Podbrezová – Nitra 1:0 (kon.) | Senica – Michalovce 1:1 (kon.) | Dunajská Streda – Zlaté Moravce 3:3 (kon.)
Trnava – Prešov 1:0 (kon.) | Trenčín – Žilina 5:2 (kon.)
koniec
DAC 1904 Dunajská Streda
3:3 (2:0)
FC ViOn Zlaté Moravce
Sobota 09.12.2017, 14:00 • MOL Aréna, Dunajská Streda • Niké liga • 19. kolo
Predzápasové kurzy
     
    81
    Zlaté Moravce dali gól!
    A máme tu vyrovnaný stav. Po centri Damiána Bariša skvelým spôsobom zachytil loptu na hracej ploche Martin Dobrotka. Na jeho následný pas domáci obrancovia nereagovali, a tak loptu poslal do siete EWERTON PAIXAO DA SILVA.
     
    71
    Zlaté Moravce dali gól!
    Hosťujúci tréner Juraj Jarábek mal šťastnú ruku pri striedaní. Brazílčan CLEBER SILVA NASCIMENTO si pekne spracoval center od Ewertona, presadil sa cez Tomáša Huka a oblúčikom poslal loptu ponad Patrika Maceja.
     
    67
    Dunajská Streda dala gól!
    Hostia mali výhodu rohového kopu, no zahrali ho veľmi zle. Následne sa domáci dostali do brejku, Marko Divković posunul loptu doľava na ERIKA PAČINDU, ktorý chladnokrvne prekonal hosťujúceho brankára.
     
    62
    Zlaté Moravce dali gól!
    Hostia dramatizujú priebeh dnešného stretnutia. Timotej Záhumenský sa na ľavej strane dostal cez Erika Pačindu a Marka Živkovića. Následne presným pasom našiel RÓBERTA GEŠNÁBELA a ten z tesnej blízkosti nemal problém skórovať.
     
    33
    Dunajská Streda dala gól!
    Obrovskú chybu v rozohrávke teraz spravil Damián Bariš. Po jeho zaváhaní sa ocitol v gólovej šanci Marko Divković, no toho ešte Pavel Kováč vychytal. Následne sa však dostal k dorážke YVES SIMON PAMBOU a presnou strelou namieril loptu do siete.
     
    18
    Dunajská Streda dala gól!
    Domáci futbalisti sa dostávajú do vedenia. Rohový kop z pravej strany zahral krajný obranca Marko Živković a napokon išla lopta do brány od jedného z hráčov v bielom drese. Podľa oficiálneho zápisu si vlastný gól strelil ĽUBOMÍR URGELA – 1:0.

    Miroslav Kováčik


    Hľadáme spravodajcu pre tím DAC 1904 Dunajská Streda. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC ViOn Zlaté Moravce. Viac informácií tu.

    Góly: 18. Urgela (vla.), 33. Pambou (Divković), 67. Pačinda (Divković) – 62. Gešnábel (Záhumenský), 71. Nascimento (Paixao da Silva), 81. Paixao da Silva (Dobrotka)

    Karty:   47. Šatka (DUN), 68. Pačinda (DUN), 90+3. Ljubicić (DUN) – 86. Kováč (ZMO), 88. Dobrotka (ZMO)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 7:3. Rohy: 10:7. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 20:17.
    DAC 1904 Dunajská Streda: Macej – Davis, Huk, Šatka, Živković (64. Koštrna) – Ljubicić – K. Vida, Pambou, Kalmár (75. Ashiru), Pačinda (C) – Divković (85. Malec).
    Náhradníci: Száraz – Mervo, Ashiru, Domonkos, Koštrna, Špiriak, Malec.

    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Chren (43. Nikolić), Dobrotka (C), Horník, Záhumenský – Paixao da Silva, Bariš, Szymonowicz, Sládek (46. Nascimento) – Gešnábel (90+5. Hamar) – Urgela.
    Náhradníci: Novota – Nikolić, Nascimento, Hamar, Švec, Jančura.

    Rozhodca: Peter Ziemba – Roman Slyško a Ján Pozor