Bulharsko – Saudská Arábia 1:0 (kon.) | Turecko – Albánsko 2:3 (kon.) | Poľsko – Mexiko 0:1 (kon.)
koniec
Poľsko
0:1 (0:1)
Mexiko
cz Pondelok 13.11.2017, 20:45Medzinárodný prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro dnešní den vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Dobrou noc! (22:44:15)
     
    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 5:3. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 14:10.
     
    Je konec! Polsko nezvládlo domácí utkání s Mexikem a soupeři podlehlo těsně 0:1! Mexiko vlétlo do utkání mnohem aktivněji a už ve 13. minutě se zásluhou Jimenéze ujalo vedení! Poláci se sice po celou dobu utkání snažili vyrovnat, jenže v první půli zahodil obrovskou šanci Zielinski, jehož rána prosvištěla nad břevnem! Po přestávce hrozil Linetty, jenže ani on netrefil branku. V největší šanci Polska se však ocitl Rybus, ale Corona jeho střelu na přední tyč vykopl na rohový kop!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Kurzawa chtěl urychlit akci Polska prudkou přihrávkou po levé straně. Layůn jeho úmysl přečetl, získal balón pro Mexiko a vyvezl jej na polovinu soupeře.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty.
     
    90
    V samotném závěru utkání poslali domácí fotbalisté do pokutového území dva nepříjemné centry. Mexická obrana si dokázala poradit. Uvidíme, kolik se bude nastavovat.
     
    89
    Mexičané operovali s balónem v blízkosti rohového praporku. Carlos Vela však vymyslel nepřesnou přihrávku a Kurzawa vybojoval míč pro Poláky.
     
    88
    Polsko zahrávalo přímý kop ze zajímavé pozice. Do pokutového území přiletěl nadýchaný centr na malé vápno, jenže Corona si s přehledem došel pro míč.
     
    87
    Wolski dlouho otálel s rozehrávkou na polovině Mexika a nakonec musel zahrát malou domů. Výkon domácích se vůbec nelíbí polskému trenérovi.
     
    86
    Domácí fotbalisté zbytečně ztrácejí míč v blízkosti pokutového území a Mexiko zatím hraje bez větších problémů. Polsko se na zisk míče naopak nadře.
     
    85
    Vela se středem hrací plochy snažil prodrat do pokutového území, jenže obránce Cionek mu na jeho hranici vystavil stopku. Polsko však potřebuje hrát na opačné straně.
     
    84
    Střídání v týmu Polsko: ze hřiště odchází Rybus, přichází Kurzawa.
     
    83
    Layůn odcentroval na hranici pokutového území, odkud se do míče položil Guardado, jehož pokus z voleje minul polskou branku o dobré tři metry.
     
    82
    Mexiko uklidňuje hru kombinací na vlastní polovině hřiště. Nikdo v bílém dresu rozehrávku mexických obránců neatakuje.
     
    81
    Mexiko zahrávalo další rohový kop. Na malém vápně se Peralta pokoušel o zakončení patičkou, jenže důrazný obránce Cionek jeho pokus srazil do bezpečí.
     
    80
    Guardado našel zpětnou přihrávkou volného Peraltu, který si míč navedl na levačku a přízemní střelou jen těsně minul vzdálenější tyč polské branky!
     
    79
    Hostující obránce si poradil s napadajícím Zielinskim a pomohl si malou domů. Mexiko v posledních minutách nepouští soupeře do blízkosti pokutového území.

    Tomáš Kubečka

    Góly: 13. Jimenéz


    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 5:3. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 14:10.
    Poľsko: Szczęsny (C) – Jędrzejczyk (46. Wszołek), Cionek, Jach – Kędziora, Linetty (62. Wolski), Mączyński, Rybus (83. Kurzawa) – Zieliński, Makuszewski (76. Błaszczykowski) – Świerczok (71. Stępiński).
    Náhradníci: Skorupski, Fabiański – Bereszyński, Góralski, Błaszczykowski, Wszołek, Wolski, Kądzior, Frankowski, Kurzawa, Stępiński, Wilczek.

    Mexiko: Corona – Layún, Salcedo (46. Araujo), Ayala (46. Montes), Moreno (63. Vela), Gallardo – D. Reyes, J. dos Santos (74. Govea), Guardado (C) – Aquino (46. Lozano), Jiménez (46. Peralta).
    Náhradníci: Cota, Ochoa – Araujo, Lozano, Vela, Peralta, G. dos Santos, Govea, Antuna, Montes, Damm

    Rozhodca: Drachta – Brandner, Rigler