West Ham – Chelsea 1:0 (kon.) | Burnley – Watford 1:0 (kon.) | Crystal Palace – Bournemouth 2:2 (kon.)
Huddersfield Town – Brighton 2:0 (kon.) | Swansea – West Bromwich 1:0 (kon.) | Tottenham – Stoke City 5:1 (kon.)
Newcastle – Leicester 2:3 (kon.)
koniec
West Ham United
1:0 (1:0)
Chelsea FC
Sobota 09.12.2017, 13:30 • Olympijský stadion, Londýn • Anglická Premier League • 16. kolo
Predzápasové kurzy
     
    87
    Žltú kartu naopak videl Arthur Masuaku (West Ham), ktorý zbytočne zdržiaval hru a váhal s autovým vhadzovaním.
    83. Álvaro Morata (CHE)
    ang2290a80ca4f342805.gif
     
    83
    Veľká šanca Chelsea. Álvaro Morata dostal výbornú prihrávku do pokutového územia, mal pred sebou voľný priestor, ale jeho strela sa dotkla iba bočnej siete.
     
    78
    Michail Antonio si ľahol na trávnik a signalizoval zranenie. Domáci preto ihneď vystriedali a na hraciu plochu vybehol André Ayew.
     
    70
    Na konto domáceho tímu pribúdajú žlté karty. Tentoraz bol potrestaný Pedro Obiang (West Ham), ktorý urobil taktický faul v strede poľa.
     
    69
    Marko Arnautović si užil potlesk zaplneného štadióna. Rakúsky útočník je zatiaľ jediným strelcom dnešného zápasu. Teraz ho vymenil Diafra Sakho.
     
    68
    Zase je tu žlté varovanie. Aaron Cresswell (West Ham) na poslednú chvíľu zastavil prenikajúceho Williana, ktorý bol už na hranici šestnástky.
     
    67
    Hlavný rozhodca vytiahol ďalšiu žltú kartu. Uvidel ju Winston Reid (West Ham), ktorý ťahal za dres Álvara Moratu.
     
    64
    Tréner hostí uskutočnil posledné striedanie v dnešnom stretnutí. Zápas sa predčasne skončil pre Davideho Zappacostu, nahradil ho Willian.
     
    58
    Adrián (West Ham) príliš dlho váhal s odkopom od vlastnej brány. Hlavnému rozhodcovi došla trpezlivosť a brankárovi domácich udelil žltú kartu.
     
    55
    Antonio Conte dnes nečaká so striedaniami a robí rýchle zmeny. Z trávnika zišiel Marcos Alonso, ktorého nahradil Victor Moses.
     
    51
    Domáci futbalisti nevyužili veľkú šancu na brejk. Michail Antonio poslal prihrávku do behu na voľného Marka Arnautovića, ktorý sa rútil sám na bránu. Bol však v tesnom ofsajde.
     
    46
    Antonio Conte cez prestávku reagoval na slabší ofenzívny výkon svojich zverencov. Z ihriska odišiel Tiemoué Bakayoko, nahradil ho Pedro.
     
    18
    Marcos Alonso (Chelsea) dostal žltú kartu. Záložník hostí zbytočne atakoval Adriána v momente, keď už mal loptu vo svojej moci.
     
    7
    Marko Arnautović (West Ham) neoslavoval v súlade s pravidlami a hlavný rozhodca ho potrestal žltou kartou. Zbytočný trest pre rakúskeho útočníka.
    6. Marko ARNAUTOVIĆ - 1:0
    ang12f424556b13fc9e6.gif
     
    6
    West Ham United dal gól! Domácim futbalistom vyšla pekná kombinácia na útočnej polovici. MARKO ARNAUTOVIĆ si narazil loptu so spoluhráčom, ocitol sa v pokutovom území a technickou strelou prekonal Courtoisa.

    Tomáš Lengyel

    Góly: 6. Arnautović

    Karty:   7. Arnautović (WHU), 58. Adrián (WHU), 67. Reid (WHU), 68. Cresswell (WHU), 70. Obiang (WHU), 87. Masuaku (WHU) – 18. Alonso (CHE)


    Držení míče: 30 % : 70 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 1:8. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 10:10.
    West Ham United: Adrián – Zabaleta, Ogbonna, Reid, Cresswell – Noble (C), Obiang – Arnautović (69. D. Sakho), Lanzini, Masuaku – Antonio (78. A. Ayew).
    Náhradníci: Hart – Rice, E. Fernandes, A. Ayew, Carroll, J. Hernández, D. Sakho.

    Chelsea FC: Courtois – Azpilicueta, Christensen, Cahill (C) – Zappacosta (64. Willian), Kanté, Bakayoko (46. Pedro), Fàbregas, Alonso (55. Moses) – Morata, E. Hazard.
    Náhradníci: Caballero – Rüdiger, Ampadu, Moses, Willian, Pedro, Batshuayi.