Dunajská Streda – Trenčín 1:2 (kon.) | Michalovce – Nitra 0:0 (kon.) | Trnava – Podbrezová 2:0 (kon.)
Senica – Ružomberok 0:3 (kon.) | Zlaté Moravce – Slovan Bratislava 3:2 (kon.)
koniec
FK Senica
0:3 (0:0)
MFK Ružomberok
Sobota 21.10.2017, 17:00 • OMS Aréna Senica • Niké liga • 13. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Mámetu koniec stretnutia, ktorý bol pre oko diváka pomerne atraktívny. Mali sme možnosť vidieť množstvo šancí na oboch stranách a hneď tri presné zásahy hosťujúceho celku. Ten si vďaka svojmu dnešnému víťazstvu 3:0 pripíše do tabuľky povinné tri body. Oba celky sa snažili držať loptu na svojich kopačkách tak dlho, ako to len išlo a udrieť sa pokúšali prevažne po centrovaných loptách. Odo mňa to je na dnes všetko. Ja ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok večera. Z pozície komentátora sa Vám hlásil Róbert Gašpárek. (18:51:45)
     
    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 4:7.
    Střely mimo: 7:5.
    Rohy: 14:2.
    Ofsajdy: 1:3.
    Fauly: 14:11.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    V závere stretnutia majú loptu pod kontrolou hostia, ktorí kombinujú na vlastnej polovici ihriska. Zápas sa už len viac-menej dohráva. Čaká sa už len na záverečný hvizd Petra Kráľoviča.
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca sa rozhodol v druhom polčase nadstaviť ešte dve minúty navyše.
     
    90
    Erik Daniel dokázal prejsť hneď cez trojicu brániacich hráčov, vďaka čomu si vytvoril priestor v pokutovom území Senice. Tam v poslednej chvíli zakročil Erik Otrísal, ktorý mu loptu odobral.
     
    89
    Striedanie v tíme MFK Ružomberok: z ihriska odchádza Peter Gál-Andrezly, prichádza Mário Almaský.
     
    88
    Gól! No moment, tak nie. Erik Daniel sa už tešil z presného zásahu, ale jeho radosť mu prekazil asistent rozhodcu, ktorý si všimol ofsajdové postavenie. Stav stretnutia ostáva nezmenený 0:3!
     
    87
    Jurij Medveděv pristúpil ku realizácii rohového kopu. Poslal prudký center na vzdialenejšiu žrď, kde našiel len dvojicu obrancov.
     
    86
    Do vážnej príležitosti sa tlačil Romulo, ktorý sa snažil zakončiť v páde. Ešte predtým mu loptu stihol vypichnúť jeden z brániacich hráčov, ktorý poslal loptu za bránkovú čiaru. FK Senica bude zahrávať rohový kop.
     
    85
    Peter Gal Andrezly poslal mäkkučký center z ľavého krídla, ktorý nasmeroval do malého vápna. Tam stál len domáci gólman, ktorý si loptu zo vzduchu stiahol.
     
    84
    Hru majú pevne pod kontrolou hostia, ktorí si užívajú dominanciu nad svojím súperom. Usadili sa v strede pola, kde si medzi sebou vymieňajú série krátkych prihrávok.
     
    83
    Hans Nunoo Sarpei odišiel po svojich na striedačku, čo znamená, že FK Senica bude zápas dohrávať v početnom oslabení.
     
    82
    Po dlhšom prerušení sa v hre pokračuje ďalej. Sledovali sme rohový kop z pravej strany, ktorý zahrávala FK Senica, ale ani z tejto situácie gól neuvidíme. Loptu zachytil brániaci hráč, ktorý ju upratal do bezpečnej vzdialenosti.
     
    81
    Hans Nunoo Sarpei potrebuje opateru lekárov, ktorí mu podajú prvú pomoc. Dúfajme, žeto nebude s ním vážne a do hry ešte zasiahne. FK Senica si vyčerpala už všetky tri striedania.
     
    80
    Hans Nunoo Sarpei bol nepríjemne faulovaný v šestnástke súpera, po čom ostáva otrasený ležať na trávniku. Hlavný arbiter si nič nevšimol a nechal hru pokračovať bez prerušenia.
     
    79
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Jakub Krč, prichádza Dominik Smékal.
     
    79
    Toto bol veľmi mizerný center. Lopta po voľnom kope smeruje až za bránkovú čiaru, čo znamená, že MFK Ružomberok bude odkopávať od vlastnej bránky.
     
    78
    Jurij Medveděv bol nedovoleným spôsobom poslaný na trávnik. Peter Kráľovič stál dostatočne blízko, aby si toho všimol a okamžite reagoval. FK Senica bude zahrávať voľný kop zo strednej vzdialenosti.
     
    77
    Pri lopte sú domáci futbalisti, ktorí si medzi sebou vymieňajú série krátkych prihrávok na vlastnej polovici ihriska.
    75. Erik DANIEL - 0:3
    Zdroj: www.huste.tv
     
    75
    Ružomberok dal gól!
    ERIK DANIEL sa dostal vo veľkom vápne k lopte, kde dostal viac priestoru ako je zdravé. Mal dostatok času na to, aby loptu poslal presne do pravej časti bránky. Stav stretnutia je 0:3!
     
    74
    Nermin Haskić získal loptu na hranici veľkého vápna súpera, odkiaľ sa rozhodol okamžite z otočky zakončiť. To mu nevyšlo podľa predstáv, pretože lopta putovala úplne mimo bránky FK Senica bude odkopávať od vlastnej bránky.
     
    73
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Blažej Vaščák, prichádza Romulo.
     
    72
    Marek Rigo poslal z pravej strany ihriska center na zadnú tyč, ale v čase, keď sa tam nenachádzal nikto z jeho spoluhráčov. Loptu si pohodlne prevzal brániaci hráč.
     
    71
    Žltú kartu dostáva Dominik Kružliak (MFK Ružomberok).
     
    70
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Dávid Richtárech, prichádza Alan Kováč.
    69. Tihomir KOSTADINOV - 0:2
    Zdroj: www.huste.tv
     
    69
    Ružomberok dal gól!
    Mali sme možnosť vidieť podobnú situáciu opäť. Nermin Haskič poslal prudký center do pokutového územia súpera, odkiaľ z voleja zakončil TIHOMIR KOSTADINOV, ktorý poslal svoj tím už do dvojgólového vedenia.
     
    67
    Žltú kartu dostáva Blažej Vaščák (FK Senica).
    67. Nermin HASKIČ - 0:1
    Zdroj: www.huste.tv
     
    67
    Ružomberok dal gól!
    Peter Gál-Andrezly poslal presný center na vzdialenejšiu žrď, kde si nabehol nikým nestrážený NERMIN HASKIČ, ktorý loptu usmernil do siete, František Plach bol v tomto prípade bezmocný. Stav stretnutia je 0:1.
     
    66
    Peter Královič fúkol do píšťaľky a nariadil voľný kop po nedovolenom zákroku Dávida Richtárecha.
     
    65
    Po rohovom kope sa jeden z domácich hráčov dopustil útočného faulu na gólmana, čo si všimol hlavný rozhodca, ktorý hvizdom vstupuje do diania hry.
     
    64
    FK Senica si vďaka svojej útočnej aktivite dokázala vybojovať rohový kop, ktorý rozohrá z ľavej strany.
     
    63
    Blažej Vaščák prihrávkou na slepo hľadal niekoho zo svojich spoluhráčov v pokutovom území súpera. Našiel len kopačku Dominika Kružliaka, ktorý ju upratal do bezpečia.
     
    62
    Po tomto rohovom kope sa o žiadne vzrušenie jednať nebude. Loptu si prevzal brániaci hráč, ktorý s ňou putuje smerom dopredu.
     
    61
    Jakub Krč zachytil nebezpečnú loptu vo vlastnej šestnástke, ktorú sa rozhodol poslať za bránkovú čiaru. MFK Ružomberok má výhodu rohového kopu.
     
    60
    Erik Otrísal sa pokúsil ohroziť gólmana strelou z väčšej vzdialenosti, Jeho tvrdý projektil dokázal zblokovať jeden z brániacich hráčov.
     
    59
    Lopta sa nachádza na polovici Ružomberka, ale sú to práve hostia, kto ju má pevne pod kontrolou.
     
    58
    Hans Nunoo Sarpei si sklepol centrovanú loptu na hranici veľkého vápna, Mal dostatok času na premyslenie celej situácie, no napokon sa rozhodol zakončiť. Jeho strelecký pokus smeruje úplne mimo bránky.
    57. Richtárek neprekonal Krajčiríka
    Zdroj: www.huste.tv
     
    57
    Dávid Richtárech sa ocitol v skvelej príležitosti na skórovanie, ale zbytočne išiel s loptou do veľkého uhlu, odkiaľ sa rozhodol zakončiť. Toto bola ľahká práca pre Ivana Krajčírika.
     
    56
    Seničania sa rozhodli založiť rýchly protiútok, ale ten skončil ešte skôr, ako začal. Jakub Krč sa prezentoval veľmi zlou prihrávkou, vďaka ktorej jeho tím o loptu prišiel.
     
    55
    Ale ani tento rohový kop nebude úspešný. Centrovanú loptu dokázal domáca defenzíva odvrátiť.
     
    54
    Svoje obranné povinnosti si dokonale splnil Oliver Podhorin, ktorý v sklze dokázal zabrániť súperovi zakončiť. Lopta putuje za bránkovú čiaru a Ružomberok bude pokračovať rohovým kopom.
     
    53
    Peter Gal Andrezly poslal nepríjemný center smerujúci do hĺbky šestnástky, ale len do priestorov, kde bol pripravený Oliver Podhorin, ktorý loptu odhlavičkoval za hranicu vlastného vápna.
     
    52
    MFK Ružomberok má po nedovolenom zákroku Jakuba Krča výhodu voľného kopu, ktorý sa rozohraje z veľkej vzdialenosti.
     
    51
    Centrovaná lopta po rohovom kope smeruje na bližšiu žrď, kde stojí pripravený Dominik Kružliak, ktorý posiela loptu do bezpečnej vzdialenosti.
     
    50
    Erik Otrísal sa pokúsil z pravej strany odcentrovať, ale jeho úmysel dokáza vystihnúť obranca. Od neho sa lopta odrazila za bránkovú čiaru. FK Senica bude pokračovať rohovým kopom.
     
    49
    Vzápätí sme mali možnosť vidieť ohrozenie aj na opačnej strane. Do zakončenia sa dostal Erik Daniel, ktorého tečovaný pokus smeroval presne do náručia gólmana.
     
    48
    Centrovaná lopta po rohovom kope prepadla v šestnástke hostí, kde sa do zakončenia dostal Marek Rigo. Jeho strela z prvej smerovala vysoko nad.
     
    47
    Dominik Kružliak sa snažil nahrať dozadu svojmu gólmanovi, ale tomu to poslal veľmi nepresne. Lopta putuje za bránkovú čiaru, a tak FK Senica bude zahrávať rohový kop.
     
    46
    Striedanie v tíme MFK Ružomberok: z ihriska odchádza Dominik Kunca, prichádza Tihomir Kostadinov.
    Striedanie v tíme MFK Ružomberok: z ihriska odchádza Dalibor Takáč, prichádza Marek Sapara.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Máme za sebou prvý polčas, ktorý možno označiť ako priemerný. Mali sme síce možnosť vidieť zopár zaujímavých šancí na oboch stranách, ale predzápasové očakávania boli o niečo vyššie. Domáci celok dnes vsadil na pevnú defenzívu a udrieť sa snaží po rýchlych kontrách a naopak hostia sa pokúšajú viac kombinovať, čo im zatiaľ nevyhádza podľa predstáv, a tak sme svedkami pomernevyrovnaného stretnutia. My s Vám opäť hlásime približne o 15 minút.
     
    45+3
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+2
    V závere prvého polčasu má Senica možnosť skórovať po nariadenom rohovom kope. Nechajme sa prekvapiť, ako s ním záhoráci vynaložia.
     
    45+1
    V prvom polčase sa bude nadstavovať ešte jedna minúta navyše.
     
    44
    Denis Duga si teraz príliš nerozumel so svojím spoluhráčom v rozohrávke, vďaka čomu lopta putuje za postrannú čiaru. MFK Ružomberok bude zahrávať outové vhadzovanie.
     
    43
    Ivan Krajčírik sa snažil rýchlo rozohrať odkop od vlastnej bránky, ale prihral to presne na kopačku Blažeja Vaščáka. Ten celkom nezmyselne zakončil z prvej. Lopta putuje úplne mimo bránky.
     
    42
    Po krásnej kombinácii sa k lopte dostal Peter Maslo, ktorý sa rozhodol technicky zakončiť. Loptu nasmeroval tesne vedľa ľavej tyčky. Nasledovať bude odkop od bránky FK Senica.
     
    41
    Jakub Krč už behá po ihrisku a hneď bol zapojený do kombinácie svojho celku. Bol to práve on, kto poslal nepresný center presne na hlavu brániaceho hráča, ktorý loptu upratal do bezpečia.
     
    40
    Po dlhšom prerušení sa pokračuje ďalej. Vyzerá to tak, že bude Jakub Krč v poriadku a čoskoro sa pripojí späť medzi svojich spoluhráčov.
     
    38
    Jakub Krč ostáva po prerušení hry ležať na hracej ploche. Pýta si pomoc tímu lekárov. Dúfajme, že bude v poriadku a do hry ešte zasiahne.
     
    37
    Po sérii prihrávok sa k lopte dostal aj Ivan Krajčírik, ktorý s veľkým kľudom na kopačke loptu preposlal vedľa stojacemu spoluhráčovi.
     
    36
    Domáce publikum sa búri! Zdalo sa im, že mali domáci futbalisti zahrávať rohový kop. Bolo to viac ako očividné, ale hlavný rozhodca celú situáciu videl inak. Bude z toho len odkop od bránky Ružomberka.
     
    35
    Marek Rigo poslal ďalší center z pravého krídla, ktorý nasmeroval len do priestoru nikoho. Loptu zachytil brániaci hráč, ktorý zaklada rýchly protiútok.
     
    34
    Samuel Šefčík sa pokúsil ohroziť gólmana technickým zakončením z väčšej vzdialenosti. Toto zakončenie bola iba taká čerešnička na torte pre pozorného Ivana Krajčírika.
     
    33
    Denis Duga poslal mäkkučký center do priestorov, kde si nabiehal jeden z jeho spoluhráčov. Ten sa však k lopte nedostal, pretože bol ako prvý pri nej Dominik Kružliak.
     
    32
    Dominik Kružliak si postrážil svoj priestor a nepustil súpera k lopte. Tá putuje za bránkovú čiaru a nasledovať bude odkop od bránky Ružomberka.
     
    31
    Skvelá obranná činnosť v podaní Olivera Podhorina, ktorý za seba nepustil rozbiehajúci sa útok súpera, a tak získal loptu na svoju stranu.
     
    30
    Dalibor Takáč poslal loptu smerom k bránke. Ťažko povedať, či sa jednalo o center alebo zakončenie, podstatné však je, že František Plach dokázal loptu zachytiť.
     
    29
    Dominik Kunca sa po skvelej prihrávke svojho spoluhráča dostal do samostatného úniku. Ocitol sa zoči-voči gólmanovi, ktorého nedokázal prekonať. To bola príležitosť!
     
    28
    Erik Daniel sa opäť rútil smerom dopredu. Jeho individuálny prienik prešiel až na hranicu veľkého vápna, odkiaľ už nestihol prihrať a o loptu prišiel. Pri lopte sú momentálne záhoráci, ktorí kombinujú na vlastnej polovici
     
    27
    Blažej Vaščák sa snažil dostať po pravej strane ihriska bližšie k vápnu súpera. To sa mu však po skvelej práci brániaceho hráča nepodarilo a o loptu prišiel.
     
    26
    Po nedovolenom zákroku Jakuba Krča zahrávali hostia voľný kop. Na centrovanú loptu si najvyššie vyskočil Peter Maslo, ktorého hlavičkové zakončenie smerovala tesne vedľa pravej tyčky.
     
    25
    Žltú kartu dostáva Jakub Krč (FK Senica).
     
    24
    FK Senica bude zahrávať ďalší rohový kop po zblokovanom centri Olivera Podhorina.
     
    23
    Centrovaná lopta po rohovom kope smerovala do hĺbky šestnástky, kde si loptu pohodlne prevzal hneď prvý brániaci hráč, ktorý ju upratal do bezpečia.
     
    22
    Jeden z domácich hráčov dokázal odcentrovať z pravej strany ihriska. Najlepšie sa v šestnástke zorientoval Dominik Kružliak, ktorý poslal loptu za bránkovú čiaru. FK Senica bude pokračovať rohovým kopom.
     
    21
    Erik Otrísal sa vydal do útoku, kde sa snažil vybojovať loptu na svoju stranu. To sa mu síce podarilo, ale za cenu faulu. MFK Ružomberok má výhodu voľného kopu.
     
    20
    FK Senica má výhodu outového vhadzovania na polovici súpera. To je skvelá príležitosť k usadeniu sa.
     
    19
    Marek Rigo ostáva po súboji ležať otrasený na trávniku. Dúfajme, že bude v poriadku a v hre bude aj naďalej pokračovať bez nejakého zdravotného obmedzenia.
     
    18
    Exekútor rohového kopu sa rozhodol pre krátku rozohrávku, vďaka čomu môže Senica aj naďalej pokračovať vo svojej útočnej snahe.
     
    17
    Domáci sa prvýkrát v zápase usadili na dlhší čas na polovici súpera, vďaka čomu si vybojovali možnosť skórovať po rohovom kope.
     
    16
    Ku realizácii rohového kopu sa postavil Samuel Šefčík, ktorého centrovaná lopta smerovala len do rukavíc dobre postaveného gólmana.
     
    15
    Blažej Vaščák sa snažil poslať center z ľavej strany ihriska, čo mu nevyšlo, ale získal pre svoj tím výhodu rohového kopu.
     
    14
    Erik Daniel sa snažil presunúť hru na druhú stranu ihriska. Jeho pas bol však veľmi nepresný a dokázal ho zachytiť jeden z domácih obrancov.
     
    13
    Lopta sa nachádza na polovici Ružomberku, ale sú to práve hostia, kto ju má pevne pod kontrolou.
     
    12
    FK Senica má výhodu outového vhadzovania na vlastnej polovici ihriska.
     
    11
    Obrovskú šancu spálil Samuel Šefčík, ktorý sa rozhodol poslať loptu z priameho kopu priamo na bránku. Jeho strelecký pokus opečiatkoval len pravú tyč Krajčírovej bránky.
     
    10
    Jakub Krč neustál súboj pred hranicou šestnástky súpera. Hra je prerušená a FK Senica bude zahrávať priamy kop z dobrej pozície na priame ohrozenie.
     
    9
    Erik Daniel sa rozhodol o individuálny prienik, čo mu vyšlo. Prenikol cez trojicu brániacich hráčov a následne z hranice veľkého vápna zakončil. Jeho strelecký pokus smeroval len do priestorov, kde bol pripravený František Plach.
     
    8
    Nermin Haskić sa opäť nachádzal v ofsajdovom postavení. FK Senica bude zahrávať nepriamy voľný kop.
     
    7
    Nermin Haskić si svoj nábeh zle načasoval, pretože sa v čase prihrávky nachádzal v postavení mimo hry.
     
    6
    Peter Gal Andrezly dokázal z pravej strany ihriska poslať prízemný center do šestnástky súpera, ale ten dokázal zachytiť jeden z brániacich hráčov a následne upratať do bezpečia.
     
    5
    Erik Otrísal to v súboji prehnal s agresivitou, čo si Peter Královič všimol a prerušil hru. Hostia budú zahrávať voľný kop z väčšej vzdialenosti.
     
    4
    Už to vyzeralo tak, že sa Oliver Podhorin dostane do vážnej príležitosti, ale v tom ho zastavil verdikt asistenta rozhodcu. Ofsajd!
     
    3
    Hans Nunoo Sarpei zbytočne nešpekuloval a poslal ďalekonosný pokus smerom k bránke. Na jeho strelecký pokus musel gólman reagovať a loptu vytesniť na rohový kop.
     
    2
    Jakub Krč sa po súboji ocitol na trávniku. Hlavný arbiter stál dostatočne blízko, aby si všimol, že sa jednalo o nedovolený zákrok.
     
    1
    FK Senica mala výhodu úvodného výkopu.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    FK Senica: Plach – Podhorin, Otrísal, Medvěděv, Richtárech – Sarpei, Krč, Duga, M. Rigo, Vaščák (C) – Šefčík.
    Náhradníci: Milošovič – Kováč, Romulo Romulo, Červeňák, Malý, Smékal, Ďuriš.

    MFK Ružomberok: Krajčirík – Kružliak (C), Maslo, Qose, Maslo – Takáč, Kunca, Daniel, Pikk – Haskič, Gál-Andrezly.
    Náhradníci: Hajdúch – Már. Almaský, Kupec, Jonec, Kostadinov, Menich, Sapara.

    Rozhodca: Královič – Bobko, Hrmo.
     
    Vážení diváci! Vitajte pri sledovaní on-line textového prenosu! Dnes sa zameriame na 13. kolo našej najvyššej futbalovej súťaže, kde FK Senica privíta na svojom trávniku tím MFK Ružomberok. Poďme si v krátkosti predstaviť aktuálnu formu oboch celkov.

    FK SENICA:

    Záhoráci aj naďalej zažívajú futbalové peklo. Po 12. kole sa nachádzajú na 12. priečke tabuľky bez jediného víťazného zápasu. Na svojom konte majú len dva body, po dvoch remízových výsledkoch. Svojím súperom dovedna nastrieľali len 8 gólov a až 29 inkasovali. Na predposledný Prešov strácajú 6 bodov. Svoj posledný zápas odohrali na ihrisku AS Trenčín, odkiaľ cestovali domov smutný po prehre 4:1. Diváci sa úvodného gólu dočkali až v 41. minúte z kopačky van Haarena. O tri minúty neskôr pridal druhý kúsok Janga. Rovnaký hráč sa trafil aj po zmene strán a to presne v 52. minúte. V 66. minúte to bol už štvorgólový náskok, vďaka presnému zásahu Šuleka. V 80. minúte sa Záhorákom predsalen podarilo skórovať. Výhodu pokutového kopu dokázal využiť Oliver Podhorin.

    MFK RUŽOMBEROK:

    Futbalisti tohto celku sa zubami-nechtami držia v skupine o titul. Momentálne figurujú na 6. priečke so ziskom 19 bodov. Na svojom konte majú päť víťazstiev, štyri remízy a tri porážky. Ich skóre je 20:14. Ťahajú šnúru štyroch zápasov neporaziteľnosti. Vo svojom poslednom ligovom zápase hostili pred zrakmi vlastných fanúšikov Zlaté Moravce, ale tento zápas im nevyšiel úplne podľa predstáv. Ako prví išli do vedenia domáci zásluhou Daniela, ale ich radosť trvala len 6 minút, keď dokázal vyrovnať stav stretnutia Gešnábel. V 42. minúte sa po druhej žltej karte nechal vylúčiť Dobrotka, ale Ružomberok nedokázal využiť početnú výhodu na vsietenie vedúcho gólu, a tak sa zápas skončil remízovým výsledkom 1:1.

    Bookmakeri dnes viac veria Ružomberku, na ktorého víťazstvo je vypísaný kurz 1.55, na remízu to činí 4.00 ana prekvapivé víťazstvo Senice je vypísaný kurz 5.21.

    Z pozície komentátora sa Vám bude hlásiť Róbert Gašpárek.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Róbert Gašpárek


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Senica. Viac informácií tu.

    Góly: 67. Haskič (Gál-Andrezly), 69. Kostadinov (Haskič), 75. Daniel

    Karty:   25. Krč (SEN), 67. Vaščák (SEN) – 71. Kružliak (RUZ)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 7:5. Rohy: 14:2. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 14:11.
    FK Senica: Plach – Podhorin, Otrísal, Medvěděv, Richtárech (70. Kováč) – Sarpei, Krč (79. Smékal), Duga, M. Rigo, Vaščák (C) (73. Romulo Romulo) – Šefčík.
    Náhradníci: Milošovič – Kováč, Romulo Romulo, Červeňák, Malý, Smékal, Ďuriš.

    MFK Ružomberok: Krajčirík – Kružliak (C), Maslo, Qose, Maslo – Takáč (46. Sapara), Kunca (46. Kostadinov), Daniel, Pikk – Haskič, Gál-Andrezly (89. Már. Almaský).
    Náhradníci: Hajdúch – Már. Almaský, Kupec, Jonec, Kostadinov, Menich, Sapara.

    Rozhodca: Královič – Bobko, Hrmo