Brno – Slovácko 2:1 (kon.) | Zlín – Jihlava 2:1 (kon.) | Sigma Olomouc – Jablonec 0:0 (kon.)
Mladá Boleslav – Teplice 2:2 (kon.) | Liberec – Dukla Praha 3:0 (kon.) | Karviná – Slavia 0:2 (kon.)
koniec
FK Mladá Boleslav
2:2 (1:1)
FK Teplice
cz Sobota 14.10.2017, 17:00 • Adidas Aréna, Mladá Boleslav • HET liga (CZ)
Predzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek z města automobilů vše. Děkuji za pozornost a přeji Vám příjemný zbytek víkendu. (18:59:20)
     
    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 7:7. Střely mimo: 6:2. Rohy: 9:5.
     
    Utkání je u konce a je jasné, že Mladá Boleslav se ani dnes nevrátí do ztracené pohody, s Teplicemi totiž před vlastními fanoušky pouze remizovala 2:2. První poločas se odehrál v režii domácích fotbalistů, které poslal do vedení Golgol Mebrahtu, nedlouho nato ale hosté srovnali zásluhou vlastní branky Tomáše Přikryla.

    Druhá půle byla vyrovnanější a nabídla daleko atraktivnější fotbal s řadou šancí. Nejprve se proti Jeřábkovi zaskvěl Vejmola, z následné protiakce Boleslavi vrátil vedení Marek Matějovský. Šmejkalovu družinu inkasovaný gól paradoxně nakopl, domácí ale držel brankář Vejmola. O vítězství Středočechů mohl pár minut před koncem rozhodnout Mebrahtu, jeho individuální průnik ale gólem neskončil. V závěru přišla pro Uhrinovi svěřence pořádná rána, když po rohovému kopu srovnal Tomáš Vondrášek.

     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Střídající Fabián s Magerou, kteří hru uvadající Boleslavi alespoň lehce oživili, si nyní narazili míč na pravé straně. Poté druhý jmenovaný hledal Přikryla, tomu v souboji s Krobem ale scházely potřebné síly.
     
    90
    Nad rámec základní hrací doby se budou nastavovat dvě minuty.
     
    89
    Teplice právě vstřelily branku!
    Je tomu skutečně tak, pár okamžiků před závěrečným hvizdem se Teplicím podařilo srovnat, znovu se hosté dokázali prosadit po rohovém kopu! Lví podíl na této trefě má centrující Kučera, jehož nabídka doputovala k v šestnáctce opomenutému TOMÁŠI VONDRÁŠKOVI a ten se z bezprostřední blízkosti nezmýlil.
     
    89
    Teplice ještě neskládají zbraně. Po Vošahlíkově pasu se okolo Pauscheka hodlal prosadit Jan Krob, slovenský obránce ale přispěchal s včasným blokem, díky němuž balon odrazil na rohový kop. Dočkají se hosté vyrovnání?
     
    88
    Málem bylo definitivně rozhodnuto! Přikrylova přihrávka byla sice nepřesná, Fabián se ale pro balon vrátil, poté zvedl hlavu a poslal jej přesně do běhu Lukáši Magerovi, ten ale ve skluzu zacílil těsně vedle vzdálenější tyče.
     
    87
    Po faulu na Přikryla měli Boleslavští k dispozici přímý kop. Jakub Rada vyslal do šestnáctky jakýsi střílený centr, s jehož vyboxováním měl brankář Diviš nemalé problémy, nakonec ale přeci jen byl úspěšný.
     
    86
    Rada ve snaze odhlavičkovat míč do bezpečí namazal Soungolemu, ten ale s nadějnou možností nedokázal naložit ideálně. Protiakci na to konto odstartoval Rada, jenž roztáhl hru na Přikryla, toho ale dále nepustil Krob.
     
    85
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Golgol Mebrahtu, přichází Lukáš Magera.
     
    84
    Přikryl si počíhal na z druhé vlny si nabíhajícího Pauscheka, jenže balon mu předložil pouze na paty, a domácí obránce tak nemohl centrovat ihned. I tak se mu to nakonec povedlo, ve vápně si ale nejlépe vedl Jeřábek.
     
    82
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Alois Hyčka, přichází Jan Vošahlík.
     
    82
    Tohle zavánělo vyrovnávacím gólem. Jan Krob je proslulý díky svým nebezpečným centrům levačkou, jeden takový teď předvedl divákům v Adidas Aréně. K hlavičce se snažil dostat Vaněček, těsně před ním ale míč vyboxoval Vejmola.
     
    81
    Alois Hyčka se na útočné polovině zamotal ve vlastních kličkách, těžit z toho mohl čerstvý Ladislav Takács. Ten se rozhodl pro dlouhý pas za obranu na Mebrahta, domácímu útočníkovi ale balon stačil ukopnout Šušnjar.

    Vojtěch Tůma

    Góly: 16. Mebrahtu (J. Rada), 48. Matějovský (J. Rada) – 23. Přikryl (vla.), 89. Vondrášek (Kučera)

    Karty:   8. Přikryl (MBL), 71. Matějovský (MBL) – 49. Jakub Diviš (TEP)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 7:7. Střely mimo: 6:2. Rohy: 9:5.
    FK Mladá Boleslav: Vejmola – Pauschek, Chaluš, Stronati, Fleišman – Hubínek, J. Rada – Přikryl, Matějovský (C) (75. Takács), Chramosta (80. Fabián) – Mebrahtu (85. Magera).
    Náhradníci: Jedlička – Levin, Mareš, Takács, Magera, Fabián, Komličenko.

    FK Teplice: Jakub Diviš – Vondrášek, Jeřábek, Šušnjar, Krob (C) – Král (78. Červenka), Kučera – Fillo, Trubač (46. Soungole), Hyčka (82. Vošahlík) – Vaněček.
    Náhradníci: Šeda – Suchan, Vošahlík, Soungole, Urma, Žitný, Červenka.

    Rozhodca: Emanuel Marek – Dušan Pospíšil, Adam Horák

    Diváci: 2477