Karabach – Atlético Madrid 0:0 (kon.) | Barcelona – Olympiakos 3:1 (kon.) | Juventus – Lisabon 2:1 (kon.)
Chelsea – AS Rím 3:3 (kon.) | Bayern – Celtic 3:0 (kon.) | Anderlecht – Paríž 0:4 (kon.)
Benfica – Manchester United 0:1 (kon.) | CSKA Moskva – Bazilej 0:2 (kon.)
koniec
Juventus Turín
2:1 (1:1)
Sporting Lisabon
Streda 18.10.2017, 20:45Liga majstrov • Skupina D
Predzápasové kurzy
     
    Juventus Turín dnes svojim výkonom rozhodne neoslnil, no napokon v domácom prostredí vydrel tri body po víťazstve 2:1 nad Sportingom Lisabon. O rozhodujúci presný zásah sa v závere stretnutia postaral Mario Mandžukić. Sporting však dnes predviedol veľmi výkon, za ktorý sa rozhodne hanbiť nemusí. Favoritovi tohto zápasu to rozhodne poriadne skomplikoval. To je nadnes odo mňa už všetko, prajem vám dobrú noc! (22:41:51)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Hostia ešte dostali možnosť zahrávať jednu štandardnú situáciu, Bruno Fernandes však tentokrát nenašiel žiadneho zo svojich spoluhráčov, a tak sa Sportingu napokon vyrovnať nepodarilo.
     
    90+3
    Záver stretnutia priniesol dve obrovské príležitosti, keď sa o pár desiatok sekúnd po Doumbiovej príležitosti dostal do šance na opačnej strane aj Gonzalo Higuaín, ktorý vyprášil rukavice pripraveného Ruia Patrícia.
     
    90+2
    Tak pozor! Sporting mohol v nadstavenom čase z ničoho nič vyrovnať! Bruno Fernandes krásne zatočil loptu na vzdialenejšiu žrď, kde číhal Seydou Doumbia, no ten jeho center len tesne minul!
     
    90+1
    Momentálne už plynie úvodná minúta z celkového počtu 180 sekúnd nadstaveného času.
     
    90
    Tento center do pokutového územia od Miralema Pjanića však bol absolútne nevydarený, následne sa navyše Juan Cuadrado previnil nedovoleným zákrokom.
     
    90
    Gonzalo Higuaín padá po súboji so Sebastiánom Coatesom, domáci majú k dispozícii štandardnú situáciu zo vzdialenosti asi 25 metrov.
     
    89
    Dybala sa pokúsil loptu dostať do pokutového územia, tá sa napokon odrazila na kopačky hostí, ktorí ju však opäť len odovzdali futbalistom Juventusu.
     
    88
    Juventus sa snaží kontrolovať hru a v tomto momente dokonca po dobrej práci Paula Dybalu dokázal vybojovať rohový kop, vďaka čomu domáci ušetria nejaké tie sekundičky vo svoj prospech.
     
    87
    Striedanie v tíme Sporting Lisabon: z ihriska odchádza Rodrigo Battaglia, prichádza Seydou Doumbia.
     
    87
    Rui Patrício to teraz skúsil dlhým nákopom až na Basa Dosta, no Holanďan sa nechal nachytať do ofsajdovej pasce domácej defenzívy.
     
    86
    Hostia sa ešte pokúsia o vyrovnávajúci gól, útočníci Juventusu však teraz odvádzajú dobrú prácu, keď napádajú rozohrávku súpera už od jej počiatku.
     
    85
    Treba povedať, že Sporting Lisabon v doterajšom priebehu zápasu bol favorizovaným domácim minimálne vyrovnaným súperom a z pohľadu nezaujatého diváka by tomuto zápasu rozhodne viac svedčala remíza.
    84. Mario Mandžukić (JUV) - 2:1
     
    84
    Juventus Turín dal gól! Domáci boli trpezliví, až sa im to napokon vyplatilo. Alex Sandro odcentroval cez Picciniho, lopta prepadla takmer celým pokutovým územím, kde sa cez Mathieua presadil MARIO MANDŽUKIĆ a Chorvát tak dostáva svoj tím do vedenia!
     
    83
    Giorgio Chiellini sa pred pokutovým územím hostí previnil útočným faulom, za ktorý vidí z rúk Michaela Olivera žltú kartu.
     
    82
    Po zblokovanej strele Paula Dybalu spoza pokutového územia sa lopta dostala späť do blízkosti Ruia Patrícia, no Gonzalovi Higuaínovi ju z nohy odkopol Jeremy Mathieu. Ďalší roh v prospech domácich.

    Jakub Kocourek

    Góly: 29. Pjanić, 84. Mandžukić – 12. Sandro (vla.)

    Karty:   69. Sturaro (JUV), 83. Chiellini (JUV) – 25. Coates (SPL), 37. B. Fernandes (SPL)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 8:1. Střely mimo: 3:3. Rohy: 13:0. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 18:17.
    Juventus Turín: Buffon (C) – Sturaro, Benatia (46. Barzagli), Chiellini, Sandro – Pjanić, S. Khedira (61. Matuidi) – Cuadrado, Dybala, Mandžukić – Higuaín.
    Náhradníci: Szczęsny – Costa, Matuidi, Barzagli, Asamoah, Bentancur, Bernardeschi.

    Sporting Lisabon: Patrício – Piccini, Coates, Mathieu, Coentrão (78. J. Silva) – W. Carvalho (C), Battaglia (87. Doumbia) – G. Martins (76. Palhinha), B. Fernandes, Acuňa – Dost.
    Náhradníci: Salin – J. Silva, A. Pinto, B. César, Podence, Palhinha, Doumbia.

    Rozhodca: Michael Oliver – Stuart Burt, Simon Bennett – Andre Marriner, Paul Tierney – Harry Lennard (všetci Anglicko)