Pinerola Bratislava – Banská Bystrica 8:1 (kon.)
koniec
ŠK Across Pinerola Bratislava
8:1 (2:0)
MIBA Banská Bystrica
Sobota 13.01.2018, 20:30Varta futsal liga • 12. kolo
     
    39
    Pinerola Bratislava dáva gól! Za svoj dnešný výkon si DA SILVA gól určite zaslúžil a náležite ho aj oslávil. Jeho tvrdý projektil sa zastavil až v sieti.
     
    38
    Pinerola Bratislava dáva gól! V krátkom slede vidíme ďalší gól domácich. Po peknej akcii ho strieľa JURAJ VIŠVÁDER.
     
    37
    Pinerola Bratislava dáva gól! Po odrazenej lopte sa zblízka nemýlil DANIEL ČEŘOVSKÝ.
     
    31
    Banská Bystrica dáva gól! Všetko sa začalo u brankára Krejčího, ktorý videl vpredu rozbehnutého hráča, Konder vystrelil, Herko vyrazil pred seba, tam stál pripravený PATRIK TUŽINSKÝ a hlavou znižuje na 1:5!
     
    30
    Pinerola Bratislava dáva gól! Lopta sa po strele odrazila od brvna na kopačku DOS SANTOSA a ten už zblízka nemohol nedať!
     
    28
    Pinerola Bratislava dáva gól! Už štvrtý gól Pineroly pridáva DE SOUZA, z pár metrovej vzdialenosti sa oprel do lopty a prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste.
     
    25
    Pinerola Bratislava dáva gól! JURAJ VIŠVÁDER vypichol loptu hosťujúcim obrancom, urobil kľučku a zakončil, Krejčí nemal veľkú šancu zasiahnuť.
     
    5
    Pinerola Bratislava dáva gól! TOMÁŠ BAGIN strieľa ďalší gól domácich, bol síce z uhla, no skúsil vystreliť a trafil vinkel, pekný moment!
     
    3
    Pinerola Bratislava dáva gól! Da Silva potiahol loptu, vystrelil z uhla, Krejčí len boxoval, lopta sa dostala na kopačku DOS SANTOSA a ten už zblízka nemal problém skórovať do prázdnej brány.

    Daniela Mesíková

    Góly: 3. Dos Santos, 5. Bagin, 25. Višváder, 28. De Souza, 30. Dos Santos, 37. Čeřovský, 38. Višváder, 39. Da Silva – 31. Tužinský

    Karty:   16. Tužinský (BBA)


    ŠK Across Pinerola Bratislava: Herko (C) – Da Silva, Halás, Marušinec, Dos Santos, Bagin, De Souza, Čeřovský, Vangel, Hájek, Kapusta, Mušinský, Višváder
    MIBA Banská Bystrica: Krejčí – Mráz, Konder (C), Tužinský, Ríša, Vajda, Dobrota, Prokaj, Rafanides, Jakuba, Samson, Savić

    Rozhodca: Bohun – Badura