Bayern – Freiburg 5:0 (kon.) | Hoffenheim – Augsburg 2:2 (kon.) | Hertha – Schalke 0:2 (kon.)
Mainz – Hamburger 3:2 (kon.) | Hannover – Frankfurt 1:2 (kon.) | Dortmund – Lipsko 2:3 (kon.)
koniec
Bayern Mníchov
5:0 (2:0)
SC Freiburg
Sobota 14.10.2017, 15:30 • Allianz Arena, München • Nemecká Bundesliga • 8. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    Bayern dal gól! Zverenci Juppa Heynckesa dnes podali veľmi dobrý výkon a v záverečných sekundách ho korunujú piatym gólom v sieti Alexandra Schwolowa. Bavori predviedli vydarenú akciu po pravej strane, David Alaba strieľaným centrom našiel JOSHUU KIMMICHA a ten pätičkou usmernil loptu do brány – 5:0.
    75. Robert Lewandowski (BAY) - 4:0
     
    75
    Bayern dal gól! Štvrťhodinu pred koncom zápasu pridávajú zverenci Juppa Heynckesa ďalší presný zápas. Výbornú prácu odviedol Thomas Müller, ktorý získal loptu v súboji s Çağlarom Söyüncüom. Následne ju posunul na voľného ROBERTA LEWANDOWSKEHO, no a ten už nemal problém skórovať.
    63. Thiago Alcântara (BAY) - 3:0
     
    63
    Bayern dal gól! Bavori síce pred pár sekundami o výhodu pokutového kopu prišli, no napriek tomu pridávajú svoj tretí gól v zápase. Jeho autorom je španielsky záložník THIAGO ALCÂNTARA, ktorý dostal veľa priestoru za šestnástkou súpera a trafil presne k ľavej žrdi. Alexander Schwolow sa naťahoval márne.
    42. Kingsley Coman (BAY) - 2:0
     
    42
    Bayern dal gól! Domáci futbalisti v závere prvého polčasu strieľajú upokojujúci druhý gól. Všetko to začal Arjen Robben, ktorý si svojim typickým spôsobom prehodil loptu na ľavačku a vystrelil. Alexander Schwolow jeho pokus iba vyrazil a následne loptu upratal do siete peknou hlavičkou KINGSLEY COMAN.
    8. Thomas Müller (BAY) - 1:0
     
    8
    Bayern dal gól! Domáci futbalisti sa veľmi rýchlo dostávajú do vedenia v dnešnom dueli. Predviedli peknú akciu z ľavej strany, David Alaba poslal prízemný center do pokutového územia, no a tesnej blízkosti usmernil loptu do siete tiesnený útočník THOMAS MÜLLER.

    Miroslav Kováčik

    Góly: 8. T. Müller, 42. Coman, 63. Th. Alcântara, 75. Lewandowski, 90+3. Kimmich


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 23:6. Střely mimo: 10:2. Rohy: 9:1. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 5:7.
    Bayern Mníchov: Ulreich – Kimmich, J. Boateng (82. Süle), Hummels, Alaba – Javi Martínez (70. Rudy), Th. Alcântara, Robben, T. Müller (78. Tolisso) – Coman, Lewandowski.
    Náhradníci: Starke – Rafinha, James Rodríguez, Rudy, Süle, Tolisso, Wriedt.

    SC Freiburg: Schwolow – Lienhart, Schuster, Söyüncü, Frantz (71. Ravet) – Stenzel, Günter, Höfler, Niederlechner (76. Terrazzino) – Kent (66. Petersen), Haberer.
    Náhradníci: Gikiewicz – Koch, Kath, Kübler, Petersen, Ravet, Terrazzino.

    Rozhodca: Frank Willenborg