Espanyol – Levante 0:0 (kon.)
koniec
RCD Espanyol Barcelona
0:0 (0:0)
Levante UD
Piatok 13.10.2017, 21:00 • RCDE Stadium (Barcelona) • Španielska LaLiga • 8. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Ani v druhom polčase sme presný zásah nevideli, aj keď domáci hrali aktívnejšie a mali k dispozícii aj nejaké tie šance. Zápas sa tak končí remízou 0:0, s ktorou sú hostia určite spokojní.

    S týmto konštatovaním sa už s Vami lúčim a prajem ešte pekný zvyšok neskorého večera. Zápasom Vás sprevádzal Miroslav Revaj. (22:55:11)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Opäť snaha domácich končí faulom, zrejme už viacej v tomto zápase neuvidíme.
     
    90+3
    Futbalisti Espanyolu teraz faulovali na útočnej polovičke, k lopte sa tak dostávajú hostia, ktorí sa už nikam neponáhľajú.
     
    90+2
    Domáci sa ešte snažia niečo vymyslieť, ale teraz zbytočne po chybách lopty strácajú. Zrejme tak budeme svedkami remízy 0:0 a oba tímy s pripíšu do tabuľky po jednom bode.
     
    90
    Nadstavený čas v druhom polčase minimálne 4 minúty!
     
    89
    Rohový kop sa podaril domácim futbalistom úspešne ubrániť, čakáme už aj na údaj o nadstavenom čase.
     
    88
    Levante však v závere zápasu mierne ožíva a po rýchlom protiútoku získava rohový kop. Espanyol sa tak teraz bude musieť brániť.
     
    87
    Sledovali sme ojedinelý útok hostí, strela Lermu z väčšej vzdialenosti však úspešná nebola a bránku domácich netrafila. Domáci ešte javia aktivitu smerom dopredu.
     
    86
    Napokon sme sledovali iba slabú hlavičku Baptistaoa, brankár hostí tak mal ľahkú prácu. Levante sa teraz nikam neponáhľa, remíza z tohto zápasu je pre nich cenná.
     
    85
    Hostia faulovali v tesnej blízkosti svojej brány a tak domáci získavajú zaujímavý priamy kop. Uvidíme, či prinesie niečo zaujímavé.
     
    83
    Espanyol sa znova dostáva na útočnú polovičku, ale hostia sa bránia dnes úspešne a domácim zase nepraje šťastena. Veľa času už do konca zápasu neostáva, zrejme gól v tomto zápase neuvidíme.
     
    82
    Domáci sa radovali z gólu, center pred bránu hostí usmernil hlavou do siete Moreno, ale hlavný rozhodca Mallenco napokon gól neuznal pre faul domáceho futbalistu!
     
    81
    Levante napokon zahrávalo aj rohový kop, ale domáci túto situáciu ustáli a vyrážajú do rýchleho protiútoku.
     
    80
    K lopte sa teraz dostávajú hostia, snažia sa o prienik na útočnú polovičku. Uvidíme, čo ponúkne záverečná časť druhého polčasu.
     
    79
    Striedanie v tíme Levante UD: z ihriska odchádza Sergio Postigo, prichádza Enis Bardi.
     
    78
    Domáci boli teraz zahnaní na svoju polovičku, odtiaľ sa už snažia postupnou kombináciou preniknúť naspäť na územie Levante.
     
    77
    Tlak domácich futbalistov tak pokračuje ďalej, Espanyol zahrával ďalší rohový kop, ale hostia sa dnes bránia aj so šťastím úspešne. Do konca zápasu už veľa času neostáva.
    75.

    Miroslav Revaj

    Góly:

    Karty:   56. Hermoso (ESB), 69. Fuego (ESB) – 24. Nano (LVN), 39. Postigo (LVN), 61. Morales (LVN)


    RCD Espanyol Barcelona: Pau López – Navarro (57. Sergio Sánchez), David López, Hermoso, Caricol – Darder, Fuego (73. Granero) – Baptistão, Jurado (59. Sergio García), Piatti – G. Moreno.
    Náhradníci: Diego López – Diop, Sergio García, Granero, Javi López, H. Pérez, Sergio Sánchez, Vilà.

    Levante UD: Fernández – Pedro López, Postigo (79. E. Bardi), Chema, Luna – Doukouré (39. Suárez Pier), Lerma – López, Campaña, Morales – Nano (66. E. Boateng).
    Náhradníci: Olazábal – Alegría, E. Bardi, E. Boateng, Toňo, Moore, Suárez Pier.

    Rozhodca: Mallenco