Getafe – Bilbao 2:2 (kon.)
koniec
Getafe CF
2:2 (1:1)
Athletic Club Bilbao
Piatok 19.01.2018, 21:00 • Coliseum Alfonso Pérez (Getafe) • Španielska LaLiga • 20. kolo
Predzápasové kurzy
     
    V druhom polčase sme napokon opäť videli po jednom presnom zásahu na oboch stranách a tak sa zápas končí remízou 2:2! Celkovo sme sledovali zaujímavé stretnutie, v ktorom sa kopali až tri penalty a padli teda 4 góly. V druhom dejstve boli domáci čosi aktívnejší, pretože išli za vyrovnávajúcim gólom a ten sa im napokon podarilo aj dať. Oba tímy tak získavajú do tabuľky po jednom bode.

    S týmto konštatovaním sa už teda lúčim a prajem teda pekný zvyšok neskorého večera! Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (22:53:57)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Domáci sa ešte dostali do rýchleho protiútoku, ale nič z neho nevyťažili. Už to tak teda vyzerá, že sa zápas skončí remízou 1:1!
     
    90+2
    Žltú kartu dostáva Mauro Arambarri (Getafe CF).
     
    90+1
    Záver zápasu zatiaľ jednoznačne patrí domácim futbalistom, ale pozorná defenzíva hostí drží aspoň jeden bod.
     
    90
    Napokon sa nadstavujú ešte 4 minúty!
     
    89
    Athletico sa dostávalo na útočnú polovičku, ale snahu hostí prerušuje ofsajd. Čakáme už aj na údaj o nadstavenom čase.
     
    88
    Striedanie v tíme Athletic Club Bilbao: z ihriska odchádza Sabin Merino, prichádza Iñigo Córdoba.
     
    87
    Molinero mieril do horných častí hosťujúcej brány, ale nepodarilo sa mu loptu dostať za chrbát brankára Herrerína. Uvidíme, čo teraz v útoku vymyslia hostia.
     
    86
    Na útočnú polovičku sa presunul domáci celok, hostia sa tak musia teraz brániť a vyvarovať sa chybám. Času do konca riadneho hracieho času už veľa neostáva.
     
    85
    Záver zápasu však zatiaľ nič zaujímavého neprináša, oba tímy nechcú spraviť nejakú chybu, ktorú by mohol ich súper potrestať a stratiť tak bodový zápis z tohto stretnutia.
     
    83
    Getafe sa napokon dostalo až na dostrel brány svojho súpera, ale hostia včas dostali loptu do bezpečia. Uvidíme, čo teda prinesú nasledujúce minúty.
     
    81
    Tento útok futbalistom Athletica nevyšiel, center z pravej strany napokon opustil hraciu plochu. Dopredu tak teraz môže ísť domáci celok, zvolil však postupnú kombináciu smerom dopredu.
     
    80
    Rozbehla sa nám záverečná desaťminútovka tohto zápasu. Stav je aj naďalej vyrovnaný 1:1 a oba tímy ešte javia útočnú aktivitu.
     
    79
    Žltú kartu dostáva Djené Dakonam (Getafe CF).
     
    77
    Postupne sa však už osmeľujú aj hostia, ale nedarí sa im preniknúť za útočnú polovičku. Zápas tak zatiaľ smeruje k deľbe bodov.
     
    75
    Domáci navyše nepoľavujú vo svojej aktivite a aj ďalej sa snažia pridať ďalší presný zásah. Zrejme nás tak ešte čaká veľmi zaujímavý záver tohto stretnutia.
    74. Ángel Rodríguez (GET) - 2:2
     
    74
    Getafe dalo gól!
    Veľký tlak domácich futbalistov napokon prináša vyrovnávajúci gól! Do pokutového územia hostí smeroval presný center na hlavu Portilla, jeho hlavička sa dostala k voľnému ÁNGELOVI RODRÍGUEZOVI a ten presnou strelou prekonal brankára Herrerína – 2:2!

    Miroslav Revaj

    Góly: 21. J. Molina, 74. Á. Rodríguez – 13. I. Williams, 49. Raúl García (pen.)

    Karty:   29. Ndiaye (GET), 48. Molinero (GET), 67. J. Molina (GET), 79. Dakonam (GET), 90+2. Arambarri (GET) – 44. Núñez (ATB)

    Nepremenená penalta: 51. J. Molina (GET), brankár Herrerín zneškodnil


    Getafe CF: E. Martínez – Damián Suárez (46. Molinero), Dakonam, Cala, Antunes – Bergara, Arambarri – Portillo, Šibasaki (56. Á. Rodríguez), Ndiaye (63. Pacheco) – J. Molina (C).
    Náhradníci: Manojlović – Bruno González, Molinero, Mora, Fajr, Á. Rodríguez, Pacheco.

    Athletic Club Bilbao: Herrerín – Lekue, Núñez, Laporte, Saborit – M. Rico, Iturraspe – I. Williams, Raúl García (68. Aduriz), Susaeta (C) (60. Etxebarria) – Merino (88. I. Córdoba).
    Náhradníci: Simón – Bóveda, Etxeita, Etxebarria, Vesga, I. Córdoba, Aduriz.

    Rozhodca: J. Gil – Á. Nevado, J. Martínez