Brno – Slovácko 2:1 (kon.) | Zlín – Jihlava 2:1 (kon.) | Sigma Olomouc – Jablonec 0:0 (kon.)
Mladá Boleslav – Teplice 2:2 (kon.) | Liberec – Dukla Praha 3:0 (kon.) | Karviná – Slavia 0:2 (kon.)
koniec
FK Mladá Boleslav
2:2 (1:1)
FK Teplice
cz Sobota 14.10.2017, 17:00 • Adidas Aréna, Mladá Boleslav • HET liga (CZ)
Predzápasové kurzy
     
    89
    Teplice právě vstřelily branku!
    Je tomu skutečně tak, pár okamžiků před závěrečným hvizdem se Teplicím podařilo srovnat, znovu se hosté dokázali prosadit po rohovém kopu! Lví podíl na této trefě má centrující Kučera, jehož nabídka doputovala k v šestnáctce opomenutému TOMÁŠI VONDRÁŠKOVI a ten se z bezprostřední blízkosti nezmýlil.
     
    88
    Málem bylo definitivně rozhodnuto! Přikrylova přihrávka byla sice nepřesná, Fabián se ale pro balon vrátil, poté zvedl hlavu a poslal jej přesně do běhu Lukáši Magerovi, ten ale ve skluzu zacílil těsně vedle vzdálenější tyče.
     
    85
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Golgol Mebrahtu, přichází Lukáš Magera.
     
    82
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Alois Hyčka, přichází Jan Vošahlík.
     
    80
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Jan Chramosta, přichází Tomáš Fabián.
     
    78
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Alex Král, přichází Marek Červenka.
     
    78
    Obrovská šance, která mohla rozhodnout o vítězi tohoto utkání! Teplická obrana zcela zapomněla na volného Mebrahta, který se řítil na Diviše. V šestnáctce ještě obešel jednoho z protivníků, jeho pokus ale hostující gólman parádně lapil.
     
    75
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Marek Matějovský, přichází Ladislav Takács.
     
    71
    Žlutou kartu dostává Marek Matějovský (FK Mladá Boleslav).
     
    67
    Výtečný zákrok Luďka Vejmoly! Hosté měli k dispozici další přímý kop, z pravé strany hrací plochy poslal míč do šestnáctky Kučera. K hlavičce se přes jednoho z bránících hráčů dostal Fillo, boleslavský gólman ale znovu podržel svůj tým.
     
    64
    Vypadalo to na Martina Filla, nakonec ale exekuce standardní situace padla na Jana Kroba. Teplický kapitán podle očekávání zamířil přes zeď, k zasažení horního růžku Vejmolovy branky mu ale ještě pár decimetrů scházelo.
     
    53
    Teplické inkasovaná branka zdravě naštvala, v Mladé Boleslavi jsme málem znovu měli srovnáno. Po pravé straně se až do pozice pro centr prodral Martin Fillo, na jehož nabídku si seběhl Vaněček, zamířil ale těsně vedle bližší tyče Vejmolovy pokladnice.
     
    49
    Hostům se nelíbil způsob, jakým domácí kapitán dosáhl vstřelené branky, dle jejich názoru se Matějovský dopustil nebezpečnou hrou vysokou nohou. Nejhlasitěji protestoval brankář Diviš, který byl odměněn žlutou kartou.
     
    48
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš, toto nepsané sportovní pravidlo opět platí, před pár okamžiky nedokázali hosté využít velkou šanci, z následující protiakce navíc inkasovali. Chramosta na levé straně přenechal balon Radovi, na jehož přesný centr si přes obránce naběhl MAREK MATĚJOVSKÝ a špičkou své kopačky prostřelil brankáře Diviše.
     
    47
    Jako první se směrem vpřed vydali svěřenci Daniela Šmejkala, kteří vybojovali rohový kop. Po jeho rozehrávce se málem dostali poprvé v tomto utkání do vedení, proti Jeřábkově ráně z hranice penaltového puntíku se ale parádním zákrokem blýskl Vejmola.
     
    46
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Daniel Trubač, přichází Daniel Soungole.
     
    45
    Domácí se mohli těsně před koncem prvního poločasu dostat znovu do vedení, tohle byla opravdu velká šance! Z ostrého úhlu se sám na Diviše řítil Golgol Mebrahtu, díky dobrému zákroku teplického gólmana ale svůj druhý gól v tomto mači zatím nepřidal.
     
    23
    Teplice právě vstřelily branku!
    Až do této chvíle se pouze bránily a směrem dopředu byly naprosto neviditelné, nyní se ale Teplice ze své první vážnější šance dočkaly vyrovnání! Exekuce rohového kopu se ujal Tomáš Kučera, jehož centrovaný balon směřoval na přední tyč, kde jej do vlastní sítě nešťastně uklidil TOMÁŠ PŘIKRYL.
     
    16
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí do dnešního utkání vstoupili daleko aktivněji než jejich soupeř, nyní se zcela zaslouženě dostávají do vedení. Před chvíli si ve vzájemném souboji nedovoleně počínal boleslavský obránce, o pár okamžiků později si oba hráči vyměnili role, když Fillo u postranní čáry fauloval Fleišmana. Rozehrávky přímého kopu se ujal Rada, na jehož povedený centr si v šestnáctce naskočil GOLGOL MEBRAHTU a hlavou překonal marně se natahujícího Diviše.
     
    8
    Souboj s Vondráškem neodhadl Tomáš Přikryl vůbec dobře, když místo balonu nakopl svého soupeře do hrudi. Opodál stojící rozhodčí Marek neměl na vybranou, žlutá karta je udělena naprosto oprávněně.

    Vojtěch Tůma

    Góly: 16. Mebrahtu (J. Rada), 48. Matějovský (J. Rada) – 23. Přikryl (vla.), 89. Vondrášek (Kučera)

    Karty:   8. Přikryl (MBL), 71. Matějovský (MBL) – 49. Jakub Diviš (TEP)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 7:7. Střely mimo: 6:2. Rohy: 9:5.
    FK Mladá Boleslav: Vejmola – Pauschek, Chaluš, Stronati, Fleišman – Hubínek, J. Rada – Přikryl, Matějovský (C) (75. Takács), Chramosta (80. Fabián) – Mebrahtu (85. Magera).
    Náhradníci: Jedlička – Levin, Mareš, Takács, Magera, Fabián, Komličenko.

    FK Teplice: Jakub Diviš – Vondrášek, Jeřábek, Šušnjar, Krob (C) – Král (78. Červenka), Kučera – Fillo, Trubač (46. Soungole), Hyčka (82. Vošahlík) – Vaněček.
    Náhradníci: Šeda – Suchan, Vošahlík, Soungole, Urma, Žitný, Červenka.

    Rozhodca: Emanuel Marek – Dušan Pospíšil, Adam Horák

    Diváci: 2477