Česko – Brazília 3:1 (kon.)
koniec
Česko
3:1 (3:1)
Brazília
cz Štvrtok 12.10.2017, 23:10MS v malom futbale • Osemfinále
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (00:15:06)
     
    Je konec! Česká reprezentace poráží Brazílii 3:1 a postupuje do zítřejšího čtvrtfinále, ve kterém se od 22:45 střetne s Maďarskem! Skóre dnešního duelu otevřel v 9. minutě Levčík. Pět minut před přestávkou přidal druhou branku Kounovský. Za Brazílii ještě před přestávkou snížil Cardosa, jenže o minutu později přidal závěrečnou branku Koudelka! Ve druhé půli byli Brazilci mnohem aktivnější, ale česká obrana odehrála skvělý duel a Brazilce nepustila do šancí!
     
    50+1
    Konec zápasu.
     
    50
    Jan Koudelka se po Haklově přihrávce mezi stopery vydal do souboje s brazilskými zadáky. Český fotbalista se dopustil útočného faulu, ale nasbíral cenné vteřinky.
     
    49
    Další zmatek před brankou českého týmu vyřešil odkopem do bezpečí Daniel Kavka. Brazílie nadále kombinuje v blízkosti české branky.
     
    48
    Rodící se protiútok Brazílie přečetl pozorný Režný, vystoupil proti rozběhnutému Viveirosovi a bez váhání odkopl míč do zámezí. Brazílie bude pouze vhazovat.
     
    47
    Patrik Levčík sprintoval za nabídkou na polovinu Brazílie. Viveiros se před něj stačil natlačit a vybojoval míč pro Brazílie. Jihoameričané už vrhají všechny síly do útoku.
     
    46
    Češi měli z pekla štěstí! Centrovaný míč po rohovém kopu prolétl před brankou, trefil zadní tyč, od které se odrazil do tyče přední a nakonec opustil prostor branky!
     
    45
    Brazilci zkoušejí v závěrečných minutách power-play! Místo brankáře Hause nastoupil na umělou trávu Cardoso. Český tým ještě čekají krušné chvíle.
     
    44
    Michal Uhlíř vybojoval míč u rohového praporku a prudkou přihrávkou hledal Tomáše Kounovského. Brankář Haus přečetl český úmysl a zakopl míč do autu.
     
    43
    Tomáš Režný uspěl v souboji s Eliou a vybojoval další vhazování. Brazilec se ještě dožadoval odpískání nedovoleného zákroku, jenže sudí jeho tužbu nevyslyšel.
     
    42
    Stanislav Mařík napadal rozehrávku brazilského brankáře a dostal Hause pod tlak. Českému fotbalistovi scházel krok. Vybojoval alespoň vhazování.
     
    41
    Brazílie sice v posledních minutách hraje s míčem na kopačkách, nicméně česká defenzíva nadále nepouští Brazilce do šancí. Postup je hodně blízko.
     
    40
    Bíro hledal dlouhým nákopem Daniela Kavku. Nově příchozí hráč sprintoval po pravé straně, jenže balón se od umělé trávy odrazil do zámezí.
     
    39
    Michal Salák si naběhl na odražený míč, patičkou se zbavil napadajícího soupeře a vrátil balón Ondřeji Bírovi. Češi s naprostým přehledem kontrolují vývoj utkání.
     
    38
    Češi zahrávali rohový kop. Uhlíř obdržel pěknou přihrávku proti noze a z těžké pozice zkusil štěstí. Český fotbalista poslal dělovku, jenže ta postrádala přesnost.
     
    37
    A další nepřesná rozehrávka Brazílie! Hráčům ve žlutých dresech chybí pohyb. Naopak Češi se drží v kompaktním bloku a nenechávají soupeřům šanci na zakončení.
     
    36
    Na nádherný míč si naběhl František Hakl, který jej v těžké pozici ještě udržel na hrací ploše, jenže z těžké pozice jej odevzdal osamocenému Brazilci.
     
    35
    Další pokažený útok Brazílie! Coutinbo poslal nepřesnou kolmici mezi obránce českého celku, kteří míč pustili do rukavic Ondřeje Bíra.
     
    34
    Jan Koudelka se vydal na výlet po pravé straně. Koudelka se snažil obelstít Maniniho, jenže brazilský fotbalista si nenechal zahrát na housličky.
     
    33
    Brazilci zatlačili český výběr na jeho polovinu. Jihoameričané zatím kombinují daleko od české svatyně a zatím se nemohou dostat do střelecké pozice.
     
    32
    Michal Salák si přehodil balón na levačku a hledal rozběhnutého Kounovského. Autor přihrávky na třetí branku českého celku na prudkou pobídku nemohl dosáhnout.
     
    31
    Jakub Polák fauloval na polovině hrací plochy kolenem. Brazilci mají velké problémy s přechodem na českou polovinu. Nyní budou vhazovat.
     
    30
    Ondřej Bíro chyboval a málem daroval míč De Mariovi. Český brankář svou chybu dokázal napravit a balón na dlouhou nohu poslal do bezpečí.
     
    29
    Jan Koudelka se ujal rozehrávky přímého kopu. Český exekutor se snažil najít Maříka, jenže jeden ze dvou Brazilců ve zdi srazil balón mimo hrací plochu.
     
    28
    Brazilci se nyní snaží uklidnit hru. Jihoamerický celek zapojuje do rozehrávky také svého brankáře. Češi zatím brání opravdu kompaktně.
     
    27
    Stanislav Mařík se se štěstím dostal k míči a z voleje vyslal nepovedenou ránu. Po míči se natahoval Tomáš Kounovský, kterému scházel krok!
     
    26
    Stanislav Mařík číhal na vysokou nabídku na zadní tyč. Český fotbalista se snažil hlavičkovat, ale jeden z Brazilců odklidil míč do bezpečí.
     
    26
    Začal druhý poločas.
     
    25
    První poločas skončil.
    25. Jan KOUDELKA - 3:1
     
    25
    Česko právě vstřelilo branku!
    Levčík dostal přihrávku na levou stranu a ve skluzu vrátil míč JANU KOUDELKOVI, který krásnou střelou propálil vše, co mu stálo v cestě!
    24. CARDOSO - 2:1
     
    24
    Brazílie právě vstřelila branku!
    Brazílie bohužel snižuje! Jihoameričanům vyšel přímý kop! Jeho exekuce se ujal CARDOSO, jehož ránu Bíro neudržel!
     
    23
    Jan Koudelka rozehrál další rohový kop. Prudkou přihrávkou oslovil Patrika Levčíka, který míč netrefil zrovna ideálně a poslal jej vysoko nad branku.
    21. Tomáš KOUNOVSKÝ - 2:0
     
    21
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česko navyšuje vedení na 2:0! Znovu se česká reprezentace prosadila po rohovém kopu! Na prudkou přihrávku si naběhl TOMÁŠ KOUNOVSKÝ, který střelou k tyči navýšil české vedení!
     
    20
    Koudelka připravil další vyloženou šanci pro Ondřeje Paděru! Druhý jmenovaný zakončoval ze dvou metrů, jenže skákavou přihrávku nakonec umístil nad břevno!
     
    19
    Jan Koudelka si další patičkou připravil míč na pravačku, jenže jeho přízemní střelu zotavený brazilský brankář vykopl špičkou kopačky mimo tři tyče.
     
    18
    Brazilský brankář Hauss si ublížil při zákroku po vysokém centru před branku jihoamerického výběru. Gólman Brazílie musí být ošetřen. Uvidíme, zda bude pokračovat.
     
    17
    Jan Koudelka si patičkou přehodil balón na levačku a vypálil těsně nad zemí. Před číhajícím Jakubem Polákem zasáhl Brazilec Cestari.
     
    16
    Manini si krásnou kličkou na polovině hrací plochy připravil míč a vydal se do přečíslení. Jeho zamýšlenou přihrávku na levé křídlo zastavil skvělým zákrokem Uhlíř.
     
    15
    Leonardo Cardoso si i po špatném zpracování připravil balón ke střele a vyslal jedovatou ránu. Od českého obránce se míč odrazil na další rohový kop.
     
    14
    Michal Salák přihrávkou z rohového kopu nabídl zakončení Maříkovi. Brazilci tentokrát český úmysl přečetli a Salákovu přihrávku zneškodnili.
     
    13
    Manini si ukousl příliš velké sousto. Brazilský fotbalista si míč ukopl daleko od nohy a ve snaze zbavit se soupeře fauloval Levčíka. Budeme rozehrávat.
     
    12
    Cardoso si klamavým pohybem připravil míč do střelecké pozice a vypálil pravačkou. Ondřej Bíro jeho nepřesnou střelu kontroloval pohledem.
     
    11
    Jan Koudelka si zpracoval odražený míč a vypálil pravačkou. Prudkou ránou trefil záda jednoho z Brazilců, od nichž si míč odrazil na roh.
    9. Patrik LEVČÍK - 1:0
     
    9
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česko se ujímá vedení! Češi zahrávali první rohový kop. Na přízemní pobídku si naběhl PATRIK LEVČÍK a dělovkou po zemi překonal brazilského brankáře!
     
    8
    To je škoda! Češi krásnou kombinací na jeden dotek dokonale rozhodili obranu Brazílie! Michal Salák si naběhl před branku, jenže parádní přihrávku nedokázal uklidit do sítě!
     
    7
    Na druhé straně si Manini naběhl na vysokou přihrávku, zpracoval si míč hrudí a okamžitě vypálil. Jeho dělovka prosvištěla tři metry nad břevnem.
     
    6
    Také Češi zahrávali svůj první přímý kop. František Hakl nakonec obdržel přihrávku na levou stranu a pozorní Brazilci jeho ránu srazili do autu.
     
    5
    První obrovská šance! Ondřej Bíro pomohl spoluhráčům s rozehrávkou na polovině hrací plochy a zkusil štěstí. Jeho dělovku zastavila až spojnice tyče a břevna!
     
    4
    Jakub Polák hledal přihrávkou na pravou stranu Hakla. Druhý jmenovaný si špatně načasoval krok a nezastihl balón na hrací ploše.
     
    3
    Gustavo Elia si navedl míč do středu hrací plochy a vyslal prudkou střelu nártem. Česká obrana však zasáhla a dělovku srazila do bezpečí.
     
    2
    Přímého kopu se ujal Cestari. Brazilský šikula míč podobrál o něco více a jeho rána prosvištěla vysoko nad břevnem české svatyně.
     
    1
    Brazilci obstarali výkop do dnešního utkání. Jihoamerický celek se ihned tlačil do útoku a Brazilci si vynutili faul.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Česko: Bellada, Bíro – Rosůlek, Novák, Režný, Uhlíř, Hakl, Kavka, Levčík, Paděra, Polák, Mařík, Koudelka, Salák, Kounovský.

    Brazílie: Hauss, Ferreira – De Maria, Cardoso, Cestari, Manini, Coutinbo, Ella, Cavallini, Viveiros.
     
    Ještě před úvodním výkopem zazní hymny obou zemí.
     
    Oba týmy už jsou na hrací ploše. Češi budou hrát v bílém, zatímco Brazílie oblékne žluté dresy.
     
    Začátek osmifinálového klání je o několik minut opožděn. Ještě podotknu, že všech sedm dnešních osmifinálových utkání skončilo po padesáti minutách remízou.
     
    Český celek zatím hraje na turnaji ve skvělé formě! Po třech výhrách opanoval základní skupiny se skóre 22:1! Zejména ve středu odehráli Češi skvělé utkání proti Argentině, kterou porazili vysoko 10:0! V Brazílii se malý fotbal netěší takové popularitě jako klasická kopaná, ale jihoamerický výběr má ve svém kádru spoustu šikovných hráčů.
     
    Dobrý večer všem příznivcům malého fotbalu! Vítejte u sledování osmifinálového klání z Mistrovství světa 2017. Společně se podíváme na duel mezi Českem a Brazílií! Výkop je stanoven na 23 hodin.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 23:00.

    Tomáš Kubečka

    Góly: 9. Levčík, 21. Kounovský, 25. Koudelka – 24. Cardosa


    Česko: Bellada, Bíro – Rosůlek, Novák, Režný, Uhlíř, Hakl, Kavka, Levčík, Paděra, Polák, Mařík, Koudelka, Salák, Kounovský.
    Brazília: Hauss, Ferreira – De Maria, Cardoso, Cestari, Manini, Coutinbo, Ella, Cavallini, Viveiros