Trenčín – B. Bystrica 4:2 (kon.) | Nové Zámky – Lipt. Mikuláš 0:4 (kon.) | Žilina – Nitra 2:4 (kon.)
Košice – Poprad 3:1 (kon.) | Zvolen – Detva 6:2 (kon.)
koniec
HC Košice
3:1 (1:1, 1:0, 1:0)
HK Poprad
Nedeľa 19.11.2017, 17:00 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 21. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    50:39
    Košice dali gól!
    Konečne prišiel potrebný impulz v podaní ďalšieho gólu. Prezentovali sa ním Košice, ktoré sa radujú po nenápadnej útočnej akcii. Do listiny strelcov sa zapísal EDIUARD ŠEDIVÝ. Asistencie: Marek Hovorka, Petr Kafka.
     
    21:06
    Košice dali gól!
    Košice sa po druhýkrát v zápase dostávajú do vedenia. Defenzíva Popradu zaspala na vavrínoch, výsledkom čoho bol samostatný únik. MAREK HOVORKA už v tejto situácii nemohol zaváhať. Asistencie: Lukáš Matejka, Petr Kafka.
     
    19:22
    Poprad dal gól!
    Tak napokon je tu vyrovnávajúci gól Popradu! Ten sa usadil v pásme súpera, kde niekoľkými prihrávkami pomotal hlavu domácej defenzíve. Do siete napokon puk dostal ALEŠ JEŽEK. Asistencie: Štefan Fabian, Dávid Buc.
     
    06:47
    Košice dali gól!
    Košice sa po peknej akcii ujali vedenia. Všetkému predchádzala prihrávka na modrú čiaru, odkiaľ prišla pekná kolmica do ľavého kruhu. PETR KAFKA sa tu efektne uvoľnil, potiahol si puk do strany, položil Ivanova na ľad a skóroval. Asistencie: Eduard Šedivý, Jakub Suja.

    Lukáš Pancurák

    Góly a asistencie: 7. Kafka (Šedivý, Suja), 22. Hovorka (Matejka, Kafka), 51. Šedivý (Hovorka, Kafka) – 20. Ježek (Fabian, Buc)


    HC Košice: Habal (Škorvánek) – Kessel, Pulli, Michalčin, Matejka, Dudáš, Šedivý – Hričina, Boltun, Nagy – Kafka, Hovorka, Suja – Klíma, Pacan, Koyš – Novotný, Vrábeľ, Petráš
    HK Poprad: Ivanov (Corbeil) – König, Brejčák, Ježek, Fabian, Dinda, Jáchym, McDowell, Paločko – Svitana, Mlynarovič, Buc – Šitikov, Heizer, Hvila – Abdul. Vartovník, Bondra – Štrauch, Lichanec, Kroták

    Rozhodca: Novák, D. Konc – Jobbágy, M. Korba