NJ Devils – Philadelphia 3:5 (kon.) | Minnesota – Winnipeg 4:1 (kon.) | Montreal – Boston 3:4 (1:2 po s.n.)
Dallas – Colorado 1:4 (kon.) | Vegas – Edmonton 2:3 (po pr.) | San Jose – Arizona 6:5 (po pr.)
LA Kings – Anaheim 2:4 (kon.) | Chicago – Detroit 0:4 (kon.) | Carolina – Calgary 1:4 (kon.)
koniec
New Jersey Devils
3:5 (1:1, 1:2, 1:2)
Philadelphia Flyers
cz Nedeľa 14.01.2018, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:15 Drew STAFFORD - 3:5
     
    59:15
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí ještě využívají přesilovou hru a upravují stav utkání. Kotouč se po nastřelené tyčce Johna Mooreho dostal na pravé hrazení, odkud Damon Severson našel vyjetého DREWA STAFFORDA, který rychlou střelou zakončil k pravé tyči. Asistence: Damon Severson a John Moore.
    52:04 Michael RAFFL - 2:5
     
    52:04
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Rychlý protiútok Flyers zakončili již pátou brankou v zápase. Valtteri Filppula po přihrávce na Jakuba Voráčka udělal rozruch před brankovištěm domácích. Mezitím Voráček našel sjíždějícího MICHAELA RAFFLA, který se na malém prostoru prokličkoval k pravé tyčce, kde také kotouč uklidil za položeného Coryho Schneidera. Asistence: Jakub Voráček a Valtteri Filppula.
    44:28 Travis KONECNY - 2:4
     
    44:28
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté navyšují své vedení na rozdíl dvou branek! Ivan Provorov dlouhým pasem poslal do úniku TRAVISE KONECNEHO, jehož první střelu Cory Schneider sice zastavil, ale s následnou dorážkou už nemohl nic dělat. Asistence: Ivan Provorov a Sean Couturier.
    38:16 Sean COUTURIER - 2:3
     
    38:16
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Druhá přesilová hra a druhý přesilový gól! Co se nedaří domácím naprosto bezchybně trestají hosté. Claude Giroux si vyměnil pozici a ze středu levého kruhu přihrál na SEANA COUTURIERA postaveného mezi kruhy, odkud přihrávku proměnil v nechytatelnou střelu po horní tyč. Philadelphia jde poprvé v zápase do vedení. Asistence: Claude Giroux a Ivan Provorov.
    31:53 Wayne SIMMONDS - 2:2
     
    31:53
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    První přesilová hra Flyers a hned branka! Už se zdálo, že to Jakub Voráček se Seanem Couturierem překombinovali, ale Couturier dokázal dostat puk mezi kruhy na Voráčka, jenž patičkou nabil puk Claude Girouxovi. Jeho nesmírná dělovka trefila hůl WAYNE SIMMONDSE, který usměrnil kotouč za brankovou čáru. Asistence: Jakub Voráček a Sean Couturier.
    21:46 Kyle PALMIERI - 2:1
     
    21:46
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak až čtvrtou přesilovou hru domácí využívají a potřebovali k tomu jen devět vteřin! Taylor Hall vytáhl hru na modrou čáru, odkud Will Butcher našel na středu levého kruhu napřaženého KYLE PALMIERIHO. Ten nekompromisní střelou zakončit k bližší levé tyči. Asistence: Will Butcher a Taylor Hall.
    14:35 Sean COUTURIER - 1:1
     
    14:35
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Po dvou ubráněných oslabení Flyers vyrovnávají. Střelu Andrewa MacDonalda tečoval před brankou velmi nebezpečně Jordan Weal. Cory Schneider však pohotově zareagoval na změnu trajektorie střely, ale puk srazil přímo na SEANA COUTURIERA, jenž doklepl kotouč do odkryté branky. Asistence: Jordan Weal a Andrew MacDonald.
    05:43 Jesper BRATT - 1:0
     
    05:43
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí, kteří se dosud spíše jen bránili otevírají stav utkání. Taylor Hall prošel do útočné třetiny a po zablokované kličce získal kotouč Nico Hischier, který ze spodní části pravého kruhu vyšperkoval celou akci pohotovou přihrávkou k levé tyči, kde byl zcela zapomenutý JESPER BRATT. Asistence: Nico Hischier a Taylor Hall.

    Lukáš Ureš

    Góly a asistencie: 6. Bratt (Hischier, Hall), 22. Palmieri (Butcher, Hall), 60. Stafford (Severson, J. Moore) – 15. Couturier (Weal, MacDonald), 32. Simmonds (Giroux, Voráček), 39. Couturier (Giroux, Provorov), 45. Konecny (Provorov, Couturier), 53. M. Raffl (Voráček, Filppula)


    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – A. Greene, Severson, J. Moore, Vatanen, Butcher, Lovejoy – Hall, Hischier, Bratt – Ma. Johansson, Zajac, Palmieri – Wood, Zacha, Stafford – Coleman, Boyle, Gibbons.
    Philadelphia Flyers: Elliott (Neuvirth) – Provorov, Hägg, Manning, MacDonald, Sanheim, Gudas – Giroux, Couturier, Konecny – M. Raffl, Filppula, Voráček – Weal, Patrick, Simmonds – Lehterä, Laughton, Goulbourne.