Malaga – Numancia 1:1 (kon.) | Leganés – Valladolid 1:0 (kon.) | Vigo – Eibar 1:0 (kon.)
Levante – Girona 1:1 (kon.) | Real Madrid – Fuenlabrada 2:2 (kon.)
koniec
Celta Vigo
1:0 (0:0)
SD Eibar
cz Utorok 28.11.2017, 21:30Španielsky pohár • 4. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (23:20:54)
     
    Je konec! Celta Vigo zvládla také druhý pohárový souboj s Eibarem a po výhře 1:0 postupuje do další fáze Copa del Rey! V první půli jsme sledovali hodně opatrný souboj. Po přestávce Eibar přeci jen zvýšil aktivitu a tlačil se za zdramatizováním tohoto dvojzápasu. Ve velké šanci se zjevil Charles, jenže Alvárez jej skvěle vychytal! Další obrovskou možnost hostů zahodil Kike García, jehož hlavička minula branku. Domácí trenér poslal dvacet minut před koncem na hřiště Aspase, který si v samotném závěru došel pro penaltu a sám ji s přehledem proměnil!
     
    90+2
    Konec zápasu.
    90+1. Iago ASPAS - 1:0
     
    90+1
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    Domácí celek se ujímá vedení a zajišťuje si postup mezi nejlepších 16 celků! IAGO ASPAS se ujal rozehrávky pokutového kopu a levačkou uklidil míč do protipohybu brankáře!
     
    90
    Pokutový kop pro domácí celek! Aspas si obhodil vyběhnutého brankáře a Dmitrovič jej poslal k zemi!
     
    90
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Mor, přichází Wass.
     
    89
    Galvéz nyní pomohl ofenzívě Eibaru v kombinaci na hranici pokutového území. Přihrávku hostujícího stopera nezachytil nikdo z jeho spoluhráčů a míč končí v autu.
     
    88
    Domácí fanoušci už pomalu začínají oslavovat postup do další fáze španělského poháru. Na levé straně bojoval Bébé, který získal jen vhazování.
     
    87
    Enrich si vzal míč na polovině hrací plochy, prodral se s ním až na hranici pokutového území, odkud hru roztáhl na levé křídlo, ale centrovaný míč neoslovil nikoho v červeném.
     
    86
    Stoper Fontas přenesl míč na pravou stranu, kde byl úplně volný Stanislav Lobotka, jenže slovenský fotbalista si raději pomohl další zpětnou přihrávkou.
     
    85
    Domácí už nikam nespěchají. Celta Vigo je opravdu velmi blízko k postupu do dalšího kola letošního ročníku Copa del Rey a soustředí se především na obranu.
     
    84
    Enrich se ihned po svém příchodu na hřiště zapojil do útoku Eibaru, jenže jeho přihrávku do pokutového území nedokázal nikdo ze spoluhráčů usměrnit do branky.
     
    83
    Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Kike, přichází Enrich.
     
    82
    Eibar se nastěhoval na polovinu domácího celku a snaží se najít skulinku v defenzívě domácího výběru. Nikdo v tmavém dresu si zatím netroufl na střelu.
     
    81
    Kike García si na polovině domácích skvěle zpracoval vysokou přihrávku, ale ihned k němu přistoupili dva zadáci v modrém a Fontas soupeře fauloval.
     
    80
    Emre Mor dohnal dlouhou přihrávku na pravou stranu hrací plochy. Turecký fotbalista se tlačil do pokutového území, jenže dlouhou kličkou se vyhnal ze střelecké pozice.
     
    79
    A další akci hostujícího celku zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího! Své postavení si nepohlídal Kike García, který se ocitl v ofsajdu.
     
    78
    Eibar zahrával další rohový kop. Vysoký centr přiletěl na přední tyč, kde se do zakončení tlačil Lombán, jenže jeho protějšek Cabral mu nedal šanci.

    Tomáš Kubečka

    Góly: 90+1. Aspas (pen.)

    Karty:   58. Jordán (EIB), 72. Galvéz (EIB)


    Celta Vigo: Alvárez – Mallo, Cabral, Fontes, Jonny – Mendéz, Radoja (73. Lobotka), Hernández – Mor (90. Wass.), Guidetti (73. Aspas), Hjulsager
    Náhradníci: Aspas, Blanco, Goméz, Lobotka, Roncaglia, Jozabed, Wass

    SD Eibar: Dmitrović – Capa (77. Arbilla), Lombán, Galvéz, Cote – Peňa, Sarriegi, Jordán (70. Azkue), Bébé – Charles, Kike (83. Enrich)
    Náhradníci: Arbilla, Areitio, Azkue, Enrich, Inui, Junca, Oliveira
    25.10.2017
    Eibar - Vigo 1:2

    Góly: 19. Enrich – 5. Cabral, 44. Guidetti

    Karty:   16. Lombán (EIB), 26. Sarriegi (EIB)