Boston – Calgary 5:2 (kon.) | Buffalo – Tampa Bay 5:3 (kon.) | NY Islanders – Columbus 1:4 (kon.)
Philadelphia – NJ Devils 4:5 (0:1 po s.n.) | Pittsburgh – Ottawa 6:3 (kon.) | Carolina – LA Kings 7:3 (kon.)
Detroit – Anaheim 2:1 (kon.) | Nashville – St. Louis 4:3 (po pr.) | Minnesota – NY Rangers 3:2 (kon.)
Winnipeg – Washington 4:3 (po pr.) | Vegas – Chicago 5:2 (kon.) | San Jose – Arizona 1:2 (kon.)
koniec
Minnesota Wild
3:2 (3:1, 0:1, 0:0)
New York Rangers
cz Streda 14.02.2018, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 02:00.
     
    Dobré ráno všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z NHL mezi Minnesotou Wilda New Yorkem Rangers. Duel startuje 2 hodiny po půlnoci.
     
    New York Rangers

    Slavný celek z New Yorku letos neprožívá dobrou sezónu. Rangers v šestapadesáti duelech nasbírali jen padesát devět bodů a patří jim až jedenáctá pozice ve Východní konferenci. Na kluzištích soupeřů navíc Rangers patří mezi úplně nejhorší celky v soutěži. Mimo svou halu získali jen dvacet bodů. Poslední dva zápasy ale dokázali vyhrát. Naposledy zvítězili 3:1 na ledě Winnipegu. Hostující trenér má ale početnou marodku. Dnes mu budou chybět Kampfer, Kreider, Shattenkirk i Staal.
     
    Minnesota Wild

    Minnesota je na tom o něco lépe. V letošním ročníku sehrála padesát pět utkání, ve kterých vybojovala šedesát šest bodů a zatím jí patří sedmí pozice Západní konference. Na domácím ledě je ale nejlepším celkem na západě. V posledním utkání na svém ledě porazila 3:0 Chicago. Domácí trenér dnes bude postrádat zraněného Brodina. Nejproduktivnějším hráčem Wild je Eric Staal.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Jak už je zvykem, začne dnešní duel o několik minut později.
     
    Oba týmy už nastupují na ledovou plochu. Minnesota bude hrát v zeleném, zatímco Rangers přijeli v bílých dresech.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Minnesota uspěla na úvodním vhazování a ihned se tlačila do útoku. Eric Staal nahodil puk do útočného pásma, kde nebyl nikdo v zeleném dresu.
     
    00:35
    Nino Niederreiter uspěl v přetlačované v rohu obranného pásma. Domácí hokejista chtěl puk vyvézt po mantinelu, ale obránce Rangers jej zastavil.
     
    01:06
    Kevin Hayes si sjížděl na prudkou přihrávku před branku Minnesoty, jenže špičkou čepele na pobídku naslepo nedosáhl. Minnesota může uklidnit hru.
     
    01:38
    Zach Parise si sjel na prudké nahození do útočného pásma, ale obrana Rangers se stačila srovnat a domácí střelec se do zakončení nedostal.
     
    02:10
    Matt Cullen protečoval puk do útočného pásma, ale nikdo v zeleném za jeho pobídkou nespěchal. Oba týmy posílají na led čerstvé síly.
     
    02:40
    Dumba nahodil puk po mantinelu do útočného pásma. Marcus Foligno dotíral na statickou obranu Rangers, ale nikdo v zeleném mu nepřišel pomoci.
     
    03:09
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Minnesota se dostává do vedení! Hra se nakonec přerušuje až po brance! ERIC STAAL vypíchl soupeři puk na červené čáře, vjel s pukem do útočného pásma a přečíslení dvou proti jednomu zakončil nechytatelnou střelou! Bez asistence.
    03:09 Eric STAAL - 1:0
     
    04:10
    Minnesota nadále pokračuje v aktivní hře. Mikko Koivu bojoval o puk před brankou Henrika Lundqvista, ale obrana Rangers tentokrát obětavě zasáhla.
     
    04:34
    Minnesota právě vstřelila branku!
    A je tady další branka domácího celku! Znovu se vše urodilo po chybě v rozehrávce. Rick Nash dlouho otálel, skvěle jej forčekoval ZACH PARISE, který puk doslova protlačil mezírku mezi betonem a pravou tyčí! Bez asistence.
    04:34 Zach PARISE - 2:0
     
    05:10
    Henrik Lundqvist se tentokrát skvěle roztáhl v brankovišti a zastavil další šanci Minnesoty! Domácí celek přesto zůstává u kotouče.
     
    06:06
    Joel Eriksson Ek spěchal za pukem do útočného pásma, ale na modré čáře se mu skvěle postavil obránce, který jej skvělou hrou tělem vytlačil.
     
    06:10
    Joel Eriksson Ek projel s pukem až na modrou čáru, odkud vyslal svižnou střelu zápěstím, jenže Henrik Lundqvist vytáhl nádherný zásah lapačkou!
     
    06:17
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tak to je gólostroj! Minnesota svého soupeře v úvodu utkání doslova drtí! MARCUS dostal bekhendovou přihrávku na levý kruh a pohotově zakončil. Jeho povedená střela se zastavila až pod břevnem! Asistence: Daniel Winnik, Joel Eriksson Ek.
    06:17 Marcus FOLIGNO - 3:0
     
    07:20
    Nino Niederreiter nedokázal vyhodit puk ven z obranného pásma. Hokejisté Rangers se snaží vytvořit si šanci, ale obrana Wild pracuje na jedničku.
     
    07:29
    Rangers si zahrají první přesilovku dnešního utkání. Dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě dostává domácí střídačka.
     
    08:01
    Dubnyk musel vytáhnout první složitější zákrok. Zibanejad střílel od modré čáry, nicméně domácí brankář si našel skulinku a schoval puk do lapačky.
     
    08:33
    Mats Zuccarello dostal krásnou přihrávku na modrou čáru a pohotově zakončil. Norský útočník střílel příklepem na zadní tyč, jenže minul branku.
     
    08:50
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a snižují! JOHN GILMOUR dostal pěknou přihrávku na modrou čáru, okamžitě se opřel do střely a dělovkou pod břevno si připsal svůj první zásah v NHL! Asistence: Anthony DeAngelo, Kevin Hayes.
    08:50 John GILMOUR - 3:1
     
    09:20
    Lundqvist musel ven z branky. Hostující brankář zastavil prudké nahození po mantinelu a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou od vlastní klece.
     
    10:00
    Tentokrát už Henrik Lundqvist musel zasahovat. Švédský brankář si poradil s nahozením od modré čáry a schoval puk do lapačky. Vhazuje se po jeho levici.
     
    10:18
    Mats Zuccarello z otočky přihrál před branku Minnesoty, jenže nikdo z hráčů v bílých dresech jeho pobídku nepochopil a puk propadl do rohu třetiny.
     
    11:06
    Mohlo být sníženo! Dubnyk podcenil odraz kotouče od jedné z hokejek a puk projel pod jeho tělem. Minnesotu nakonec zachránila až branková konstrukce!
     
    11:20
    Ryan Suter dojel nahození za branku domácího celku a raději rozehrál přihrávkou po mantinelu. Jason Zucker za jeho přihrávkou spěchal, jenže puk získali hráči Rangers.
     
    12:06
    Kevin Hayes se v rohu útočného pásma pustil do souboje o nahozený kotouč. Nikdo v bílém mu nepřijel pomoci a důrazný Matt Dumba jej k puku nepustil.
     
    12:25
    Další rozehrávku Rangers zastavuje nepřesná přihrávka na pravé křídlo. Prudké nahození prosvištělo na zakázané uvolnění. Hra se vrátí před Lundqvista.
     
    13:03
    Marcus Foligno dostal přihrávku do jízdy na modrou čáru, potáhl si puk do útočného pásma, jenže vinou špatného zpracování se nedostal ke střele.
     
    13:20
    Anthony DeAngelo se v útočném pásmu uvolnil po zadovce svého spoluhráče a pohotově zakončil. Hostující hráč pálil na přední tyč, jenže trefil připraveného Dubnyka.
     
    14:06
    Vinni Lettieri nahodil puk od červené čáry do rohu útočného pásma. K odraženému puku měli mnohem blíže zadáci Wild, kteří uklidňují hru.
     
    14:40
    Eric Staal se stáhl do obranného pásma a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Nikdo z hokejistů New Yorku Rangers domácí obránce neatakuje.
     
    15:10
    Zach Parise se šikovnou kličkou v útočném pásmu uvolnil do zakončení. Domácí hokejista se zbavil obránce, ale bekhendem nepřizvedl puk pod břevno.
     
    15:30
    Jason Zucker dotíral na rozehrávku soupeře na modré čáře. Zucker dostal pod tlak Pionka, jenže obránce Rangers se stačil otočit a přesně rozehrál.
     
    16:06
    Dubnyk ve výstroji neudržel prudkou střelu od modré čáry. Domácí brankář se ale rychle vzpamatoval a odražený puk schoval pod své tělo.
     
    16:25
    Marcus Foligno se v útočném pásmu hlásil o přihrávku k mantinelu. Nakonec ji dostal, jenže důrazný obránce Rangers mu zabránil v zakončení.
     
    17:06
    Zadáci Rangers puk pouze vyhodili do středního pásma a odjeli na střídačku. Minnesota se opět dostává do tlaku a může přidat další branku.
     
    17:25
    Cody McLeod vyvezl puk do středního pásma a už od červené čáry se rozhodl pro střelu. Jeho zakončení Dubnyk s přehledem skryl v lapačce.
     
    17:37
    Minnesota si zahraje svou první přesilovku! Dvě minuty za nedovolené bránění dostává J. T. Miller.
     
    18:03
    Kevin Hayes zablokoval nahození od modré čáry a od jeho brusle se kotouč odrazil do středního pásma. Domácí celek musí začít nanovo.
     
    18:30
    Henrik Lundqvist po dělovce od modré čáry neudržel kotouč ve výstroji, jenže ve spolupráci s důraznou obranou jej dokázal udržet před brankovou čárou.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    19:37
    Hosté v plném počtu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce mohou být mnohem spokojenější hokejisté Minnesoty! Domácí celek totiž prožil skvělý vstup do utkání! Už po šesti minutách vedl 3:0! Postupně se totiž prosadili Eric Staal, Zach Parise a Marcus Foligno! Poté se do hry dostali také hokejisté Rangers, kteří v přesilové hře dokázali snížit zásluhou Gilmoura! Do kabin se proto odchází za stavu 3:1.
     
    Střely na branku: 12 – 11
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Minnesota ale rychle přišla o puk a do útoku mohli jít Rangers. Kevin Hayes na přihrávku nedosáhl.
     
    20:58
    Rick Nash si v útočném pásmu nabruslil do střelecké pozice, přehodil si puk na forhend a vystřelil. Devan Dubnyk s jeho pokusem neměl problém.
     
    21:17
    Jesper Fast před brankou Minnesoty dorážel odražený kotouč, jenže zakončení mu vůbec nesedlo a puk se od jeho hokejky odrazil mimo tři tyče.
     
    21:24
    Hosté si zahrají další přesilovku. Nino Niederreiter dostává dvě minuty za držení.
     
    22:06
    Rangers se v úvodu přesilovky usadili v útočném pásmu. Hosté si vyměňují krátké přihrávky, ale nikdo v bílém si zatím netroufl na střelu.
     
    22:21
    Až nyní měl kolem sebe trochu prostoru Brady Skjei, jež si puk přehodil na forhend, ale zakončení mu vůbec nesedlo. Dubnyk si připsal snadný zákrok.
     
    23:10
    John Gilmour si na modré čáře srovnal kotouč na hokejce a nahodil jej na branku Minnesoty. Puk se mu ale svezl po čepeli a Dubnykovu klec minul.
     
    23:24
    Domácí v plném počtu.
     
    24:06
    Mikko Koivu poslal prudkou přihrávku před branku, kde se po teči natahoval Zach Parise, jenže naneštěstí pro Wild na kotouč nedosáhl.
     
    24:30
    Mats Zuccarello dlouho otálel s rozehrávkou v rohu útočného pásma. Hostující útočník chtěl přihrát na modrou čáru, ale Kevin Hayes si jeho přihrávku nezpracoval.
     
    25:10
    Peter Holland si nabruslil na prudkou přihrávku mezi obránce Minnesoty, kteří se bleskově stačili srovnat a soupeře nepustili do útoku.
     
    25:30
    Dumba vybojoval puk za vlastní brankou, vyvezl jej na modrou čáru a o mantinel jej vyhodil ven z obranného pásma. Minnesota může vystřídat.
     
    26:03
    Po delší době si na puk sáhl Henrik Lundqvist. Švédský brankář schoval puk do lapačky před dotírajícím Ericem Staalem. Vhazuje se po jeho levici.
     
    26:25
    Gustav Olofsson projel s pukem podél pravého mantinelu do útočného pásma a bekhendem přihrál mezi kruhy. Nikdo v zeleném se nedostal do zakončení.
     
    27:03
    Dubnyk vyjel ven z branky a pomohl obránce Minnesoty s rozehrávkou. Brankář Wild našel volného Spurgeona, který dnes nehraje zrovna vydařený zápas.
     
    27:20
    Rick Nash dostal přihrávku do útočného pásma. Hostující střelec si přehodil puk na forhend, jenže jeho ránu přizvedl obránce do ochranné sítě.
     
    28:05
    Neal Pionk bojoval o kotouč v rohu obranného pásma. Zadák Rangers nakonec puk získal a podél pravého mantinelu jej vyvezl do bezpečí.
     
    28:20
    Michael Grabner se krásnou kličkou ve středním pásmu zbavil napadajícího soupeře, jenže nikdo v bílém jej v jeho průniku před branku nepodpořil.
     
    29:06
    Anthony DeAngelo dojel nahození do rohu obranného pásma Rangers, všiml si dotírajícího soupeře a zadovkou přesně rozehrál.
     
    29:08
    Rangers si zahrají další přesilovku. Dvě minuty za sekání dostává Nate Prosser.
     
    29:36
    Bude se znovu vylučovat. Počet hráčů na ledě se srovná. Rick Nash dostává dvě minuty za krosček.
     
    30:08
    John Gilmour dostal přihrávku na levý kruh, měl moře volného prostoru a času, jenže střelou zápěstím trefil jen připraveného Dubnyka!
     
    30:31
    A znovu se budou otevírat dvířka na trestné lavici! Matt Dumba dostává dvě minuty za sekání.
     
    31:08
    Vyloučený Nate Prosser už je zpátky na ledě. Na několik vteřin se počet hráčů na obou stranách srovná.
     
    31:13
    Dubnyk teď ve svém brankovišti opravdu čaruje! Michael Grabner dostal přihrávku na teč před opuštěnou klec Minnesoty, ale Dubnyk se neskutečně dokázal přesunout!
     
    31:36
    Hosté v plném počtu.
     
    31:46
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté dotahují na rozdíl jediné branky! Rangers se v přesilové hře dostali do přečíslení! KEVIN HAYES mohl přihrávat na pravou stranu, ale zvolil střelu, která se s pomocí obránce dostala za Dubnykova záda! Asistence: Michael Grabner, Neal Pionk.
    31:46 Kevin HAYES - 3:2
     
    32:10
    Minnesota se ihned tlačí do útoku s pokusem o rychlou odpověď. Hráči v zeleném se usadili v útočném pásmu, ale nemohou se dostat do střelecké pozice.
     
    33:05
    Dubnyk vyjel ven z branky a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Brankář Minnesoty přihrál na pravou stranu, kde byl osamocený Spurgeon.
     
    33:25
    Minnesota má nyní velké problémy s rozehrávkou. Peter Holland dotíral na rozehrávku v útočném pásmu, ale domácí obrana ošemetnou situaci ustála.
     
    34:10
    Matt Dumba poslal riskantní přihrávku středem hrací plochy. Na pobídku domácího zadáka nikdo v zeleném dresu nedosáhl. Rangers mohou zaútočit.
     
    34:28
    Mikael Granlund se otočil v útočném pásmu, poslal prudkou přihrávku na levé křídlo, nicméně ani nikdo v zeleném dresu se neprobil do střelecké pozice.
     
    35:10
    Daniel Winnik vybojoval puk za brankou soupeře, jenže hned se k němu sjela dvojice hokejistů v bílých dresech, která mu nedovolila přihrát.
     
    35:45
    Zadáci Minnesoty uklidňují hru za vlastní brankou. Oba trenéři teď posílají na led čerstvé síly.
     
    36:06
    Zach Parise se rychlou kličkou zbavil obránce a pohotově zakončil! Jeho střelu zápěstím Henrik Lundqvist zlikvidoval fantastickým zákrokem betonem.
     
    36:17
    Až nyní se po delší době přerušuje hra! Dubnyk utěsnil mezírku u levé tyče a schoval puk do lapačky. Vhazovat se bude po jeho levici.
     
    37:06
    Gustav Olofsson si v útočném pásmu brousil zuby na prudkou přihrávku podél mantinelu, jenže kotouč se k němu nedostal. Domácí přesto mohou pokračovat obléhání soupeřovy branky.
     
    37:35
    Mikko Koivu bojoval o puk za brankou soupeře, jenže pomoci mu přišel pouze Eric Staal. Ve dvou proti přesile hráčů v bílém neměli sebemenší šanci.
     
    38:06
    Joel Eriksson Ek projel s pukem do středního pásma, odkud jej nahodil na branku Rangers, jenže Henrik Lundqvist puk pohotově rozehrál na obránce.
     
    38:27
    Po šermované ve středním pásmu se puk od jednoho z hráčů Rangers odrazil na střídačku Minnesoty. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:15
    Matt Cullen nahazoval puk do útočného pásma, ale na modré čáře vyskočil jeden z obránců Rangers, který puk rukavicí odklidil do bezpečí.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina končí! V prostřední části jsme se dočkali jediné branky. Spokojenější mohou být hosté, kteří stáhli náskok Minnesoty na rozdíl jediné branky. V přesilové hře se totiž dokázal prosadit Kevin Hayes! Minnesota byla ve druhé části poněkud pasivní a Lundqvist moc práce neměl. Před závěrečnou třetinou tak vše zůstává otevřené.
     
    Střely na branku: 21 – 30
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Minnesota uspěla na úvodním vhazování třetí třetiny, ve které bude hájit těsný náskok. Čeká nás pořádné drama.
     
    40:27
    A Henrik Lundqvist měl hned na úvod třetiny plné ruce práce! Hostující brankář se musel vypořádat s neposedným pukem, ale nakonec jej dokázal udržet před brankovou čárou!
     
    41:10
    Anthony DeAngelo střílel po přihrávce na modrou čáru, jenže zakončení mu vůbec nesedlo a jeho pokus prosvištěl jen do rohu útočného pásma.
     
    41:40
    Až nyní se hosté na delší dobu usadili v útočném pásmu. Zadáci Minnesoty proti nim skvěle vystoupují a nenechávají Rangers prostor k zakončení.
     
    42:02
    Matt Cullen si najel na krásnou přihrávku mezi obránce, natlačil se Lundqvista, jenže švédský brankář se nenechal rozhodit a utěsnil mezírku mezi betony!
     
    42:26
    Minnesota si s ničím neláme hlavu. Domácí hokejisté se snaží hrát jednoduchým způsobem. Nyní si vypomohli přihrávkou do vlastní třetiny.
     
    43:03
    Marcus Foligno sice spěchal za vysokým nahozením puku do útočného pásma, ale puk se po hraně odrazil na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude před Dubnykem.
     
    43:25
    Joel Eriksson Ek projel s pukem do útočného pásma, kde jej ale neudržel před důrazným obráncem. Anthony DeAngelo zatím hraje vydařené utkání.
     
    44:10
    Právě DeAngelo dostal přihrávku na modrou čáru, udělal krátký oblouk a nahodil puk před branku. Pozorný gólman jeho pokus vytěsnil mimo tři tyče.
     
    44:26
    Jason Zucker si sjížděl před branku Rangers, kam přiletěla přihrávka z hokejky Erica Staala, jenže důrazný obránce jej tvrdým hitem odstavil.
     
    45:10
    Alex Stalock nahodil puk před branku Rangers. Hostující brankář jeho pobídku s přehledem vyrazil mimo tři tyče. Minnesota může uklidnit hru.
     
    45:40
    Mikael Granlund projel s pukem do útočného pásma a překvapil Lundqvista příklepem na zadní tyč. Hostující brankář musel vytáhnout efektní zákrok.
     
    46:10
    Po delší době se do útoku vydali také Rangers. Nikdo v bílém dresu ale nemůže najít recept na důraznou a dobře se pohybující obranu Minnesoty.
     
    47:10
    J. T. Miller si nabruslil na prudkou přihrávku do útočného pásma, jenže kotouč se mu čepele odrazil na hokejku připraveného Cullena, který jej vyvezl.
     
    47:35
    Jason Zucker objel branku Rangers a z rohu útočného pásma přihrál na modrou čáru. Spurgeon se pohotově pokusil o zakončení, ale minul branku.
     
    48:06
    Mikko Koivu vyvezl puk ven z obranného pásma. Finský hokejista navíc dotíral na poněkud statickou obranu soupeře a nasbíral cenné vteřinky.
     
    48:30
    Zach Parise se uvolnil na levém křídle, objel branku Rangers a našel volného Granlunda. Druhý jmenovaný ale přes dobře postaveného obránce nezakončil.
     
    49:10
    Jason Zucker pomohl v obraně. Zucker byl jako první u nahození do rohu kluziště a bekhendem poslal puk po mantinelu za modrou čáru.
     
    49:31
    Nino Niederreiter se tlačil za přihrávkou mezi obránce Rangers, jenže puk mu před Lundqvistem trošku ujel a švýcarský hokejista už nedokázal zakončit.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    50:10
    Coyle objel branku soupeře, vybruslil si na levý kruh a hledal si místo, ze kterého by mohl zakončit. Domácí hráč si ale musel pomoci přihrávkou.
     
    50:30
    Další akci Minnesoty tentokrát zastavuje postavení mimo hru. Svůj přechod do útočného pásma si nepohlídal Ryan Suter. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    51:01
    Po delší době musel zasahovat Devan Dubnyk. Domácí brankář schoval do lapačky nahození ze středního pásma. Vhazuje se po jeho levici.
     
    51:25
    Nate Prosser zašlápl puk u mantinelu za vlastní brankou. Obránce Minnesoty jej ale včas vrátil do hry a ve spolupráci s kolegou z obranné dvojice dokázal rozehrát.
     
    52:10
    Minnesota hraje ve třetí třetině jako opravdu zkušený celek. Domácí soupeře prakticky k ničemu nepouštějí a sami vyrážejí do rychlých protiútoků.
     
    52:26
    Ryan Suter dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, jel sám proti Lundqvistovi, jenže střelou příklepem trefil jen beton hostujícího brankáře!
     
    53:10
    Rangers se ubránili jen za cenu odevzdaného kotouče. Zadáci Minnesoty nikam nespěchají a čekají na střídání svých spoluhráčů.
     
    53:24
    Henrik Lundqvist musel znovu zasahovat. Zkušený švédský brankář tentokrát zasáhl proti dělovce od modré čáry a schoval puk do lapačky.
     
    54:10
    Zach Parise napadal rozehrávku Rangers za jejich brankou. Osamocený útočník Minnesoty pro svůj celek našetřil cenné vteřinky.
     
    54:35
    Dubnyk vyjel ven z branky a pomohl hráčům Minnesoty s rozehrávkou. Jeho bekhendová pobídka prosvištěla až za modrou čáru.
     
    55:10
    V hale zatím panuje poněkud ponurá atmosféra. Domácí celek sice vede a čeká ho těžkých pět minut, ale fanoušci Wild jsou poněkud ospalí.
     
    55:36
    Kevin Hayes zavezl puk do rohu útočného pásma, kde si jej vzal do parády Jason Zucker, který mu kotouč špičkou čepele vypíchl.
     
    56:05
    Eric Staal zavezl puk za červenou čáru a nahodil jej do útočného pásma. Rangers mají ve třetí třetině obrovské problémy s rozehrávkou.
     
    56:25
    Mats Zuccarello se pro puk stáhl do obranného pásma. Norský hokejista poslal prudkou přihrávku na levé křídlo, kde zasáhl obránce Wild.
     
    57:06
    Coyle vysokým obloučkem vyhodil puk do středního pásma. Domácí celek hraje skvěle takticky a nenechává soupeře operovat v útočném pásmu.
     
    57:35
    Zach Parise se vydal napadat rozehrávku Rangers do středního pásma. Domácí útočník vybojoval pro Minnesotu kotouč. Wild mohou uklidnit hru.
     
    58:10
    Charlie Coyle protečoval puk ven z obranného pásma. Hosté se stále nemohou usadit před brankou Devana Dubnyka.
     
    58:36
    Minnesota skvěle napadá rozehrávku soupeře ve středním pásmu. Domácím fanouškům se výkon hráčů v zeleném líbí a hala se probouzí.
     
    59:00
    Henrik Lundqvist míří na střídačku. Rangers zkoušejí vyrovnat v šesti bruslařích na ledě!
     
    59:35
    Jason Zucker protečoval puk za modrou čáru a Minnesota se na chvíli osvobozuje. Hosté se nadále nemohou dostat do střelecké pozice.
     
    59:52
    Hostující trenér si osm sekund před koncem vyžádal oddechový čas! Vhazovat se bude před Dubnykem. Rangers ještě mohou pomýšlet na vyrovnání!
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Minnesota zvládla domácí utkání s New York Rangers a dokázala zvítězit 3:2! O své výhře rozhodla Minnesota během úvodních sedmi minut hry, kdy se postupně prosadili Staal, Parise a Foligno! Od té doby se hostům podařilo srovnat obraz hry. Ještě před přestávkou snížil v přesilové hře John Gilmour! Ve druhé části se hrálo nahoru dolů. V přesilové hře na rozdíl jediné branky snížil Kevin Hayes! Od té doby už ale Minnesota kontrolovala své vedení a hosty nepustila do šancí ani při závěrečné hře bez brankáře.
     
    Střely na branku: 29 – 34
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Devan Dubnyk (MNS) 31 zákroků, 2 góly, 94%
    2. Kevin Hayes (NYR) 1+1
    3. Eric Staal (MNS) 1+0
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (04:41:03)

    Tomáš Kubečka

    Góly a asistencie: 4. E. Staal, 5. Parise, 7. M. Foligno (Winnik, J. Eriksson Ek) – 9. Gilmour (DeAngelo, K. Hayes), 32. K. Hayes (Grabner, Pionk)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Stalock) – Spurgeon, Suter, Dumba, Olofsson, Prosser – Mikael Granlund, M. Koivu, Zucker – Niederreiter, E. Staal, Ennis – Coyle, Cullen, Parise – M. Foligno, J. Eriksson Ek, Winnik.
    New York Rangers: H. Lundqvist (Pavelec) – Pionk, Skjei, DeAngelo, Holden, Gilmour, Br. Smith – Zuccarello, Zibanejad, Rick Nash – J. T. Miller, K. Hayes, Grabner – Fast, Desharnais, Vesey – Lettieri, Holland, C. McLeod.

    Rozhodca: Lee, Luxmore – Heyer, Suchánek