Zlaté Moravce – Michalovce 0:1 (kon.) | Trenčín – Ružomberok 1:2 (kon.) | Podbrezová – Slovan Bratislava 1:1 (kon.)
Senica – Prešov 1:0 (kon.) | Trnava – Žilina 0:3 (kon.)
koniec
AS Trenčín
1:2 (1:0)
MFK Ružomberok
Sobota 25.11.2017, 14:00 • Mestský futbalový štadión na Sihoti Trenčín • Niké liga • 17. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 14:00.
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá AS Trenčín a MFK Ružomberok. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 14:00!

    Cez víkend opäť pokračuje aj naša najvyššia futbalová súťaž – Fortuna liga. V tomto prenose zavítame na Mestský štadión v Trenčíne, kde domáci AS privíta hostí z Ružomberka. Pre oba tímy je toto dôležité stretnutie, pretože bojujú o prvú šestku.

    AS Trenčín:
    Ako je už známe, Trenčín po trénerskej výmene začal zbierať víťazstvá a stúpať v tabuľke. Momentálne má AS po 15 zápasoch na svojom konte 24 bodov a nachádza sa tak na 7. mieste. Posledná forma domácich je veľmi impozantná, z piatich zápasov 4 vyhrali a prehrali len jeden a to proti lídrovi z Trnavy. Trenčín neodohral zápas 16. kola, pretože v Michalovciach bol nespôsobilý stav hracej plochy a tak majú domáci ešte zápas k dobru. Naposledy sa tak Trenčín predstavil v Podbrezovej, ktorej uštedril poriadny debakel v podobe 8:1!

    MFK Ružomberok:
    Hosťujúcemu mužstvu sa momentálne celkom darí a drží sa tak v boji o prvú šestku. Ružomberok doposiaľ odohral 16 stretnutí a na svojom konte má 27 bodov, čo ho radí na 5. miesto v ligovej tabuľke. Aj posledná forma hostí je veľmi priaznivá, z posledných piatich zápasov 2 vyhrali a 3 remizovali. Naposledy sa Ružomberok predstavil doma proti Podbrezovej a zápas pohodlne vyhral 3:0!

    Posledný vzájomný zápas:
    Ten sa odohral ešte v auguste na pôde Ružomberka a diváci v ňom videli divokú prestrelku. Zápas sa napokon skončil remízou 3:3!

    Favorit:
    Tabuľkové postavenie je teda trocha skreslené, pretože domáci majú o zápas menej a mužstvá tak delia od seba tri body. Stávkové kancelárie však favorizujú Trenčín. Osobne si myslím, že budeme svedkami zaujímavého stretnutia, pri ktorého sledovaní sa snáď nudiť nebudeme.

    Z pozície komentátora tohto prenose vám zápas sprostredkuje Miroslav Revaj.
     
    Úvodné zostavy:

    AS Trenčín: Šemrinec – Čögley, Kleščík (C), Lawrence, Skovajsa – El Mahdioui – Paur, Ubbink, Gong, Azango – Janga

    Náhradníci: Chovan – Zubairu, Klooster, Beridze, Šalata, Čataković, Kvocera

    MFK Ružomberok: Macík – Jonec, Maslo, Kružliak (C), Pikk – Qose, Kochan, Takáč – Daniel, Haskič, Gál-Andrezly

    Náhradníci: Krajčirík – Kupec, Gerec, Maslo, Kostadinov, Menich, Sapara

    Rozhodca: Filip Glova – Peter Bednár, Peter Jenčura – Dušan Sedlák
     
    Príjemné futbalové popoludnie prajem všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Do začiatku 17. kola Fortuna ligy medzi mužstvami AS Trenčín a MFK Ružomberok už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch mužstiev. Divákov na Sihoti čaká podľa prognóz zaujímavé stretnutie, ktoré tak úplne jasného favorita nemá, obe mužstvá však potrebujú zbierať víťazstvá, aby sa udržali v boji o prvú šestku. Toto stretnutie povedú z pozície rozhodcov páni Filip Glova ako hlavný, na čiarach mu budú asistovať Peter Bednár a Peter Jenčura, štvrtým náhradným rozhodcom je Dušan Sedlák.

    V dejisku diania je tak už všetko na toto stretnutie pripravené, čaká sa len na príchod aktérov a arbitrov tohto zápasu. Pri sledovaní nášho online prenosu želám príjemný športový zážitok, z pozície komentátora ho sprostredkuje Miroslav Revaj.
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, zápas sa tak čoskoro začne!
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Prvý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali domáci futbalisti, ktorí nastupujú v bielych dresoch. Hostia z Ružomberka majú na seba dresy oranžové.
     
    1
    Žltú kartu dostáva Ján Maslo (MFK Ružomberok).
     
    2
    Tak to je veľmi nepríjemný moment! Ján Maslo škaredo poslal k zemi Jakuba Paura a ten sa ledva dvíha z trávnika, pomôcť mu musia spoluhráči a aj lekári. Našťastie vyzerá byť domáci futbalista v poriadku a bude aj môcť pokračovať v hre.
     
    3
    Domáci vstupujú do tohto zápasu veľmi aktívne, Ubbink potiahol loptu smerom k bráne hostí a Kružliak ho musel včas odzbrojiť. AS tak ešte získava aut na útočnej polovičke.
     
    4
    Trenčín však už následne nič z pobytu na súperovej polovičke nevyťažil a k lopte sa tak dostáva Ružomberok. Hostia sa nikam neponáhľajú a snažia sa niečo vymyslieť cez postupné prihrávky.
     
    5
    Ani Ružomberok napokon nič zaujímavého nevymyslel a tak sa ihneď dopredu vydalo domáce mužstvo. Z pravej strany smeroval center pred bránu hostí a Kružliak odpratal loptu na prvý rohový kop v zápase.
     
    6
    Rohový kop domácich zahrával Ubbink, ale Kochan center na bližšiu tyč odvrátil na ďalší rohový kop. Ružomberok je tak teraz pod menším tlakom, ale jeho defenzíva zatiaľ všetko zvláda.
     
    7
    Po tomto rohovom kope ešte Trenčín chvíľu kombinoval na útočnej polovičke, ale po nepresnej prihrávke lopta putovala len do rukavíc brankára Macíka.
     
    8
    Domáci futbalisti však pokračujú vo svojej aktivite, obrana hostí teraz mala veľké problémy dostať loptu zo svojho pokutového územia do bezpečia, ale napokon to Ján Maslo zvládol.
     
    9
    Na druhej strane sme teraz sledovali rýchly protiútok hosťujúceho Ružomberka, do takého menšieho zakončenia sa dostal Gál-Andrezly, ale Šemrinec si s touto ľahkou situáciou poradil.
     
    10
    Ubehlo nám prvých desať minút z hry, zatiaľ sú aktívnejším celkom domáci futbalisti. Zápas sa však ešte postupne rozbieha a to je zrejme na nejaké takéto závery ešte priskoro.
     
    11
    Toto vyzeralo dosť nebezpečne pred bránou domácich! Erik Daniel zahrával rohový kop, po jeho centri sa k odrazenej lopte dostal Takáč, ale jeho pätička skončila len na obrancov domácich.
     
    12
    O malú chvíľu Ružomberok zahrával ďalší rohový kop, ale center pred bránu AS dokázal odvrátiť do bezpečia Janga. Hostia tak ešte ostávajú na útočnej polovičke.
     
    13
    A do tretice tu bol rohový kop hosťujúceho mužstva. Opäť centroval Erik Daniel, ale hlavička Haskiča bola nepresná a bude to odkop od brány, postará sa on gólman Šemrinec.
     
    14
    Postupne sa tak hra vyrovnáva, zrejme sa podobný scenár dal pred zápasom čakať. Oba tímy podnikajú útočné výpady, ale defenzívy oboch mužstiev zatiaľ pracujú úspešne.
     
    15
    Rohový kop si teraz vyskúšali aj domáci futbalisti, po centri od Ubbinka prišlo aj zakončenie na bránu hostí, ale Macík si s týmto pokusom poradil a následne Ružomberok získava loptu na svoje kopačky.
     
    16
    Zaujímavý center pred bránu hostí teraz posielal Erik Daniel, do zakončenia sa tlačil Haskič, ale v dobrej pozícii mu lopta nesadla a tak jeho zakončenie neohrozilo bránu AS.
     
    17
    Na oboch stranách teraz pribúdajú aj nepresnosti, zatiaľ čakáme na výraznejšiu gólovú šancu. Oba tímy ale prejavujú útočnú aktivitu.
     
    18
    Boli sme svedkami ďalšieho rohu v podaní hosťujúceho celku, ale Danielov center na zadnú tyč bol nepresný a tak sa Trenčín nedostal do nebezpečenstva.
     
    19
    Erik Daniel si úspešne prebral center na ľavú stranu a Skovajsa sa previnil nedovoleným zákrokom. Ružomberok tak získava priamy kop na útočnej polovičke.
     
    20
    Ružomberčania sa už radovali z gólu, ale ten neplatí pre ofsajd! Hostia zahrávali priamy kop, následne sa k strele dostal Qose, ale Šemrinec jeho pokus vyrazil výborným zákrokom do tyčky, k dorážke sa dostal Ján Maslo, ale ten už zakončoval z postavenia mimo hry.
     
    21
    Na druhe strane sa teraz snažili o odpoveď na predchádzajúcu situáciu domáci futbalisti, ale Janga nedokázal dobehnúť túto dlhú loptu a tak to bude odkop od Macíkovej brány.
     
    22
    Ubbink teraz centroval pred bránu hostí, ale obrana Ružomberka túto situáciu zvládla a loptu upratala do bezpečia. Trenčín tak ešte ostáva na útočnej polovičke.
     
    23
    Do útočných akcií sa však dostávajú aj hostia, ale obe defenzívy teraz pracujú úspešne a nedovoľujú svojmu súperovi dostávať sa do gólových príležitostí.
     
    25
    Na útočnej polovičke sa teraz držali domáci futbalisti, ale zo svojho tlaku nedokázali nič vyťažiť. Uvidíme, čo teraz v útoku vymyslí Ružomberok.
     
    27
    Postupne sa však útočné výpady striedajú na oboch stranách. Sledujeme aj menšie závary pred jednou či druhou bránou, ale šance nevidím ani na jednej strane.
     
    29
    Ružomberok podnikol rýchly útočný výpad po pravej strane, ale center pred bránu domácich sa dostal iba ku Kleščíkovi a domáci kapitán ju upratal do bezpečia.
     
    31
    Momentálne sú pri lopte domáci futbalisti a držia sa aj na útočnej polovičke. Hostia sú tak pod menším tlakom, ale domáci zatiaľ z toho nič nevyťažili.
     
    32
    Tak, teraz mal Ružomberok veľké šťastie. Ján Maslo si nerozumel s brankárom Macíkom a po ich zrážke tak ostala odkrytá brána hostí. Azango sa dostal k lopte, ale obrana Ružomberka ho vytlačila mimo jej dostrel.
     
    33
    Aj naďalej je však aktívnejší Trenčín, ale defenzíva Ružomberka úspešne vzdoruje.Stále však ostáva v platnosti, že najväčšiu šancu mali hostia, ale strelu od Qooseho vyrazil brankár Šemrinec do bezpečia.
     
    34
    Domáci získavajú aut na útočnej polovičke, center pred bránu hostí upratal takýmto spôsobom Kružliak. Tlak AS pokračuje aj naďalej, ale domáci stále čakajú na vážnejšiu šancu v tomto zápase.
     
    36
    Ružomberok podnikol rýchly protiútok a po útočnej aktivite Haskiča získavajú hostia rohový kop. Jeho exekútorom bude opäť Erik Daniel.
     
    37
    Po centri od rohovej zástavky sa do zakončenia dostával Takáč, ale nesadlo mu strela a tak sa k lopte dostavajú domáci futbalisti, ktorí ihneď vyrážajú na útočnú polovičku.
     
    38
    Trenčín dal gól!

    A máme tu tu prvý gól tohto zápasu! Trenčín hral opäť veľmi aktívne a dostal sa až na súperovu polovičku, loptu pred pokutové územie hostí potiahol Ubbink a následnej aj vystrelil. Macík vyrazil loptu iba pred seba a RANGELO JANGA ju následne dostal do brány – 1:0!
    38. Rangelo JANGA - 1:0
    Zdroj: www.huste.tv
     
    40
    Do konca prvého polčasu ostáva približne 5 minút, domáci tak pretavili svoju aktivitu v otvárací gól. Ružomberok sa však snaží o rýchlu odpoveď, ale defenzíva AS je pozorná.
     
    41
    V útoku sa však ešte predstavujú aj domáci futbalisti, ale defenzíva Ružomberka si už dáva väčší pozor. Hostia teraz zakladajú rýchly protiútok.
     
    42
    Do pokutového územia domácich teraz prenikol Erik Daniel, ale premáhal dobrú príležitosť na skórovanie a napokon lopta skončila iba u Skovajsu, ktorý sa perfektne vrhol do strely.
     
    43
    Ružomberok zahrával po faule od Gonga priamy kop, ale hostia ho zahrali veľmi zle a domáci dostali loptu do bezpečia. Hostia však ešte ostávajú na útočnej polovičke.
     
    44
    Veľká šanca na strane hostí! Gál-Andrezly získal loptu v pokutovom území po výbornom centri, ale z nádejnej pozície bránu domácich iba prestrelil!
    44. Gál-Andrezly prestrelil bránu domácich
    Zdroj: www.huste.tv
     
    45
    Prvý polčas sa predĺži ešte o jednu minútu!
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Skončil sa prvý polčas tohto zápasu. Aktívnejšie pôsobili domáci futbalisti a napokon sa aj v 38. minúte dočkali gólu, o ktorý sa postaral Janga. Avšak, aj hostia mali dve dobré príležitosti na skórovanie, ale Qooseho vychytal Šemrinec a Gál-Andrezly bránu prestrelil. Po prvom polčase je tak stav zápasu 1:0!

    Uvidíme, čo nám ponúkne druhý polčas.
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Druhý polčas tohto zápasu sa naplno rozbehol, výkop mali hostia z Ružomberka.
     
    47
    Hostia sú momentálne pri lopte, postupne sa snažia preniknúť na útočnú polovičku. Domáci však zatiaľ úspešne bránia svoje územie.
     
    48
    Teraz sa Ružomberku podarilo preniknúť na dostrel domácej brány, ale Erik Daniel si už loptu nedokázal úspešne spracovať a tak to bude len odkop, o ktorý sa postará Šemrinec.
     
    49
    Útočnú akciu sa teraz snažili založiť aj domáci futbalisti, ale obrana ich súpera im nič nedovolila a Jonec rozohrá autové vhadzovanie svojho tímu.
     
    50
    Haskič sa teraz snažil zakombinovať s Danielom, ale sledovali sme iba nepresnú prihrávku a lopta skončila pri brankárovi Šemrincovi. Útoky sa tak teraz striedajú na oboch stranách.
     
    51
    Hlavný rozhodca Glova musel teraz hru prerušiť, na trávniku ostáva ležať kapitán domácich Kleščík. Sledujeme tak kúskovanie hry.
     
    52
    Erik Daniel posielal prízemný center do pokutového územia domácich, ale lopta skončila iba pri obrancoch domáceho mužstva. Ružomberok sa zakrátko pokúša o ďalší útok.
     
    53
    Ale ani teraz sa hostia do ničoho nedostali a dopredu sa tak už dostávajú domáci futbalisti. Trenčín sa však nemusí nikam ponáhľať, domáci stále vyhrávajú o jeden gól.
     
    54
    Hostia založili rýchly protiútok a veľa nechýbalo, aby bol stav zápasu vyrovnaný! Gál-Andrezly šikovne vystrelil spota 16-tky domácich, jeho pokus len tesne minul priestor domácej brány.
    54. Gál-Andrezlyho pokus
    Zdroj: www.huste.tv
     
    55
    A opäť máme možnosť sledovať útočný výpady na oboch stranách, ale zaujímavé príležitosti teraz neprichádzajú. Ružomberok hrá však oproti prvému polčasu aktívnejšie.
     
    56
    Gong teraz padol v pokutovom území hostí na zem a domáci si tak pýtali penaltu! Hlavný rozhodca Glova však ich prianiu nevyhovel a nechal hru plynúť ďalej.
     
    57
    Častejšie sa teraz dostávajú do útoku hostia, ale domáci futbalisti dnes prezentujú úspešnú prácu v defenzíve a tak sa Ružomberok do šancí moc nedostáva.
     
    58
    Trenčín hrá teraz na rýchle protiútoky a po jednom z nich pálil teraz na bránu Janga, ale strela mu nesadla a tak nepreveril kvality brankára Macík, ktorý loptu uvedie do hry svojim výkopom.
     
    59
    Domáci teraz predviedli menšie zaváhanie vo svojom pokutovom území, Gál-Andrezly posielal prihrávku pred bránu AS, ale obrana domáceho mužstva loptu upratala do bezpečia.
     
    60
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Jakub Paur, prichádza Abdul Zubairu.
     
    61
    Trenčín založil rýchlu útočnú akciu po pravej strane a hostia teraz budú čeliť rohovému kopu svojho dnešného súpera. Macík si tak už organizuje spoluhráčov pred bránou.
     
    62
    Exekútorom rohového kopu bol napokon Ubbink, ale jeho center nenarobil hosťom žiadne problémy. Stále tak ostáva v platnosti predbežný stav 1:0!
     
    63
    Ubbink sa dostal k odrazenej lopte a snažil sa ju postihnúť pred bránu hostí, ale Kružliak ho včas zastavil. Momentálne sledujeme nudnejšiu pasáž hry.
     
    64
    Prvý vzájomný súboj v tejto sezóne priniesol v Ružomberku až 6 gólov. Teraz sme boli svedkami iba jedného a nič nasvedčuje tomu, žeby gólov malo pribúdať.
     
    65
    V akcii bol opäť Ubbink, jeho center do pokutového územia však obrana hostí odvrátila na rohový kop. Trenčín tak ešte ostáva v útoku a hostia sa budú musieť brániť.
     
    66
    Napokon túto situáciu hostia ustáli a skúšali aj ihneď založiť rýchly protiútok. Trenčín však ďaleko svojho súpera nepustil a vybojoval si loptu na svoje kopačky.
     
    67
    To na druhej strane sa teraz podarilo znova zakončovať Ubbinkovi, ale jeho strela napokon minula bránu Ružomberka a Macík tak zasahovať nemusel.
     
    68
    Druhý polčas zatiaľ zaostáva za tým prvým, veľa zaujímavých situácii nevidíme a skôr oba tímy bojujú o loptu. Trenčín si však stále drží svoje tesné vedenie a tak ho to moc trápiť nemusí.
     
    69
    Trenčín sa teraz po zisku lopty nikam neponáhľa, snaží sa čo najdlhšie podržať loptu na svojich kopačkách. Ružomberok sa snaží o vysoké napádanie, ale domáci chyby nerobia.
     
    70
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Hilary Gong, prichádza Giorgi Beridze.
    Striedanie v tíme MFK Ružomberok: z ihriska odchádza Dalibor Takáč, prichádza Štefan Gerec.
     
    70
    Domáci prenikli na útočnú polovičku a dostávajú hostí pod menší tlak. Ružomberok sa však zatiaľ bráni úspešne.
     
    71
    No a hostia sa budú musieť brániť aj naďalej, Trenčín získava priamy kop z nebezpečnej vzdialenosti.
     
    72
    Žltú kartu dostáva Desley Ubbink (AS Trenčín).
     
    73
    Druhú žltú a následne červenú kartu dostáva Desley Ubbink (AS Trenčín).
     
    74
    Domáci budú tento zápas dohrávať s 10 hráčmi! Ubbink dostal najprv žltú kartu za skóre rozohranie priameho kopu a teraz za jednoznačný faul na Haskiča. Ružomberok má tak šancu ešte s týmto zápasom niečo spraviť.
     
    75
    Pri lopte sú však teraz domáci futbalisti, ktorí sa zrejme moc do útoku hnať nebudú. Jednak hrajú o jedného hráča menej a majú aj tesný gólový náskok.
     
    76
    Tak predsa len ešte útočia aj domáci. El Mahdioui teraz v pokutovom území nebezpečne zakončoval a lopta trafil Kružliaka. Trenčín tak získava rohový kop.
     
    77
    Rohový kop hostia ubránili, ale domáci ešte ostávajú pri lopte a dostávajú sa aj na útočnú polovičku. Uvidíme, čo ešte budeme svedkami nejakých zaujímavých príležitostí.
     
    78
    Kleščik stihol dobehnúť dlhú loptu a následne aj odcentroval pred bránu hostí. Kružliak si však s touto loptu poradil a upratal ju do bezpečia. Domáci sa zrejme riadia heslom, že najlepšia obrana je útok.
     
    79
    Teraz sa hostia dostávajú k lopte a postupne sa presúvajú na útočnú polovičku. Domáci však svojmu súperovi neposkytujú dostatok priestoru na manévrovanie s loptou.
     
    80
    Striedanie v tíme MFK Ružomberok: z ihriska odchádza Artur Pikk, prichádza Tihomir Kostadinov.
     
    81
    Čas sa už Ružomberku začína krátiť, domáci aj naďalej vyhrávajú gólom Jangu z 38, minúty. Trenčín od 72. minúty dohráva bez vylúčeného Ubbinka, ale hosťom to zatiaľ nič nepomohlo.
     
    82
    Po dlhšej dobe sa hostia dostali na dostrel domácej brány a vybojovali aj rohový kop. Trenčín sa tak teraz bude musieť brániť.
     
    83
    Na centrovanú loptu pred bránu domácich sa snažil reagovať Qose, ale jeho zakončenie úspešné nebolo a dopredu už vyrážajú domáci futbalisti.
     
    83
    Žltú kartu dostáva Peter Gál-Andrezly (MFK Ružomberok).
     
    84
    Domáci po faule zahrávali zaujímavý priamy kop z nebezpečnej vzdialenosti. Napokon to priamom strelou na bránu skúsil El Mahdioui, ale trafil iba dobre postavený múr hostí.
     
    85
    Žltú kartu dostáva Aschraf El Mahdioui (AS Trenčín).
     
    85
    Ružomberok dal gól!

    Domáci sú v šoku! Hostia vyrazili do rýchleho protiútoku, dostali sa až na útočnú polovičku, obrana Trenčína následne spravila veľkú chybu, pretože nedokázala postrážiť dobre rozbehnutého NERMINA HASKIČA a ten výbornou strelou ku tyčke prekonal Šemrinca – 1:1!
    85. Nermin HASKIČ - 1:1
    Zdroj: www.huste.tv
     
    86
    Tak napokon Ružomberku zrejme to vylúčenie Ubbinka pomohlo, do konca zápasu ešte ostávajú nejaké tie minútky a môže to tak byť ešte veľmi zaujímavé.
     
    87
    Hostia opäť prenikli na útočnú polovičku a po faule získavajú nebezpečný priamy kop. Jeho exekútorom bude tradične Erik Daniel.
     
    88
    A veľa nechýbalo a hostia mohli ísť do vedenia! Erik Daniel to skúsil priamou strelou pod brvno a Šemrinec vytiahol výborný zákrok a loptu vyrazil na rohový kop.
     
    89
    Ružomberok dal gól!

    Poriadna facka pre domácich futbalistov! Ružomberok zahrával rohový kop, ktorý síce domáci odvrátili do bezpečia, ale pred ich bránu prišiel prízemný center a DOMINIK KRUŽLIAK usmernil loptu do siete – 1:2!
    89. Dominik KRUŽLIAK - 1:2
    Zdroj: www.huste.tv
     
    90
    Nadstavujú sa ešte 3 minúty!
     
    90+1
    Trenčín zahrával rohový kop, ale domáci z neho nič nevyťažili. Macík sa s rozohrávkou lopty nikam neponáhľa.
     
    90+2
    Rohový kop získal aj Ružomberok, rozohral ho nakrátko a hostia sa snažia s loptou udržať na útočnej polovičke.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    V druhom polčase sa dlho nič nedialo, až prišlo vylúčenie domáceho Ubbinka v 73. minúte. Ružomberok sa však stále nedostával do šancí, ale to platilo len do 85. minúty, keď na 1:1 vyrovnával Haskič. To hostí zrejme poriadne nakoplo a v 89. minúte pridal druhý gól hostí Kružliak a tak Ružomberok zvíťazil v Trenčíne pomerom 2:1! Pre domácich je to zrejme kruté, že inkasovali dva góly takto v závere, ale taký je futbal a tak Ružomberok cestuje domov s 3 bodmi.

    S týmto konštatovaním sa už lúčim a prajem ešte pekný zvyšok dňa. Zápasom Vás sprevádzal Miroslav Revaj. (15:57:31)

    Miroslav Revaj

    Góly: 38. Janga (Ubbink) – 85. Haskič, 89. Kružliak

    Karty:   72. Ubbink (TRE), 85. El Mahdioui (TRE) – 1. Maslo (RUZ), 83. Gál-Andrezly (RUZ)   73. Ubbink (TRE)


    AS Trenčín: Šemrinec – Čögley, Kleščík (C), Lawrence, Skovajsa – El Mahdioui – Paur (60. Zubairu), Ubbink, Gong (70. Beridze), Azango – Janga.
    Náhradníci: Chovan – Zubairu, Klooster, Beridze, Šalata, Čataković, Kvocera.

    MFK Ružomberok: Macík – Jonec, Maslo, Kružliak (C), Pikk (80. Kostadinov) – Qose, Kochan, Takáč (70. Gerec) – Daniel, Haskič, Gál-Andrezly.
    Náhradníci: Krajčirík – Kupec, Gerec, Maslo, Kostadinov, Menich, Sapara.

    Rozhodca: Filip Glova – Peter Bednár, Peter Jenčura – Dušan Sedlák