Sparta Praha – Třinec 2:1 (kon.) | Zlín – Mladá Boleslav 1:6 (kon.) | Litvínov – Jihlava 3:0 (kon.)
Liberec – Kometa Brno 4:3 (kon.) | Plzeň – Vítkovice 4:3 (1:0 po s.n.) | Hradec Králové – Chomutov 3:2 (po pr.)
koniec
HC VERVA Litvínov
3:0 (2:0, 1:0, 0:0)
HC Dukla Jihlava
cz Nedeľa 19.11.2017, 15:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga (ČR) • 23. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    36:06 Tomáš MATOUŠEK - 3:0
     
    36:06
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Verva jde do tříbrankového náskoku. TOMÁŠ MATOUŠEK se před brankou Jihlavy dostal k odraženému kotouči a prakticky nikým nehlídaný dokázal trefit zařízení a svou vůbec první brankou v extralize navyšuje vedení svého celku – 3:0. Jeho spoluhráči mu pak po právu přivezli od rozhodčích puk na památku. Asistence: Ondřej Jurčík a Jiří Gula.
    19:56 Karel KUBÁT - 2:0
     
    19:56
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí měli před jihlavskou brankou velký tlak a nakonec se v závěru prvního dějství prosazují podruhé. Dvojnásobnou přesilovku využil KAREL KUBÁT, který dostal nabito od Guly a po jeho dělovce z vrcholu pravého kruhu se kotouč odrazil od Stříteského a skončil za Voldenovými zády – 2:0. Verva si tak bere dvoubrankový náskok. Asistence: Jiří Gula a Brian Ihnačák.
    13:56 Richard NEJEZCHLEB - 1:0
     
    13:56
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Krásná akce na straně domácího celku. Brian Ihnačák si dvakrát vyměnil puk s Nejezchlebem a poté mu předložil přihrávku jak na zlatém podnose, když RICHARD NEJEZCHLEB měl před sebou lehký úkol – trefit prázdnou hostující klec. To se povedlo a domácí se tak ujímají vedení – 1:0. Asistence: Brian Ihnačák.

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 14. Nejezchleb (Ihnačák), 20. Kubát (Gula, Ihnačák), 37. Matoušek (Jurčík, Gula)


    HC VERVA Litvínov: Petrásek (Kantor) – Sörvik, Kubát (A), Gula, L. Doudera, K. Pilař, Dietz, Z. Sklenička – Jánský, V. Hübl (A), J. Černý – M. Hanzl, Ihnačák, Nejezchleb – Vandas, Gerhát, Trávníček (C) – Jurčík, Válek, Matoušek.
    HC Dukla Jihlava: Volden (Škarek) – Šidlík, Stříteský, Suchánek, de la Rose, Kajínek, Ulrych, D. Váňa – Jiránek, Zeman, Čachotský (C) – Čermák, F. Seman, T. Kubalík – Anděl, Skořepa (A), Žálčík – Rys, R. Hubáček, Diviš (A).

    Rozhodca: Hodek, Sýkora – Gerát, Hynek

    Diváci: 4 895