Sparta Praha – Třinec 2:1 (kon.) | Zlín – Mladá Boleslav 1:6 (kon.) | Litvínov – Jihlava 3:0 (kon.)
Liberec – Kometa Brno 4:3 (kon.) | Plzeň – Vítkovice 4:3 (1:0 po s.n.) | Hradec Králové – Chomutov 3:2 (po pr.)
koniec
HC VERVA Litvínov
3:0 (2:0, 1:0, 0:0)
HC Dukla Jihlava
cz Nedeľa 19.11.2017, 15:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga (ČR) • 23. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.
     
    Hezké nedělní odpoledne přeji všem příznivcům ledního hokeje. Dnes se hraje třiadvacáté kolo hokejové extraligy a v jeho rámci budeme sledovat prostřednictvím tohoto online přenosu utkání mezi týmy HC VERVA Litvínov a HC Dukla Jihlava.
     
    HC VERVA Litvínov

    Hráči litvínovské Vervy mají za sebou povedená dvě utkání po reprezentační pauze. Nejprve ve středu porazili na svém ledě Mladou Boleslav 6:3 a v pátek na tuto výhru navázali, když dokázali sebrat všechny tři body v derby s Chomutovem, a to na jeho ledě, kde zvítězili 3:1 a odlepili se tak od samého dna extraligové tabulky. Jsou tedy třináctí s šestadvaceti body. Na poslední pozici klesla Jihlava, kterou dnes Severočeši přivítají na stadionu Ivana Hlinky. Budou potřetí plně bodovat a potvrdí formu posledních dní? To se musíme nechat překvapit.
     
    HC Dukla Jihlava

    Jihlavští hokejisté po výhře nad Vítkovicemi 4:3 chtěli potvrdit tři body také doma na svém kluzišti, ale v souboji s Plzní to nebylo nic jednoduchého. Ačkoli zápas tak jednoznačný nebyl, plzeňští indiáni nakonec urvali těsnou výhru 2:1 a udrželi si tak první pozici v tabulce, Jihlava naopak klesla na samé dno. Na svém kontě má nováček soutěže čtyřiadvacet bodů a dnes na sever Čech jede s cílem získat ty další. Ovšem proti zlepšeném výkonu litvínovského týmu to nebudou mít hosté vůbec jednoduché. Čeká nás ale jistě zajímavý zápas, tak si ho nenechte ujít.
     
    Vzájemná utkání

    Co se týče vzájemných utkání, Jihlava je na tom lépe a vede 1:0 na zápasy v této sezóně. Na svém ledě totiž v říjnu dokázala Litvínov porazit 4:1 a domácí hráči tak mají svému soupeři dnes co vracet. Uvidíme, zda prohru Jihlavě oplatí nebo naopak zda Jihlavští budou znovu úspěšní.
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou.
     
    Úvodní sestavy:

    HC VERVA Litvínov: Petrásek (Kantor) – Sörvik, Kubát (A), Gula, L. Doudera, K. Pilař, Dietz, Z. Sklenička – Jánský, V. Hübl (A), J. Černý – M. Hanzl, Ihnačák, Nejezchleb – Vandas, Gerhát, Trávníček (C) – Jurčík, Válek, Matoušek.

    HC Dukla Jihlava: Volden (Škarek) – Šidlík, Stříteský, Suchánek, de la Rose, Kajínek, Ulrych, D. Váňa – Jiránek, Zeman, Čachotský (C) – Čermák, F. Seman, T. Kubalík – Anděl, Skořepa (A), Žálčík – Rys, R. Hubáček, Diviš (A).

    Rozhodčí: Hodek, Sýkora – Gerát, Hynek.
     
    Oba celky jsou už na ledové ploše a utkání tak za malou chvilku bude moci začít.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:16
    Po vhazování ve středovém kruhu se k puku dostali domácí hráči a zamířili s ním před hostující branku. Tam se ale nikdo ke střele nedostal a Dukla tak otáčí hru na opačnou stranu.
     
    01:01
    Šidlík zamíchal kotoučem v útočném pásmu a poté vystřelil, ale jeho projektil skončil jen vedle litvínovské branky. Petrásek pak puk zachytil a poslal mimo ohrožení vlastní branky.
     
    01:41
    Ulrych nahodil puk před branku Litvínova, nikdo z jeho spoluhráčů ho ale nezachytil a rázem tak skončila další akce hostujícího celku.
     
    02:15
    Po zakázaném uvolnění Jihlavy se hra stěhuje před branku Larse Voldena, kde se bude vhazovat po jeho levé ruce.
     
    02:43
    Karel Kubát si obhodil Čachotského, následně si puk převzal Jakub Černý, jenže ani jemu se nepovedlo zpracování a hosté tak znovu míří směr útočné pásmo.
     
    03:22
    Filip Seman se ocitl volný mezi kruhy, klepal si o přihrávku, ale marně. Domácí si tak přebírají kotouč a pokusí se na druhé straně ohrozit Škarkovu branku.
     
    04:08
    Velká šance Litvínova. Michael Vandas se zčistajasna objevil těsně před brankou Larse Voldena, po přihrávce okamžitě vystřelil a hostující brankář si připsal první vážnější zákrok! Podržel tak svůj tým.

    Takzvaná rybička ???????? #CCMgoalie #CCMhockey #MadeOfHockey (???? Jiří Zaňát)

    Příspěvek sdílený CCM Hockey Czech Republic (@ccmhockeyczechrepublic),

     
    05:18
    Po závaru před brankou Dukly střílel Viktor Hübl a ten trefil levé rameno Voldena. Před ním tak bylo znovu velmi rušno a opět podržel Jihlavu, která znovu neinkasovala.
     
    06:15
    Hosté se v útočné třetině nezdrželi příliš dlouho a hned po chvilce se tak Verva dostává zpět do útočného pásma.
     
    06:45
    Tam od modré čáry střílel Karel Kubát, ale s jeho propagační střelou neměl Volden sebemenší problém. Kotouč poslal hned svým spoluhráčům, aby nechal hru plynout.
     
    06:48
    Přichází první komerční přestávka tohoto utkání.
     
    07:53
    Kubát inkasuje dvě minuty za podražení a už sedí na trestné lavici. První přesilovou hru si tak zahrají hosté.
     
    08:49
    Domácí hráči zatím hrají své oslabení velmi dobře a nyní vyhodili kotouč až před branku Larse Voldena. Hosté tak musí zakládat svou akci znovu.
     
    09:21
    Čachotský dostal přihrávku od Stříteského a vyslal na domácí branku zajímavou střelu. Po ní ale nakonec Michael Petrásek našel kotouč a pro jistotu hned přerušil hru.
     
    09:38
    Po vhazování v obranném pásmu Litvínova získal kotouč Daniel Sörvik a i ten posílá kotouč před jihlavskou branku, kterou hájí jeho norský krajan Lars Volden.
     
    09:53
    Karel Kubát je už na ledové ploše a Litvínov je tedy v plném počtu.
     
    10:08
    Matěj Stříteský vyvezl puk z obranné třetiny Jihlavy a dostal se doprostřed hřiště, jenže dále už nedojel. O puk ho připravil Doudera a otočil směr hry zpět před jihlavskou klec.
     
    11:16
    Peter Jánský si nabrusli na pravou stranu a zblízka pak střílel na Larse Volena, ten ale sklapl své betony a ukryl do nich kotouč. Hra je přerušena a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    11:41
    Další velká šance domácího celku. Jakub Černý byl vysunut do úniku před branku Jihlavy, dostal se až za jihlavskou obranu, kde blafákem střílel na Larse Voldena, jenž si připisuje další přesný zákrok!
     
    12:33
    Střelecky aktivnější jsou zatím hráči Litvínova, kteří na branku Dukly vyslali sedm střel, hosté pak na Petráska vystřelili čtyřikrát.
     
    13:13
    Lukáš Žálčík se natlačil před Michaela Petráska, jenž si také připisuje zákrok. Poté raději před dotírajícími hosty přerušil hru a vhazovat se bude po jeho pravé ruce. To ale až po další komerční pauze, která právě následuje.
     
    13:38
    Hosté jeli tři na jednoho, ale v útočném pásmu poté jejich souhra skončila. Nepřesná rozehrávka Kubalíka končí na obraně Litvínova.
     
    13:56
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Krásná akce na straně domácího celku. Brian Ihnačák si dvakrát vyměnil puk s Nejezchlebem a poté mu předložil přihrávku jak na zlatém podnose, když RICHARD NEJEZCHLEB měl před sebou lehký úkol – trefit prázdnou hostující klec. To se povedlo a domácí se tak ujímají vedení – 1:0. Asistence: Brian Ihnačák.
    13:56 Richard NEJEZCHLEB - 1:0
     
    14:57
    Šidlík putuje na trestnou lavici za držení protihráče a první početní výhodu si zahraje také domácí Litvínov. Po úvodní brance tak má šanci odskočit na dvoubrankový rozdíl.
     
    15:35
    Viktor Hübl střílel z otočky těsně před Voldenovou brankou, ale ten lapačkou podržel kotouč a následně pak raději přerušil hru.
     
    15:48
    Hosté se dokázali osvobodit a poslali kotouč až před domácí branku, tedy před Michaela Petráska a Verva tak začíná další útok znovu od začátku.
     
    16:11
    Krátká pauza. Jihlavská branka byla vychýlena a probíhá její navrácení zpět, kam patří. Za malý okamžik se tak bude pokračovat vhazováním těsně před ním.
     
    16:37
    Skrumáž před brankou Jihlavy, ve které se k puku dostal Viktor Hübl, ale Lars Volden byl opět pozorný a po několika odrazech kotouč zachytil a hru nechal plynout dále.
     
    16:57
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    17:52
    Menší tlak Litvínova pokračuje i nadále. Trávníček vybojoval kotouč u mantinelu a poslal puk Gerhátovi, ale ten netrefil hostující branku ideálně.
     
    18:25
    David Kajínek přidržel Michala Trávníčka a putuje na trestnou lavici. Nabízí tak domácímu celku další přesilovou hru.
     
    18:33
    Pilař střílel od modré čáry a jeden z jihlavských obránců lehl do jeho střely a obětavým zákrokem tak zastavil akci domácích. Následně pak se hosté osvobozují.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:10
    Hosté se dostali do šance ve vlastním oslabení, z dobré pozice střílel Šidlík, ale jeho rána končí na Petráskovi. Následně se před domácí klecí strhla menší potyčka a uvidíme, proč k ní došlo.
     
    19:10
    Petr Šidlík totiž sekl litvínovského hráče a sudí mu uděluje dvouminutový trest. Hosté tak jdou do tří.
     
    19:56
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí měli před jihlavskou brankou velký tlak a nakonec se v závěru prvního dějství prosazují podruhé. Dvojnásobnou přesilovku využil KAREL KUBÁT, který dostal nabito od Guly a po jeho dělovce z vrcholu pravého kruhu se kotouč odrazil od Stříteského a skončil za Voldenovými zády – 2:0. Verva si tak bere dvoubrankový náskok. Asistence: Jiří Gula a Brian Ihnačák.
    19:56 Karel KUBÁT - 2:0
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je za námi. V ní jsme viděli dvě branky a obě do jihlavské sítě. Nejprve ve čtrnácté minutě otevřel účet dnešního duelu Richard Nejezchleb, jenž po přesném pasu od Ihnačáka otevřel účet dnešního zápasu. A čtyři vteřiny před vypršením první periody pak využil dvoujnásobnou početní výhodu Litvínova Karel Kubát, který dělovkou z vrcholu pravého kruhu prostřelil i za pomoci Matěje Stříteského Larse Voldena. Domácí tak mají před druhou třetinou náskok o dva góly. Uvidíme, co nám přinese další dějství, které začne přibližně v 16:20.
     
    Střely na branku: 15 – 7
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:11
    Litvínovští pokračují v klasické početní výhodě a už se nastěhovali do útočného pásma. Zatím ale branku hostů neohrozili.
     
    20:51
    Hübl střílel těsně před brankou Jihlavy, ale jeho rána skončila vedle branky hostů a ti se hned znovu dokázali osvobodit. Jejich početní nevýhoda už pomalu končí.
     
    21:10
    Jihlava je v plném počtu.
     
    21:56
    Střela Lukáše Žálčíka skončila na rameni Michaela Petráska a ten tak zabránil šanci Jihlavy. Hru nechal plynout a do útočného pásma míří znovu domácí hokejisté.
     
    22:38
    Lukáš Žálčík byl znovu aktivní před litvínovskou brankou, ale jeho přízemní střela končí pouze na obraně Vervy, která posílá puk mimo ohrožení vlastní branky a domácí jdou útočit.
     
    23:12
    Zbyněk Sklenička dostává dvě minuty za vysokou hůl a hosté mají šanci dostat se Litvínovu na dostřel jediné branky v přesilové hře.
     
    23:39
    Dělovka Matěje Stříteského od modré čáry končí na pravém betonu Michaela Petráska, poté puk zachytila obrana domácích, vyhodit se jí ho ale nepovedlo. Dukla tak stále drží útočnou třetinu.
     
    24:15
    Nyní se to už hráčům Vervy povedlo. Kotouč po Trávníčkově vyhození končí až před Larsem Voldenem. Hosté tak zakládají svou akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    24:58
    Před Michaela Petráska si sjel Lukáš Žálčík, ale ke střele se nakonec nedostal a naopak Litvínovští posílají kotouč znovu až před Larse Voldena.
     
    25:12
    Litvínov je v plném počtu.
     
    26:01
    Jiří Gula pálil od modré čáry a puk skončil jen těsně nad brankou Larse Voldena, který se ale pro jistotu ještě natáhl a rukou chtěl puk vytěsnit, což nakonec nemusel.
     
    26:19
    Na řadě je další komerční přestávka.
     
    26:32
    Hosté jsou ve druhé části hry rozhodně aktivnější, než tomu bylo v první třetině. Zatím ale své šance přetavit v kontaktní branku nedokázali.
     
    27:13
    Litvínovští měli další obrovskou šanci před jihlavskou klecí. Před brankou Larse Voldena střílel Ondřej Jurčík z pravé strany a norský brankář ve službách Dukly připravil další parádní zákrok!
     
    28:26
    Na druhé straně se uvolnil Anděl, ale jeho střela zamířila jen do připravené lapačky Michaela Petráska. Domácí poté míří zpět před hostující branku.
     
    29:09
    Rys napadal rozehrávku Martina Hanzla s Ihnačákem a domácí se tentokráte ke střele před Voldenem nedostali.
     
    29:55
    Jsme v polovině utkání a domácí Verva stále vede rozdílem dvou branek. Hosté jsou ale čím dál více aktivnější a prahnou po kontaktní brance. Dočkají se?
     
    30:47
    Domácí hráči zakládali další slibnou akci, jenže je zastavilo postavení mimo hru a ta se tak stěhuje zpět do středního pásma, kde se také bude za malou chvilku vhazovat.
     
    31:15
    Josef Skořepa špatně zpracoval kotouč a výsledkem toho byl zisk kotouče pro Litvínov, jenže Peter Jánský následně pak do blízkosti branky Jihlavy neprošel.
     
    31:45
    Další průnik hostů do útočného pásma. Jihlavu ale zastavila další špatná rozehrávka hráčů Dukly a opět se tak Michael Petrásek nemusel ve svém brankovišti příliš nadřít.
     
    32:08
    Matěj Stříteský vyslal vzdušnou střelu na branku Vervy a kotouč se málem snesl za Petráskova záda. Jenomže jeden z domácích obránců nebezpečí uhasil, když pohotově kotouč odvrátil mimo nebezpečí!
     
    33:08
    Hosté jen nahodili puk do útočného pásma, sami ho ale nedojeli. Daniel Sörvik ovšem ano a hned založil další akci litvínovského celku.
     
    33:57
    No a na druhé straně pak přišla další velká šance pro domácí. Viktor Hübl bleskově sjel na pravý kruh, odkud vyslal pořádnou pumelici, ale tu zastavil Lars Volden!
     
    34:37
    Na řadě je další komerční přestávka.
     
    34:47
    Po ní stříleli hosté na branku domácích, kde byl připraven Michael Petrásek a svým zákrokem tak podržel domácí tým. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    35:08
    Jiránek operoval s kotoučem před brankou Michaela Petráska a ten si znovu připsal další zákrok. Kotouč přikryl svojí lapačkou a znovu přerušil hru. Vhazování nyní proběhne po jeho levé ruce.
     
    35:29
    Michal Trávníček spěchal na opačnou stranu, ale před brankou Jihlavy se ke střele nedostal. Domácí tak ztrácejí pásmo a musejí se vracet zpět do obranné třetiny.
     
    36:06
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Verva jde do tříbrankového náskoku. TOMÁŠ MATOUŠEK se před brankou Jihlavy dostal k odraženému kotouči a prakticky nikým nehlídaný dokázal trefit zařízení a svou vůbec první brankou v extralize navyšuje vedení svého celku – 3:0. Jeho spoluhráči mu pak po právu přivezli od rozhodčích puk na památku. Asistence: Ondřej Jurčík a Jiří Gula.
    36:06 Tomáš MATOUŠEK - 3:0
     
    36:44
    Po vhazování v útočném pásmu pálil Karel Kubát a v pozoru musel být znovu Lars Volden, který jeho střelu zlikvidoval.
     
    37:04
    Na druhé straně zastavil střelu Čermáka Daniel Sörvik a hned na to se Verva procpala znovu do útočné třetiny, kde se pokusí znovu ohrozit Larse Voldena.
     
    37:35
    Kajínek pálil od modré čáry a Michael Petrásek musel do rozkleku. Další jeho zákrok a hned poté se na opačnou stranu vydali jeho spoluhráči.
     
    37:53
    Ofsajd zastavil hokejisty Jihlavy a hra se tak stěhuje zpět do středního pásma. Tam se bude v závěru druhé třetiny ještě vhazovat.
     
    38:06
    Michal Trávníček vybojoval kotouč za vlastní brankou, ven z pásma ho ale nedokázal vyvézt a hosté se tak stále drží před brankou Michaela Petráska.
     
    38:34
    David Váňa putuje na trestnou lavici za napadení a domácí Verva má k dispozici další přesilovou hru.
     
    38:44
    Hübl nahrával před branku hostů, kde ale byla připravena hůl jednoho z obránců Dukly a ten pak kotouč poslal až před Michaela Petráska.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:30
    Jiří Gula pálil od modré čáry, ale kotouč se odrazil od obrany Jihlavy a ta znovu pomohla Voldenovi. Na druhé straně unikl Čermák ve vlastním oslabení, ale jeho střela skončila v lapačce Petráska.
     
    39:50
    Ještě pokus na druhé straně, domácí to už ale v této části hry nestihli a další jejich početní výhoda tak bude přerušena přestávkou mezi třetinami.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhé dějství je za námi. V něm přidal v sedmatřicáté minutě třetí branku Tomáš Matoušek, jenž tak oslavil první branku v extralize. Litvínov tak má náskok před třetí třetinou. Hosté ale rozhodně nic nevzdají a pokusí se ve třetí části hry s utkáním ještě něco udělat. Třetí třetina začne přibližně v 17:15.
     
    Střely na branku: 23 – 19
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:34
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    40:57
    Richard Nejezchleb prolétl do útočného pásma a mezi kruhy si o přihrávku klepal Brian Ihnačák, ale té se nakonec nedočkal, neboť obrana Jihlavy tuto situaci Nejezchlebovi znemožnila.
     
    41:23
    Verva drží útočné pásmo a snaží se něco před Voldenem vymyslet. Ale zatím se ke střele hráči Litvínova nedostali. Následně pak se i sami vykázali z útočného pásma.
     
    42:27
    Lukáš Válek se dostal do dobré palebné pozici, z pravého kruhu ale svou dělovkou Larse Voldena nepřekonal.
     
    42:59
    Dukla znovu čelila útoku Litvínova, nakonec se ale k puku dostal Ulrych a sám poté zakládá další jihlavskou akci. Dukla stále ztrácí tři branky a čas začíná velmi rychle utíkat.
     
    43:53
    Stanislav Dietz si sjel na levý kruh a Martin Hanzl mu připravil dobrou pozici ke střele. Jenže Dietzova rána byla až příliš zvednuta a kotouč skončil jen vysoko nad brankou Larse Voldena.
     
    44:36
    Lukáš Anděl sklepl kotouč, který následně pak se zaviněním jednoho z domácích skončil v hledišti. Puk tak zmizel z dohledu sudích a hra se stěhuje do středního pásma.
     
    45:23
    Adam Zeman střílel z prostoru mezi kruhy a Michael Petrásek musel po delší době zasahovat. Kotouč skončil v jeho lapačce a hra je přerušena.
     
    45:33
    Na trestnou lavici usedá kapitán Vervy Michal Trávníček za nedovolené bránění a hosté mají k dispozici další početní výhodu.
     
    46:03
    Domácí se hned dokázali osvobodit a poslali kotouč až před branku jihlavské Dukly. Ta musí zakládat další svou akci z hloubi své obranné třetiny.
     
    46:58
    A další zisk kotouče pro litvínovský tým, který ho znovu velmi rychle posílá pryč z vlastního obranného pásma. Verva zatím své oslabení zvládá velmi dobře.
     
    47:33
    Trávníček je na ledové ploše a Litvínov, který se ubránil bez větších problémů, je v plném počtu.
     
    47:53
    Následuje další komerční přestávka.
     
    47:58
    Jihlavští znovu nahodili puk do útočného pásma, ale bylo to opět bez šance na střelu. Puk za vlastní brankou chytil Michael Petrásek a posílá ho hned mezi své spoluhráče, kteří míří na opačnou stranu.
     
    49:14
    Tomáš Kubalík sekl soupeře a dostává dvě minuty. Je tu další přesilovka pro litvínovský celek.
     
    49:32
    A další vyloučení hostů. Hubáček taktéž dostal dvě minuty za sekání a Litvínov bude hrát dlouhou přesilovku pět na tři.
     
    49:54
    Lars Volden zachytil střelu Petera Jánského a následně pak přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    50:28
    Brian Ihnačák se dostal těsně před jihlavskou branku a poté nadvakrát zkoušel zasunout puk za Voldenova záda, to se mu ale nepovedlo. Hosté se pak osvobozují.
     
    51:14
    Kubalík je na ledě a Jihlava je ve čtyřech.
     
    51:32
    Jihlava je v plném počtu.
     
    52:26
    Hosté nebyli daleko od kontaktního gólu! Po jejich střele se kotouč došoural k brankové čáře a už to vypadalo, že skončí za. Jenže Daniel Sörvik přispěchal a na poslední chvíli poslal kotouč ven z brankoviště.
     
    52:26
    Následuje další komerční přestávka.
     
    53:04
    Hosté se ještě pokoušejí dostat se alespoň k brance, která by je mohla vrátit zpět do hry. Zatím se jim to ale nedaří a to i díky pozorné obraně Vervy, která je do zakončení nepouští.
     
    53:23
    Dnešnímu utkání přihlíží 4 895 diváků.
     
    53:23
    Tomáš Matoušek dostává dvě minuty za napadení a nabízí tak hostům další přesilovou hru.
     
    53:52
    Verva se opět dobře brání a nyní dokonce zamířila do útočného pásma. Domácí tak pošetřili cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    55:10
    Síly na ledě se srovnají. Suchánek dostává dvě minuty za vysokou hůl a uvidíme tedy hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    55:23
    Verva je kompletní a začíná její zkrácená přesilová hra.
     
    55:46
    Nejezchleb si sjel před Voldena a svou střelou poslal puk do betonu brankáře Jihlavy. Kotouč pak skončil v ochranné síti.
     
    56:26
    Gula s Kubátem založili další akci domácích, poté si puk převzal Hübl a poslal ho Černému, který ale nezakončil. Nicméně domácí se stále drží v útočném pásmu a kombinují před Voldenem.
     
    57:10
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    57:26
    Obrana Litvínova nyní pomohla Petráskovi, který nemusel zasahovat a hned na to pak Verva míří do útočného pásma. Hosté už mají pramálo času něco se zápasem udělat.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:35
    Hosté mají kotouč na svých holích a ještě se pokouší dostat do útočného pásma. To se povedlo a před Petráskem střílel Čachotský, kapitán Jihlavy ale svou střelu poslal mimo tři tyče.
     
    59:02
    Tomáš Matoušek inkasuje dvě minuty za hrubost a už sedí na trestné lavici. Přesilovka pro Jihlavu.
     
    59:28
    Verva se po zisku kotouče osvobodila a kotouč zamířil až před Larse Voldena.
     
    59:55
    Jihlavští hráči mají kotouč na svých holích a už vědí, že se zápasem nic neudělají. Naopak hráči Litvínova budou slavit potřetí v řadě výhru za tři body.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Ve třetím dějství jsme už žádnou branku neviděli a domácí tak své tříbrankové vedení udrželi. Hosté naopak nedokázali nepříznivý stav odvrátit a z ledu Litvínova si tak neodvezou ani bod a jsou stále na posledním místě tabulky. Domácí připisují tři body potřetí za sebou a jsou to tak pro ně další veledůležité body.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek nedělního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (17:52:08)

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 14. Nejezchleb (Ihnačák), 20. Kubát (Gula, Ihnačák), 37. Matoušek (Jurčík, Gula)


    HC VERVA Litvínov: Petrásek (Kantor) – Sörvik, Kubát (A), Gula, L. Doudera, K. Pilař, Dietz, Z. Sklenička – Jánský, V. Hübl (A), J. Černý – M. Hanzl, Ihnačák, Nejezchleb – Vandas, Gerhát, Trávníček (C) – Jurčík, Válek, Matoušek.
    HC Dukla Jihlava: Volden (Škarek) – Šidlík, Stříteský, Suchánek, de la Rose, Kajínek, Ulrych, D. Váňa – Jiránek, Zeman, Čachotský (C) – Čermák, F. Seman, T. Kubalík – Anděl, Skořepa (A), Žálčík – Rys, R. Hubáček, Diviš (A).

    Rozhodca: Hodek, Sýkora – Gerát, Hynek

    Diváci: 4 895