LA Kings – Florida 4:0 (kon.) | Buffalo – Carolina 1:3 (kon.) | Montreal – Toronto 0:6 (kon.)
Tampa Bay – NY Islanders 3:5 (kon.) | Pittsburgh – Chicago 1:2 (kon.) | Washington – Minnesota 3:1 (kon.)
Nashville – Colorado 5:2 (kon.) | Vancouver – St. Louis 3:4 (po pr.) | San Jose – Boston 1:3 (kon.)
Carolina – NY Islanders 4:2 (kon.)
koniec
Montreal Canadiens
0:6 (0:0, 0:2, 0:4)
Toronto Maple Leafs
cz Nedeľa 19.11.2017, 01:00 • Bell Centre, Montreal • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    55:27 Auston MATTHEWS - 0:6
     
    55:27
    Toronto právě vstřelilo branku!
    AUSTON MATTHEWS rychle zavezl puk do útočného pásma a v levém kruhu pro vhazování napřáhl přes jednoho z hráčů Montrealu k prudké střele zápěstím, která zamířila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány! Demolice pokračuje. Asistence: Mitchell Marner.
    48:59 Auston MATTHEWS - 0:5
     
    48:59
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Mitchell Marner na levém křídle nabral rychlost a další přihrávkou naslepo našel na vzdálenější pravé tyči AUSTONA MATTHEWSE, který nad levým betonem přesouvajícího se Charlieho Lindgrena zamířil do sítě! Toronto vede už 5:0! Asistence: Mitchell Marner a Matt Martin.
    48:11 James van Riemsdyk - 0:4
     
    48:11
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tyler Bozak se na levém křídle ocitl tváří k hrazení, přesto krásnou bekhendovou přihrávkou našel před bránou JAMESE VANA RIEMSDYKA, který vymetl střelou bez přípravy levý horní roh brány! Asistence: Tyler Bozak.
    40:25 Connor BROWN - 0:3
     
    40:25
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Nikita Zajcev napřáhl před vrcholem mezikruží k táhlé střele zápěstím, která byla před bránou zablokována a CONNOR BROWN v blízkosti pravé tyče zvedl puk nad levý beton Charlieho Lindgrena! Leafs na začátku třetí části vedou 3:0! Asistence: Nikita Zajcev a Zach Hyman.
    32:44 Nazem KADRI - 0:2
     
    32:44
    Toronto právě vstřelilo branku!
    NAZEM KADRI si na levém křídle najel na kolmou přihrávku podél hrazení a krásnou střelou zápěstím z kruhu pro vhazování zamířil nad lapačkou Charlieho Lindgrena do bližšího levého horního rohu brány! Maple Leafs vstřelili dva góly v rozmezí 37 sekund a vedou v Bell Centre 2:0! Druhou asistenci si připsal brankář! Asistence: Patrick Marleau a Frederik Andersen.
    32:07 Ron HAINSEY - 0:1
     
    32:07
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tyler Bozak v levém kruhu pro vhazování skvěle podržel puk a poté zpětnou diagonální přihrávkou našel na vrcholu mezikruží najíždějícího RONA HAINSEYHO, který rychlou střelou zápěstím vymetl pravý horní roh brány – 0:1! Asistence: Tyler Bozak a Dominic Moore.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 33. Hainsey (Bozak, D. Moore), 33. Kadri (Marleau, Andersen), 41. Co. Brown (N. Zajcev, Hyman), 49. J. van Riemsdyk (Bozak), 49. Matthews (Marner, M. Martin), 56. Matthews (Marner)


    Montreal Canadiens: Lindgren (49. Niemi) – Jo. Benn, S. Weber (A), Alzner, Petry, Mete, Morrow – Pacioretty (C), Drouin, Galchenyuk – Hudon, Plekanec (A), Gallagher – Byron, Danault, A. Shaw – Deslauriers, J. de La Rose, Froese.
    Toronto Maple Leafs: Andersen (McElhinney) – Rielly (A), Hainsey, Gardiner, N. Zajcev, Borgman, C. Carrick – Hyman, Matthews, W. Nylander – Marleau, Kadri, Komarov (A) – J. van Riemsdyk, Bozak (A), Marner – M. Martin, D. Moore, Co. Brown.

    Rozhodca: Dave Jackson, Ian Walsh. Čároví: Shane Heyer, Steve Barton

    Diváci: 21302