Michalovce – Trenčín 1:1 (kon.)
koniec
MFK Zemplín Michalovce
1:1 (0:0)
AS Trenčín
Utorok 28.11.2017, 16:00 • Mestský štadión Michalovce • Niké liga • 16. kolo
Predzápasové kurzy
     
    AS Trenčín nepotvrdil úlohu favorita v dohrávanom zápase šestnásteho kola na trávniku MFK Zemplín Michalovce. Hostia na východe Slovenska nepredviedli ideálny výkon, ale po vlastnom góle Petra Kavku chvíľu viedli. Zemplínčania však ukázali príkladnú bojovnosť, súpera dokázali zatlačiť a vďaka presnému zásahu Stanislava Danka vyrovnali na konečných 1:1. (17:50:54)
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    90
    Riadny hrací čas dnešného stretnutia sa naplnil. Hlavný rozhodca Boris Marhefka pridáva iba jedinú minútu.
     
    89
    Obrovská šanca Trenčína. Giorgi Beridze potiahol loptu stredom ihriska, Hilary Gong poslal prudkú prihrávku pred prázdnu bránu, ale Antonio Mance nebol včas na správnom mieste.
     
    88
    Trenčania v závere zápasu zmobilizovali sily a snažia sa zmeniť remízový stav. Za dnešný výkon ich však môže tešiť aj bod.
     
    87
    Anton Šoltis využíva svoju druhú možnosť na striedanie. Potlesk divákov si užíva Jozef-Šimon Turik, ktorého vymenil Peter Kolesár.
     
    85
    Martin Regáli zbytočne váhal s loptou v ľavom krídelnom priestore. Striedajúci hráč nevedel, či má centrovať alebo strieľať a napokon nič svetoborné nevymyslel.
     
    84
    Beridze sa tlačil do zakončenia v šestnástke. Nízky Gruzínec však neuspel v hlavičkovom súboji s domácim stopérom.
     
    83
    Igor Šemrinec si trúfol na nebezpečnú kľučku proti napádajúcemu Martinovi Regálimu. Trenčiansky brankár však nezaváhal v pokutovom území a nedopustil zbytočnú chybu.
     
    82
    Giorgi Beridze zvolil individuálny prienik po pravom krídle, ale zabudol, že by mohol prihrať spoluhráčom a napokon vybehol s loptou až mimo ihriska.
     
    81
    Aktívny Martin Koscelník patrí tradične medzi najaktívnejších hráčov v michalovskom tábore. Jeho rýchlosť robí problém hosťujúcim futbalistom.
     
    80
    Do konca riadneho hracieho času zostáva posledných desať minút. Trenčania sa po dobrom vstupe do druhého polčasu uspokojili a momentálne majú viac z hry Michalovce.
     
    78
    Stanislav Danko pokazil rozohrávku štandardnej situácie. Loptu poslal priamo na Igora Šemrinca, čo nepotešilo jeho spoluhráčov ani domácich divákov.
     
    77
    Domáci kouč takisto strieda. V dnešnom dueli skončil michalovský kapitán Igor Žofčák, ofenzívu posilnil Martin Regáli.
     
    76
    Hostia reagujú na vyrovnanie michalovského celku. Z ihriska odchádza prakticky neviditeľný kanonier Rangelo Janga, ktorého nahradil Antonio Mance.
     
    75
    Michalovce sa nechcú uspokojiť iba s bodom, pretože cítia šancu dnes zdolať favorita. Trenčania sú v ostatných minútach pod tlakom a v útoku neukazujú vôbec nič.
    73. Stanislav DANKO - 1:1
    Zdroj: www.huste.tv
     
    73
    Michalovce dali gól! Domáci dosiahli vytúžené vyrovnanie. José Carrillo presne prihrával z ľavej strany do šestnástky, kde bol úplne voľný STANISLAV DANKO a zblízka napol odkrytú sieť.
     
    72
    Martin Koscelník váhal s pohybom dopredu, napokon chcel vysunúť rozbehnutého Igora Žofčáka, ale loptu získal jeden z trenčianskych futbalistov.

    Tomáš Lengyel


    Hľadáme spravodajcu pre tím MFK Zemplín Michalovce. Viac informácií tu.

    Góly: 73. Danko (Carrillo) – 52. Kavka (vla.)

    Karty:   33. Grič (MIC), 46. Turik (MIC), 50. Koscelník (MIC) – 31. Beridze (TRE)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 6:2. Rohy: 9:6. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 15:15.
    MFK Zemplín Michalovce: Bieszczad – Bednár, Kavka, Carrillo – Grič, Koscelník, Turik (87. Kolesár), Danko, Šimčák – Žofčák (C) (77. Regáli) – Sulley.
    Náhradníci: Kolesár, Antonov, Bragin, Regáli, Dráb.

    AS Trenčín: Šemrinec – Čögley, Kleščík (C), Skovajsa, Keston – Lawrence (46. Gong) – Zubairu, El Mahdioui – Beridze, Janga (76. Mance), Azango.
    Náhradníci: Chovan – Šalata, Klooster, Gong, Jánošík, Kvocera, Mance.

    Rozhodca: Marhefka – Slyško, Kováč.