Trenčín – B. Bystrica 4:2 (kon.) | Nové Zámky – Lipt. Mikuláš 0:4 (kon.) | Žilina – Nitra 2:4 (kon.)
Košice – Poprad 3:1 (kon.) | Zvolen – Detva 6:2 (kon.)
koniec
HC MIKRON Nové Zámky
0:4 (0:0, 0:1, 0:3)
HK 32 Liptovský Mikuláš
Nedeľa 19.11.2017, 16:00 • Zimný štadión Nové Zámky • Tipos Extraliga (SR) • 21. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:43
    Milan Hruška sa pustil do Andreja Laca a chcel vyprovokovať bitku. Obaja hráči však zostali zakliesnení v zápasníckom chvate a neuštedrili si presné údery. Rozhodcovia udelili obom aktérom rovnaké tresty (2+2+10 minút)
     
    55:28
    Liptovský Mikuláš dal gól! Kuriózny moment v Nových Zámkoch. Spilar prihrával spoza brány, puk sa odrazil priamo do Kováča a pohotový MAROŠ PIATKA ho prepasíroval do siete. Bez asistencie.
     
    43:38
    Liptovský Mikuláš dal gól! Hostia sa usadili v útočnom pásme a svoj pobyt pred Kováčom zužitkovali na tretí presný zásah. V blízkosti bránkoviska zostal stáť MATÚŠ SUKEĽ a pohodlne usmernil puk do siete. Asistencia: Martin Kriška.
     
    43:15
    Konštrukcia brány zvonila aj na opačnej strane klziska. Nenápadné bekhendové zakončenie Špirka skončilo na hornej žŕdke.
     
    42:23
    Veľká príležitosť hostí. Strelu Radoslava Suchého tečoval tesne pred Kováčom Maroš Piatka a puk pravdepodobne skončil na žŕdke.
     
    40:28
    Liptovský Mikuláš dal gól! Hostia nemusia smútiť po nepremenenom trestnom strieľaní. O pár sekúnd neskôr vypálil od modrej čiary Marek Pacalej a puk dorazil do siete JAKUB LANGHAMMER. Asistencie: Maroš Piatka, Marek Pacalaj.
     
    40:15
    Marek Uram sa dostával do samostatného nájazdu na brankára Kováča, ale v poslednej chvíli ho podrazil Arturs Salija, takže hlavný rozhodca naradil trestné strieľanie.
     
    34:48
    Nové Zámky na chvíľu zovreli svojho súpera a Maroš Piatka oslobodil Liptákov iba za cenu zakázaného uvoľnenia. Tréner hostí na to reagoval timeoutom.
     
    26:50
    Liptovský Mikuláš dal gól! Hostia síce nevyužili presilovku, ale tesne po jej skončení otvorili skóre. Kováč neudržal jednoduchú strelu z hokejky Rapáča a následná dorážka LUKÁŠA PAUKOVČEKA skončila v sieti. Asistencia: Branislav Rapáč.
     
    26:27
    Andrej Košarišťan urobil veľkú chybu v rozohrávke za vlastnou bránou. Lantoši prihral voľnému Škodovi, ale gólman Liptákov sa stihol vrátiť na svoje miesto a výborne zakročil.
     
    24:45
    Liptáci majú druhú presilovkovú príležitosť. Dve trestné minúty za podrazenie si odpyká Dominik Rehák.
     
    21:53
    Domáci hokejisti dostávajú výhodu presilovky. Dve trestné minúty za hákovanie si odsedí Patrik Števuliak.
     
    21:03
    Košarišťan mal teraz šťastie, že Šimekovo nenápadné nahodenie od modrej čiary skončilo iba bránkovej konštrukcii. Gólman Liptákov napokon puk priľahol.
     
    06:29
    Opäť sa bude vylučovať, ale v tomto prípade na strane domácich. Jiří Cetkovský tvrdo zrazil na ľad Jána Tabačka a dostal nekompromisný trest 5 minút + DKZ.
     
    03:30
    Veľká šanca domáceho tímu. Novotný našiel krížnou prihrávkou pred bránou úplne voľného Zbořila, ale jeho zakončenie zblízka zastavil tesne pred čiarou Košarišťan.
     
    02:20
    Prichádza ďalšie vylúčenie na strane hostí a v tomto prípade veľmi zbytočné. Matúš Sukeľ pri napádaní podrazil brankára Kováča a inkasoval dvojminútový trest.
     
    01:39
    Rozhodcovia dnes prvýkrát vylučujú. Dve trestné minúty za hákovanie dostal hosťujúci útočník Lukáš Paukovček.

    Tomáš Lengyel


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 27. Paukovček (Rapáč), 41. Langhammer (Piatka, Pacalaj), 44. Sukeľ (Kriška), 56. Piatka


    HC MIKRON Nové Zámky: Kováč (Nagy) – M. Jass, Salija, M. Novák, Plášil, Šimek, Hruška, Trávniček, Štumpf – Zbořil, Novotný, Cetkovský – Moňa, Špirko, Rajenko – R. Varga, Škoda, Lantoši – Fábry, Rehák. K. Jass.
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Košarišťan (Hollý) – Nádašdi, Luža, Tabaček, Moravčík, Nemec, Suchý, Nitriansky, Pacalaj – Kriška, M. Sukeľ, Uram – Spilar, Langhammer, Piatka – B. Rapáč, Paukovček, J. Sukeľ – Števuliak, Lištiak, Laco.

    Rozhodca: Fridrich, Kubuš – Kacej, Synek.