Česko – Brazília 3:1 (kon.)
koniec
Česko
3:1 (3:1)
Brazília
cz Štvrtok 12.10.2017, 23:10MS v malom futbale • Osemfinále
     
    46
    Češi měli z pekla štěstí! Centrovaný míč po rohovém kopu prolétl před brankou, trefil zadní tyč, od které se odrazil do tyče přední a nakonec opustil prostor branky!
     
    27
    Stanislav Mařík se se štěstím dostal k míči a z voleje vyslal nepovedenou ránu. Po míči se natahoval Tomáš Kounovský, kterému scházel krok!
    25. Jan KOUDELKA - 3:1
     
    25
    Česko právě vstřelilo branku!
    Levčík dostal přihrávku na levou stranu a ve skluzu vrátil míč JANU KOUDELKOVI, který krásnou střelou propálil vše, co mu stálo v cestě!
    24. CARDOSO - 2:1
     
    24
    Brazílie právě vstřelila branku!
    Brazílie bohužel snižuje! Jihoameričanům vyšel přímý kop! Jeho exekuce se ujal CARDOSO, jehož ránu Bíro neudržel!
    21. Tomáš KOUNOVSKÝ - 2:0
     
    21
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česko navyšuje vedení na 2:0! Znovu se česká reprezentace prosadila po rohovém kopu! Na prudkou přihrávku si naběhl TOMÁŠ KOUNOVSKÝ, který střelou k tyči navýšil české vedení!
     
    20
    Koudelka připravil další vyloženou šanci pro Ondřeje Paděru! Druhý jmenovaný zakončoval ze dvou metrů, jenže skákavou přihrávku nakonec umístil nad břevno!
    9. Patrik LEVČÍK - 1:0
     
    9
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česko se ujímá vedení! Češi zahrávali první rohový kop. Na přízemní pobídku si naběhl PATRIK LEVČÍK a dělovkou po zemi překonal brazilského brankáře!
     
    8
    To je škoda! Češi krásnou kombinací na jeden dotek dokonale rozhodili obranu Brazílie! Michal Salák si naběhl před branku, jenže parádní přihrávku nedokázal uklidit do sítě!
     
    5
    První obrovská šance! Ondřej Bíro pomohl spoluhráčům s rozehrávkou na polovině hrací plochy a zkusil štěstí. Jeho dělovku zastavila až spojnice tyče a břevna!

    Tomáš Kubečka

    Góly: 9. Levčík, 21. Kounovský, 25. Koudelka – 24. Cardosa


    Česko: Bellada, Bíro – Rosůlek, Novák, Režný, Uhlíř, Hakl, Kavka, Levčík, Paděra, Polák, Mařík, Koudelka, Salák, Kounovský.
    Brazília: Hauss, Ferreira – De Maria, Cardoso, Cestari, Manini, Coutinbo, Ella, Cavallini, Viveiros