Nitra – B. Bystrica 1:4 (kon.) | Poprad – Žilina 3:2 (po pr.) | Lipt. Mikuláš – Trenčín 3:2 (po pr.)
Detva – Košice 1:2 (kon.) | Zvolen – Nové Zámky 6:3 (kon.)
koniec po predl.
HK Poprad
3:2 (0:0, 1:1, 1:1 - 1:0)
MsHK Žilina
Nedeľa 11.02.2018, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 46. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    60:55
    Poprad dal gól!
    Tak toto bol naozaj rýchly a krátky proces! Žilinčania chybne striedali, do prečíslenia sa dostala popradská dvojica. Svitana ideálne prihral na pravý kruh DANIELOVI BREJČÁKOVI, ktorý strelou do sčasti odkrytej bránky rozhodol o dvoch bodoch pre Poprad!
    Asistencia: Patrik Svitana.
     
    58:46
    Žilina dala gól!
    Tak napokon powerplay nutná nebude. Žilinčania využívajú túto presilovku a znovu v zápase vyrovnávajú! Strelu spomedzi kruhov od Holoviča ešte Corbeil vyrazil, no následne popod neho prenikla dorážka od RASTISLAVA KONEČNÉHO z ľavej strany a je 2:2.
    Asistencie: Marcel Holovič, Michal Švihálek.
     
    44:29
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti sa po druhýkrát dostávajú do vedenia! König napriahol na modrej čiare a tvrdo vypálil. Tomek vyrazil pred seba, vyšiel ďaleko z brány, k puku sa dostal PATRIK SVITANA, ktorý ešte naznačil strelu, no potom pohodlne do prázdnej brány skóroval.
    Asistencie: Peter König, Andreas Štrauch.
     
    37:06
    Žilina dala gól!
    Hostia využívajú presilovku a vyrovnávajú stav stretnutia! Strela od modrej od Juraška skončila na Corbeilovi, ktorý si nedokázal ustrážiť puk pod kontrolou. Domáci dovolili dorážať Konečnému, ktorý by sa už stal strelcom gólu, no pred bránkovou čiarou ešte puk zasiahol MICHAL ŠVIHÁLEK, a tak je vyrovnávajúci gól pripísaný jemu.
    Asistencie: Rastislav Konečný, Michal Juraško.
     
    35:13
    Poprad dal gól!
    Tak a máme tu konečne prvý gól tohto stretnutia! Do vedenia idú domáci. König posunul medzi kruhy Štrauchovi, ktorý nemal ideálne pozíciu, a tak ešte prihral na modrú čiaru DANIELOVI BREJČÁKOVI. Tento obranca šiel bližšie ku kruhu a presnou strelou švihom k ľavej žrdi rozvlnil sieť.
    Asistencie: Andreas Štrauch, Peter König.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 36. Brejčák (Štrauch, König), 45. Svitana (König, Štrauch), 61. Brejčák (Svitana) – 38. Švihálek (Konečný, Juraško), 59. Konečný (Holovič, Švihálek)


    HK Poprad: Corbeil (Kováč) – Brejčák (A), König, McDowell, Petran, Fabian (C), Dinda, Davydov, Krempaský – Štrauch, Mlynarovič, Svitana (A) – Paločko, Heizer, Buc – Bondra, Paločko ml., Abdul – Miškovec, Ježek, Hvila
    MsHK Žilina: Tomek (Mikoláš) – Hatala, Kozák, Juraško (C), Roman, Andersons, Mikuš (A), Mazanec – Klimenta, Húževka, Tvrdoň – Konečný (A), Holovič, J. Jurík – Stupka, Švihálek, Rogoň – Dolinajec, Ondruš, Mendrej

    Rozhodca: Lauff, Lokšík – Bogdaň, Jobbágy

    Diváci: 816