Toronto – NJ Devils 3:6 (kon.) | Washington – Pittsburgh 2:3 (kon.) | Colorado – Boston 6:3 (kon.)
Anaheim – NY Islanders 3:2 (kon.) | LA Kings – Calgary 3:4 (po pr.)
koniec
Washington Capitals
2:3 (0:1, 1:1, 1:1)
Pittsburgh Penguins
cz Štvrtok 12.10.2017, 01:30 • Capital One Arena, Washington • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    52:51 Alexandr OVEČKIN - 2:3
     
    52:51
    Washington právě vstřelil branku!
    Nicklas Bäckström napřáhl na vrcholu pravého kruhu ke střele s příklepem, po které se na vzdálenější levé tyči dostal k puku Christian Djoos. Místo zakončení ale kotouč skvěle poslal pod sebe a ALEXANDR OVEČKIN skóroval z blízkosti do prázdné brány! Znovu je to o gól. Asistence: Christian Djoos a Nicklas Bäckström.
    40:38 Conor SHEARY - 1:3
     
    40:38
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    CONOR SHEARY si na vzdálenější pravé tyči najel na krásnou diagonální přihrávku Justina Schultze z vrcholu levého kruhu pro vhazování a z blízkosti poslal puk do odkryté brány! Penguins využili třetí přesilovou hru v zápase a vedou znovu o dvě branky. Tentokrát 3:1. Asistence: Justin Schultz a Olli Määttä.
    39:07 Christian DJOOS - 1:2
     
    39:07
    Washington právě vstřelil branku!
    CHRISTIAN DJOOS si nabruslil do pravého kruhu na přihrávku od Larse Ellera a tvrdou střelou s příklepem bez přípravy na přední tyči propálil přesouvajícího se Bradena Holtbyho mezi levým betonem a vyrážečkou! Capitals jsou zpět v zápase. Asistence: Lars Eller a Brett Connolly.
    28:20 Patric HÖRNQVIST - 0:2
     
    28:20
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Sidney Crosby na vrcholu pravého kruhu pro vhazování podržel puk a zápěstím napřáhl ke střele, která na přední tyči trefila do stehna clonícího Toma Kühnhackla. Odrazu poté využil PATRIC HÖRNQVIST, který z blízkosti poslal puk k levé tyči! Penguins využili druhou přesilovou hru a vedou na ledě Washingtonu 2:0! Asistence: Tom Kühnhackl a Sidney Crosby.
    05:22 Kris LETANG - 0:1
     
    05:22
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Před bránou Bradena Holtby vznikl po nahození z vrcholu levého kruhu pro vhazování obrovský závar. Bryan Rust se ocitl u levé tyče v nulovém úhlu, a tak bekhendem poslal puk pod sebe. Patric Hörnqvist ještě fantastického brankáře Capitals z blízkosti nepřekonal, dorážející KRIS LETANG už byl ale v blízkosti pravé tyče úspěšný, když bekhendem zvedl puk do bližšího horního rohu brány! Penguins využili přesilovou hru. Asistence: Bryan Rust a Patric Hörnqvist.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 40. Djoos (Eller, Connolly), 53. Ovečkin (Djoos, Bäckström) – 6. Letang (Rust, Hörnqvist), 29. Hörnqvist (Kühnhackl, Crosby), 41. Sheary (J. Schultz, Määttä)


    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Orpik (A), Carlson, Orlov, Niskanen, Djoos, Ness – Burakovsky, Bäckström (A), Oshie – Ovečkin (C), Kuzněcov, J. Vrána – Connolly, Eller, Chiasson – Graovac, Beagle, Smith-Pelly.
    Pittsburgh Penguins: M. Murray (Niemi) – Dumoulin, Letang (A), Hunwick, J. Schultz, Määttä, Ruhwedel – Guentzel, Crosby (C), Rust – Hagelin, Malkin (A), Kessel – Sheary, McKegg, Hörnqvist – Kühnhackl, Rowney, Reaves.

    Rozhodca: Kyle Rehman, Gord Dwyer. Čároví: Matt MacPherson, Darren Gibbs

    Diváci: 18506