Carolina – NJ Devils 2:3 (po pr.) | Columbus – Pittsburgh 2:5 (kon.) | Detroit – Toronto 2:3 (kon.)
San Jose – Dallas 5:2 (kon.) | Winnipeg – Florida 7:2 (kon.) | NY Islanders – Minnesota 3:5 (kon.)
Buffalo – Washington 2:3 (kon.) | Calgary – Boston 1:2 (po pr.)
koniec
Winnipeg Jets
7:2 (1:1, 2:1, 4:0)
Florida Panthers
cz Pondelok 19.02.2018, 02:10 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že dnešní utkání v MTS Centre ve Winnipegu sledovalo 15 321 diváků se s vámi loučím. U dalších online přenosů na shledanou. (05:02:11)
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA V UTKÁNÍ

    Florida Panthers

    Radim Vrbata 0+0, 1 střela, čas na ledě 11:21
     
    TŘI HVĚZDY UTKÁNÍ

    1. Blake Wheeler (WPG) 0+3
    2. Kyle Connor (WPG) 2+0
    3. Tyler Myers (WPG) 0+3
     
    Dnešní utkání je tedy u konce a domácí vítězí 5:2! Do vedení se sice dostala Florida, ale na Malginem využitou přesilovou hru Winnipeg odpověděl trefou Kylea Connora. Obrat ve skóre pak ve 25. minutě obstaral Nikolaj Ehlers, a ač Barkov brzy vyrovnal, po druhé třetině to bylo díky Scheifelemu 3:2. Zdálo se, že ve třetí třetině uvidíme dramatický závěr, avšak opak byl pravdou. V čase 43:38 se totiž podruhé v utkání prosadil Kyle Connor, o chvíli později skóroval také Bryan Little a ráze to bylo o tři branky. Winnipegu to však nestačilo, tudíž dalšími dvěma zářezy v poslední pětiminutovce dokonal destrukci Panterů. Jets tedy pokračují ve výborných domácích výkonech, naopak hosté přišli o sérii tří venkovních vítězství.
     
    Konec zápasu.
    58:25 Patrik LAINE - 7:2
     
    58:25
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tak to už je pro Floridu hodně kruté. Perreault se prezentoval parádním napadáním a po obrání soupeře kotouč poslal k Littleovi. Ten si ještě chytře všiml PATRIKA LAINEHO, který se nacházel před bránou a povedeným bekhendem překonal hostujícího brankáře. Asistence. Bryan Little, Mathieu Perreault.
     
    57:59
    Florida na chvíli získala kotouč, ale poslala jej nazdařbůh do blízkosti Hellebuycka. Tam touš přebírají domácí.
     
    57:07
    Utkání už se zřejmě bude jen tak z povinnosti dohrávat. Ani jeden z celků se teď netlačí do těžké ofenzívy, ale jsou to především domácí, kdo v pohodě kombinuje.
    55:27 Mathieu PERREAULT - 6:2
     
    55:27
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí definitivně pojišťují své vítězství. Roslovic založil rychlý útok, když přihrávkou na útočnou modrou čáru vysunul MATHIEUA PERREAULTA. Dnes velmi aktivní útočník se tak zjevil před Reimerem a s tím si poradil přesnou forhendovou střelou pod břevno brány. Asistence: Jack Roslovic.
     
    55:16
    Nahození od modré čáry se odrazilo mezi kruhy. Malginova dorážka pak byla sražena vysoko do ochranné sítě.
     
    54:38
    Pohledná kombinace v útočném pásmu Winnipegu. Jenže Enström poslal finální přihrávku do místa, které ovládali hosté.
     
    54:05
    Barkov prohrál bruslařský souboj se dvěma obránci domácího celku. Pískáno je zakázané uvolnění.
     
    53:31
    Prudká přihrávka z rohu útočného pásma letěla příliš blízko k bráně Hellebuycka. Ten kotouč hokejkou posunul mimo dosah soupeřů.
     
    53:03
    Dlouhou přihrávku na útočnou modrou čáru obdržel Nikolaj Ehlers. Dánský útočník pak neváhal, ale tvrdou střelou zleva trefil pouze Reimera.
     
    52:29
    Dvě vteřiny po návratu vyloučeného Byfugliena se hosté pokusili o návrat do útočného pásma. Pískán je ofsajd.
     
    52:27
    Domácí v plném počtu.
     
    51:59
    Na druhé straně musel zasahovat Hellebuyck, který se natlačil k tyči své brány, aby zastavil rychlou střelu z levého kruhu.

    Lukáš Podleśny

    Góly a asistencie: 13. Connor (Wheeler, Laine), 25. Ehlers (T. Myers, Morrissey), 39. Scheifele (Wheeler, Byfuglien), 44. Connor (Wheeler, T. Myers), 47. Little (T. Myers, Perreault), 56. Perreault (Roslovic), 59. Laine (Little, Perreault) – 9. Malgin (Matheson, Bjugstad), 28. Barkov (Dadonov, Yandle)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Comrie) – Morrissey, T. Myers, Enström, Byfuglien (A), Chiarot, D. Kulikov – Connor, Scheifele (A), Wheeler (C) – Perreault, Little, Roslovic – Ehlers, Copp, Laine – Petan, Hendricks, Armia.
    Florida Panthers: Reimer (Luongo) – Yandle, Ekblad (A), Matheson, Pysyk, Weegar, Petrovic – Dadonov, Barkov, Bjugstad – Huberdeau, Trocheck (A), Malgin – J. McGinn, McCann, Vrbata – Haley, MacKenzie (C), Sceviour.

    Rozhodca: McIsaac, Pollock – Alphonso, Mach

    Diváci: 15 321