Toronto – Tampa Bay 4:3 (kon.) | Edmonton – Florida 5:7 (kon.) | Arizona – Chicago 6:1 (kon.)
koniec
Arizona Coyotes
6:1 (2:0, 2:1, 2:0)
Chicago Blackhawks
cz Utorok 13.02.2018, 03:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    55:38 Christian DVORAK - 6:1
     
    55:38
    Arizona právě vstřelila branku!
    Máme tu šestý gól v hostující síti a dosti překvapivý debakl! Wingels pokazil svou přihrávku mířící do útočného pásma, přes Rinalda a Fischera se puk dostal na CHRISTIANA DVORAKA, jenž v úniku vypálil zápěstím nad levou ruku brankáře Glasse. Asistence: Christian Fischer, Zac Rinaldo.
    47:12 Nick COUSINS - 5:1
     
    47:12
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí dávají pátý gól a zřejmě potvrzují své dnešní vítězství! Rieder dojel nahozený puk, který se s přispěním Domiho dostal na modrou čáru. Podél ní přihrál Connauton doprava na Goligoskiho, jenž dal zpoza kruhu pobídku na teč a tu vyžuil NICK COUSINS, který šikovně nastavenou hokejkou zvedl puk pod břevno. Asistence: Alex Goligoski, Kevin Connauton.
    29:33 Tobias RIEDER - 4:1
     
    29:33
    Arizona právě vstřelila branku!
    Mužstvo z Glendale využívá početní převahu a z pouhých patnácti střel na branku vede už 4:1! Ani Jeff Glass nevstoupil do utkání zrovna šťastně, když neměl tušení o tom, že mu Fischerem vystřelený puk z osy hřiště vyletěl z výstroje. To naopak zaregistroval TOBIAS RIEDER a jednoduše doklepl kotouč do sítě. Asistence: Christian Fischer.
    27:06 Alex GOLIGOSKI - 3:1
     
    27:06
    Arizona právě vstřelila branku!
    Zničehonic se Kojoti vrací do dvoubrankového vedení! Keller přihrál k levému mantinelu ALEXI GOLIGOSKIMI, který to zkusil z úhlu a dokonale překvapil Forsberga, jenž hrubě podcenil přízemní střelu, při které mu puk prošel mezi nohama do sítě. Asistence: Clayton Keller, Max Domi.
    24:33 Alex DEBRINCAT - 2:1
     
    24:33
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Osm sekund před koncem přesilovky se Hawks přesto prosadili a snižují na rozdíl jediné branky! ALEX DEBRINCAT si vyměnil dvě krátké přihrávky s Toewsem a z vrcholku levého kruhu nechytatelně vystřelil zápěstím. Raanta byl bez šance, protože přes clonícího Boumu vůbec nic neviděl. Asistence: Jonathan Toews, Lance Bouma.
    09:22 Clayton KELLER - 2:0
     
    09:22
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí se po delší době vymanili z tlaku a na druhém konci hřiště podruhé udeřili! Po nahození Demerse jeho spoluhráči aktivně forčekovali a získali puk v nebezpečném prostoru. Derek Stepan se svým bekhendem ještě narazil na betony Forsberga, nicméně dorážející CLAYTON KELLER se už nemýlil a potvrdil pozici nejproduktivnějšího hráče Arizony. Asistence: Derek Stepan.
    01:32 Max DOMI - 1:0
     
    01:32
    Arizona právě vstřelila branku!
    Kojoti se po minutě a půl dostávají do vedení! Tobias Rieder vyjel zpoza branky do rohu a vrátil puk na modrou čáru, odkud vystřelil Chychrun a jeho pokus lehkou tečí přesměroval za Forsbergova záda MAX DOMI. Pro něj je to teprve čtvrtý gól v sezóně. Asitence: Jakob Chychrun, Tobias Rieder.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 2. Domi (Chychrun, Rieder), 10. Keller (Stepan), 28. Goligoski (Keller, Domi), 30. Rieder (Fischer), 48. Cousins (Goligoski, Connauton), 56. Dvorak (Fischer, Rinaldo) – 25. DeBrincat (J. Toews, Bouma)


    Arizona Coyotes: Raanta (Wedgewood) – Demers, Ekman-Larsson (A), Hjalmarsson (A), Chychrun, Goligoski (A), Connauton – Keller, Stepan, Perlini – Rieder, Domi, Rinaldo – Fischer, Dvorak, Pánik – Cousins, Richardson, Martinook.
    Chicago Blackhawks: A. Forsberg (28. J. Glass) – Oesterle, Keith (A), Seabrook (A), E. Gustafsson, C. Murphy, Dahlström – Duclair, J. Toews (C), Saad – P. Kane, Anisimov, Schmaltz – DeBrincat, Wingels, Bouma – Hinostroza, Kämpf, Jurčo.

    Rozhodca: Peel, Sutherland – Amell, Brisebois

    Diváci: 14 357