Chievo – AS Rím 0:0 (kon.) | Neapol – Fiorentina 0:0 (kon.) | Spal – Hellas Verona 2:2 (kon.)
Udinese – Benevento 2:0 (kon.) | Sassuolo – Crotone 2:1 (kon.) | AC Miláno – Bologna 2:1 (kon.)
koniec
Spal
2:2 (0:0)
Hellas Verona
cz Nedeľa 10.12.2017, 15:00 • Stadio Paolo Mazza • Talianska Seria A • 16. kolo
Predzápasové kurzy
     
    To je z mé strany již vše, příště na počtenou! (16:55:44)
     
    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 10:7. Střely mimo: 4:4. Rohy: 8:6. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 15:14.
     
    Uff, to byl ale zápas. Po nudné první půli nám o záchranu bojující celky Spalu a Hellasu předvedli ve druhém poločase parádní podívanou. Hosté díky trefám Cerciho a Cácerese ještě necelých deset minut před koncem vedli 2:0, pak ale Spal předvedl neuvěřitelný závěrečný tlak, který nakonec pramenil ve snížení z kopačky Paloschiho a vyrovnání v podání střídajícího Antenucciho! V nastaveném čase mohli Ferrarští navíc kopat penaltu, Caracciolovi ale byla ruka v pokutovém území prominuta.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Alberto Paloschi vybojoval ještě jeden rohový kop, ten ale hosté ubránili a zdá se, že v tomto utkání už se nic převratného nestane.
     
    90+3
    Ferrarští jsou na koni, na obrat už jim ale mnoho času nezbývá. Do konce nastaveného času už chybí jen něco přes minutu.
     
    90+2
    Martín Cáceres za zbytečné diskuze se sudím Rocchim dostal žluté napomenutí.
     
    90+2
    Antonio Caracciolo se teď dost pravděpodobně dotkl míče rukou ve vlastním pokutovém území, tentokrát už se ale penalta kopat nebude!
     
    90+1
    Zcela opaření fotbalisté Hellasu se zničehonic dostali do šance, míč si ale Mohamed Fares v pokutovém území nestihl zpracovat.
     
    90
    Druhý poločas bude o čtyři minuty delší!
    88. Mirco ANTENUCCI - 2:2
     
    88
    Spal právě vstřelil branku!
    Míč si na penaltu postavil střídající MIRCO ANTENUCCI a vyřešil to ideálně, Nícolas neměl šanci na míč dosáhnout. Neuvěřitelné, je vyrovnáno!
    87. Penalta pro Spal!
     
    87
    Penalta pro Spal! Sergio Floccari v pokutovém území přepadl přes bránícího Caracciola a sudí Rocchi bez váhání ukázal na penaltový puntík!
    86. Alberto PALOSCHI - 1:2
     
    86
    Spal právě vstřelil branku!
    A už je to jen o gól, že by bylo na světě drama? Francesco Vicari poslal dalekonosný nákop na útočnou polovinu, který si zpracoval ALBERTO PALOSCHI a tváří v tvář Nícolasovi se nemýlil!
     
    84
    Giampaolo Pazzini se provinil zbytečným útočným faulem na Mattiella, hra je tak přerušena a domácí budou mít čas a klid na rozehrávku.
     
    83
    Domácí už se radovali ze snížení, jenže střídající Sergio Floccari dostal balon do sítě tím, že ho vykopl z náruče brankáře Nícolase, a branka tak nemůže platit!

    Vojtěch Balon

    Góly: 86. Paloschi, 88. Antenucci (pen.) – 55. Cerci (pen.), 69. Cáceres (Verde)

    Karty:   13. Viviani (SPAL), 53. Borriello (SPAL), 82. Salamon (SPAL) – 22. Marcel Büchel (VRN), 90+2. Cáceres (VRN)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 10:7. Střely mimo: 4:4. Rohy: 8:6. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 15:14.
    Spal: A. Gomis – Salamon, Vicari, Cremonesi (80. Antenucci) – Lazzari, Rizzo (65. Schiattarella), Viviani, Grassi, Mattiello – Paloschi, Borriello (65. Floccari).
    Náhradníci: Marchegiani, Meret – Oikonomou, Antenucci, Bellemo, Bonazzoli, Floccari, Väisänen, Schiavon, Mora, Vitale, Schiattarella.

    Hellas Verona: Nícolas – Cáceres, Caracciolo, A. Ferrari, Fares – Rômulo, Marcel Büchel, Bessa, Verde (80. Calvano) – Cerci (73. Pazzini) – Kean (63. Valoti).
    Náhradníci: Silvestri, Coppola – Fossati, Pazzini, F. Zuculini, Lee Seung-woo, Calvano, Valoti, Bearzotti, Souprayen, Heurtaux, Felicioli.

    Rozhodca: Rocchi – Liberatore, Santoro