Trenčín – Trnava 1:2 (kon.)
koniec
AS Trenčín
1:2 (0:0)
FC Spartak Trnava
Nedeľa 29.10.2017, 17:00 • Mestský štadión Trenčín • Niké liga • 14. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90
    Krátko po druhom prichádza tretie striedanie hostí. Na lavičku odišiel Vachtang Čanturišvili, do hry naskočil Oliver Janso.
    90. Mance v šanci prestrelil bránu
    Zdroj: www.huste.tv
     
    90
    Antonio Mance si urobil priestor v pokutovom území, otočil sa s loptou a pravačkou tvrdo vypálil. Nedokázal však trafiť bránu.
     
    89
    Nestor El Maestro chce rozkúskovať záver stretnutia. Preto druhýkrát v zápase strieda, keď sťahuje z ihriska Erika Jirku a posiela do hry Slavka Lukića.
    84. Janga trafil iba bočnú sieť
    Zdroj: www.huste.tv
     
    84
    Domáci futbalisti mohli skórovať zo štandardky. Ricky van Haaren prudko odcentroval z pravej strany, na prvej žrdi stál Rangelo Janga a jeho hlavička iba tesne minula bránu.
     
    77
    Domáci kormidelník vykonal posledné striedanie. Z ihriska odišiel Jakub Paur, ktorého nahradil útočník Antonio Mance.
     
    76
    Peter Čögley vnikol do šestnástky, hodil si loptu medzi dvoch hráčov a teatrálne spadol na trávnik. Hlavný rozhodca mu udelil žltú kartu.
     
    73
    Nestor El Maestro urobil prvé striedanie v dnešnom zápase. Z ihriska odišiel Ján Vlasko, ktorého vymenil Lukáš Greššák.
    68. Ricky VAN HAAREN - 1:2
    Zdroj: www.huste.tv
     
    68
    Trenčín dal gól! Domáci futbalisti nečakane znížili. RICKY VAN HAAREN mal pred sebou veľa priestoru, rozhodol sa vystreliť z diaľky a lopta z jeho kopačky doplachtila až do siete.
     
    62
    Domáci tréner vyprodukoval druhé striedanie v dnešnom stretnutí. Z ihriska odišiel Desley Ubbink, ktorého nahradil Hilary Gong.
    58. Vachtang ČANTURIŠVILI - 0:2
    Zdroj: www.huste.tv
     
    58
    Trnava dala gól! Hostia zvyšujú svoj náskok. Andrej Kadlec zostal voľný v pokutovom území a našiel ešte lepšie postaveného VACHTANGA ČANTURIŠVILIHO, ktorý loptu so šťastím dotlačil do siete.
    55. Čanturišvili nepotrestal chybu Šemrinca
    Zdroj: www.huste.tv
     
    55
    Igor Šemrinec urobil obrovskú chybu. V snahe pomôcť svojmu tímu v rozohrávke zamieril mimo pokutového územia a Vachtang Čanturišvili takmer poslal loptu do odkrytej siete.
    49. Marvin EGHO - 0:1
    Zdroj: www.huste.tv
     
    49
    Trnava dala gól! Fortunaligový líder otvoril skóre. MARVIN EGHO si narazil loptu so spoluhráčom, ktorý mu ju vrátil dovnútra šestnástky a potom prekonal Šemrinca.
     
    40
    Domáci tréner zareagoval na vylúčenie Petra Kleščíka striedaním. Z ihriska odišiel ofenzívne ladený Giorgi Beridze, nahradil ho obranca Peter Čögley.
     
    40
    Erik Jirka takisto uvidel žltú kartu. Slovenský mládežnícky reprezentant zastavil brejk domácich taktickým faulom.
     
    38
    Yasin Pehlivan je prvým potrestaným hráčom na strane hostí. Legionár v drese Trnavy dostal žltú kartu pravdepodobne za protesty.
    36. Peter Kleščík dostal červenú kartu
    Zdroj: www.huste.tv
     
    36
    Marvin Egho unikol defenzíve domáceho tímu, postupoval na bránu Šemrinca a domáci kapitán Peter Kleščík ho stiahol na trávnik. Hlavný rozhodca na to zareagoval červenou kartou.
     
    25
    Jasná žltá karta pre Lukáša Skovajsu. Domáci obranca nebol včas pri lopte a nebyť faulu, Vachtang Čanturišvili by smeroval do rýchleho brejku.
     
    19
    Giorgi Beridze predviedol vynikajúci šprint, ale preváhal ideálny moment na prihrávku, stratil loptu a navyše fauloval. Hlavný rozhodca mu preto udelil žltú kartu.

    Tomáš Lengyel

    Góly: 68. van Haaren – 49. Egho (Pehlivan), 58. Čanturišvili (A. Kadlec)

    Karty:   19. Beridze (TRE), 25. Skovajsa (TRE), 76. Čögley (TRE) – 38. Pehlivan (TRN), 40. Jirka (TRN)   36. Kleščík (TRE)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 5:4. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 14:11.
    AS Trenčín: Šemrinec – Šulek, Kleščík, Lawrence, Skovajsa – El Mahdioui – Paur (77. Mance), van Haaren, Ubbink (62. Gong), Beridze (40. Čögley) – Janga.
    Náhradníci: Chovan – Keston, Zubairu, Gong, Azango, Mance, Čögley.

    FC Spartak Trnava: Vantruba – A. Kadlec, Tóth, Godál (C), Čonka – Sloboda, Pehlivan – Čanturišvili (90. Janso), Vlasko (73. Greššák), Jirka (89. S. Lukić Lukić) – Egho.
    Náhradníci: Chudý – Janso, S. Lukić Lukić, Hladík, Brigant, Greššák, Yilmaz.

    Rozhodca: Marhefka – Slyško, Pozor