Boston – Calgary 5:2 (kon.) | Buffalo – Tampa Bay 5:3 (kon.) | NY Islanders – Columbus 1:4 (kon.)
Philadelphia – NJ Devils 4:5 (0:1 po s.n.) | Pittsburgh – Ottawa 6:3 (kon.) | Carolina – LA Kings 7:3 (kon.)
Detroit – Anaheim 2:1 (kon.) | Nashville – St. Louis 4:3 (po pr.) | Minnesota – NY Rangers 3:2 (kon.)
Winnipeg – Washington 4:3 (po pr.) | Vegas – Chicago 5:2 (kon.) | San Jose – Arizona 1:2 (kon.)
koniec
Buffalo Sabres
5:3 (1:1, 2:1, 2:1)
Tampa Bay Lightning
cz Streda 14.02.2018, 01:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:53 Sam REINHART - 5:3
     
    59:53
    Sabres právě vstřelili branku!
    O vítězství Buffala je již rozhodnuto. Poslední změnu stavu a konečnou úpravu skóre stanovuje trefou do prázdné branky SAM REINHART. Asistence: Ryan O'Reilly.
    51:36 Ryan CALLAHAN - 4:3
     
    51:36
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté z minima vytěžili maximum a snižuji na rozdíl jediné branky! Střelu Michaila Sergačjova vyrazil se zablokovaným výhledem Johnson pouze před sebe, kde byl nejdůraznější RYAN CALLAHAN, který vyražený puk pohotově doklepl do branky Sabres. Asistence: Michail Sergačjov a Brayden Point.
    43:41 Ryan O'REILLY - 4:2
     
    43:41
    Sabres právě vstřelili branku!
    Poprvé v zápase vidíme výraznější vedení, kterého se ujímají domácí po další využité přesilovce. Střelu Kyle Okposa vyrazil Domingue k pravé tyči, kam si po přihrávce sjel zpoza branky RYAN O'REILLY, který vyražené kotouč pohotově dorazil za brankovou čáru. Asistence: Kyle Okposo a Rasmus Ristolainen.
    35:47 Scott WILSON - 3:2
     
    35:47
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí si berou ale vedení zpět! Střelu Casey Nelsona z pravé strany modré čáry tečoval na vnitřní straně pravého kruhu SCOTT WILSON, čímž přesměroval dráhu kotouče přímo mezi betony zakleknutého Domingua. Asistence: Casey Nelson a Viktor Antipin.
    33:19 Vladislav NAMĚSTNIKOV - 2:2
     
    33:19
    Tampa právě vstřelila branku!
    Z ničeho nic je srovnáno! Nahozený puk zastavil přibližně dva metry od pravé tyče brankář Johnson a přenechal jej následně Antipinovi. Tomu ale do přihrávky za branku sáhl jeden z napadajících hráčů a kotouč se místo za branku vydal přímo před odkrytou klec Sabres, do které dopravil puk VLADISLAV NAMĚSTNIKOV. Johnson se ještě snažil zasáhnout holí, ale nakonec musí lovit puk zpoza brankové čáry. Bez asistence.
    21:16 Sam REINHART - 2:1
     
    21:16
    Sabres právě vstřelili branku!
    Přesilovou hru využívají i domácí, kteří si berou zpět jednobrankové vedení! SAM REINHART u pravé tyče sklepl puk mez kruhy, odkud pálil z první Ryan O'Reilly, jehož střelu vyrazil Domingue zpět přímo na dorážejícího Reinharta, který bez problémů doklepl puk do sítě. Asistence: Ryan O'Reilly a Evan Rodrigues.
    13:23 Yanni GOURDE - 1:1
     
    13:23
    Tampa právě vstřelila branku!
    Lightning využívají přesilovou hru a srovnávají stav utkání! Victor Hedman přenesl hru přihrávkou na pravý kruh, kde měl Nikita Kučerov spoustu času. Nakonec skvěle našel před brankou postaveného YANNI GOURDEHO, který střílenou přihrávku tečoval mezi betony Johnsona. Asistence: Nikita Kučerov a Victor Hedman.
    06:25 Nicholas BAPTISTE - 1:0
     
    06:25
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí otevírají stav utkání! U volného puku byl za bránícím Strålmanem první Zemgus Girgensons, který záhy přistrčil puk na zapomenutého NICHOLASE BAPTISTEHO, který si od levého hrazení nabruslil do před brankového prostoru, v němž si roztáhl Domingueho a následně zakončil mezi jeho betony. Asistence: Zemgus Girgensons.

    Lukáš Ureš

    Góly a asistencie: 7. Baptiste (Girgensons), 22. S. Reinhart (R. O'Reilly, Rodrigues), 36. S. Wilson (C. Nelson, Antipin), 44. R. O'Reilly (Okposo, Ristolainen), 60. S. Reinhart (R. O'Reilly) – 14. Gourde (Kučerov, Hedman), 34. Namestnikov, 52. Callahan (Sergačov, B. Point)


    Buffalo Sabres: Ch. Johnson (Lehner) – Scandella, C. Nelson, Beaulieu, Ristolainen, Falk, Antipin – B. Pouliot, R. O'Reilly, S. Reinhart – E. Kane, Rodrigues, Okposo – S. Wilson, Jo. Larsson, Pominville – Girgensons, Josefson, Baptiste.
    Tampa Bay Lightning: Domingue (Vasilevskij) – Hedman, Strålman, Sergačov, Girardi, Coburn, Koekkoek, Dotchin – Gourde, Stamkos, T. Johnson – Killorn, B. Point, Kučerov – Peca, Namestnikov, Erne – Kunitz, Callahan.