaná a miestenku do Elite Round si môže vybojovať každý. (21:56:23)
     
    Koniec zápasu.
     
    39:28
    Radim Záruba sa oprel do lopty z pravej strany, ale jeho prudký pokus zneškodnil van Maasbommel.
     
    38:53
    Hosťujúci priaznivci už oslavujú víťazstvo na tribúne. Slovanisti sa ešte pokúšajú o záverečný nápor.
     
    38:15
    ´t Knooppunt Amsterdam dáva gól! Je pravdepodobne rozhodnuté. Brankár hostí ENNES VAN MAASBOMMEL si pripísal úspešný zákrok a potom strelou cez celé ihrisko rozvlnil sieť.
     
    37:58
    Do konca zápasu zostávajú posledné dve minúty. Belasí tlačia, ale ťažko sa dostávajú do zakončenia.
     
    37:20
    Slovan zase získal loptu do svojej moci a stiahol z hry Karpiaka. V brankárskom drese naskočil na palubovku Rafaj.
     
    36:37
    Slovanisti zovreli svojho protivníka, ale strela Haľka sa neujala. van Maasbommel ju zachytili s pomocou spoluhráčov.
     
    36:00
    Belasí sa usadili na polovici súpera a kombinujú. Zatiaľ však bez strely na bránu.
     
    35:22
    Slovan Bratislava dnes viackrát doťahoval a vždy dokázal vyrovnať. Teraz má však necelých päť minút na strelenie piateho gólu a po oddychovom čase skúša hru bez brankára.
     
    35:22
    ´t Knooppunt Amsterdam dáva gól! Hosťom dnes padá všetko do brány. Po dlhšom čase sa objavili pred Karpiakom, ale ISMAIL OUADDOUH namieril nechytateľne pod brvno.
     
    34:50
    Marek Belaník mohol poslať svoj tím do vedenia. Výborne si pokryl loptu, odtlačil protihráčov a jeho prudká strela skončila na van Maasbommelovi.
     
    33:58
    Radim Záruba takmer zvalil súperovu bránu. Jeho volej po rohovom kope sa zastavil na brvne. Domáci dnes zasiahli konštrukciu minimálne piaty raz.
     
    33:31
    Gabriel Rick zostal voľný na osi ihriska. Mal pred sebou veľa hráčov, ale napriek tomu skúsil strelu. Lopta sa však zastavila v húštine tiel.
     
    33:10
    Slovan Bratislava dáva gól! Domáci futsalisti zužitkovali hernú prevahu z ostatných minút a zaslúžene vyrovnali. PETER HAĽKO dostal prihrávku do bránkoviska, urobil si miesto a presne namieril. Hostia reagujú oddychovým časom.
     
    32:36
    Ouaddouh sa pošmykol na polovici ihriska a pustil Slovan do brejku troch proti dvom. Belasí túto situáciu nevyužili.
     
    31:46
    Marek Belaník skúsil strelu volejom po rohovom kope, loptu zasiahol dobre, ale poslal ju tesne vedľa brány.
     
    31:04
    van Maasbommel zase signalizoval zdravotné problémy, ale rozhodcovia mu nedovolili ošetrenie a domáci fanúšikovia ho ocenili piskotom.

    Tomáš Lengyel

    Góly: 15. Rick, 24. Rick, 30. Haľko, 34. Haľko – 4. Bouzit, 20. Ouaddouh, 23. Attaibi, 25. Zouthani, 36. Ouaddouh, 39. Maasbommel

    Karty:   9. Bouzit (KNA)


    ŠK Slovan Bratislava futsal: Karpiak (Brndiar) – Rick, Kyjovský, Kozár (C), Bahna, Rafaj, Záruba, A. Zdráhal, M. Zdráhal, Haľko, Michalec, Péchy, Belaník.
    ´t Knooppunt Amsterdam: van Maasbommel (Zouyne) – Ceyar, Attaibi, Bouzit, Jamai, Zouthane, Attahiri, De Groot, El Bakkali, El Ghannouti (C), Ouaddouh.

    Rozhodca: Adamopoulos (GRE), Radović (SRB)